Sorry sorry sorry!

Guud vad jag längtat efter er (samt datorn) satt inte något alls vid datorn (nästan) men jag hann iaf inte skriva eller chatta, bara tyyp kolla mailen, datan är typ j*vligt seg hos pappa. Inte direkt jätte ny. Men men. Är typ hittills roligt i skolan, har typ en två timmars musik lektion imorr´n *suck* Det är ju jätte roligt och vi har ju så långa musik lektioner eftersom att jag valde musik o sång men ibland kan det bli lite mkt att spela två timmar i rad... skönt att det bara är tjejer i gruppen (killarna typ spelar på högsta volym o lyssnar inte när man säger till dom) dålig hörsel? *fniss* Men men... så här står det till med låtarna...
Tjejer= stand by me (yes!)
Killar= i´m yours.
Kompisarna tycker att det är s*iit kul att vara i ett tjejband o killband. Får hoppas att det går bra med instrument valen. Vet över huvudtaget inte vilka som ska göra vad... sjuk förra tisda´n ni vet!
Sitter o lyssnar på better in time med Leona Lewis.... typ en av världens mysigaste låtar!
Sen ska jag sätta på snook!<33 
Haha. Typ sitter ner o dansar medans jag skriver *fniss*

Var ute o shoppade igår iaf, samt lite i torsdags:
ÄCH! Har juh inga bilder! Typiskt oxå! Baaaaam!
Men men.

Förresten, vitsen med rubriken är att jag är *sorry* för att jag inte skrivit på så länge som sagt.'
:):( Vet inte om jag ska skriva en glad eller ledsen gubbe, men men.

Lyssnade precis på en låt på www.linnzzan.blogg.se
Det var Justin Bieber som sjöng... så jätte bra han oxå! Men men... kanske kanske skriver mer sen fast det är inte säkert, hade tänkt sjunka in i min bok... "Porträttet på vinden" så bra "skräckis" eller den är inte läskig men spännande i för sej. Föffattaren (namn?) skriver med så mkt inlevelse och skriver så att man bara vill förtsätta läsa! NICE! Men men. Puzzi!

Hihi, tog från designen. *tss* Hejdå!

 


Åker till pappa ikväll.

Hej... jaa, rubriken säger egentligen nästan allt... jag åker till pappa ikväll kl.9, inte sjuk längre,  SJUUKT SKÖNT! Åker där ifrån till skolan, roligt att träffa kompisarna, jag har ju träffat dom men det känns ändå skönt! Hinner kanske inte blogga varje kväll för att rutinerna är att efter skolan är jag på klubben till fem, åker till pappas jobb... tyyp "hämtar" honom där, vi går och handlar, går hem... asså är inte så långt så vi går, vi har ju egentligen tre samt en som ska säljas... haha, men men, vi/ han lagar mat, vi äter sen går vi tyyp upp till tv:en och kollar på film eller bara nåt tv-program och sen gör jag iordning mig... mina vanliga rutiner tyyp, eller det här året kanske det ändras? Who knows... kanske pappa men iaf inte jag. Skriver KANSKE mer sen... annars hörs vi, kommer hem till pappa ganska sent. Men men. Hejdå. Tack för att ni läser min blogg! PUSS!=)

LOVE IS THE LIFE//
M<333

Hiss eller diss


Kompisar.
En hiss är mina kompisar... skulle ju inte kunna klara mig utan dom/ dig.
En del av mitt liv liksom! Tack för att ni finns!
Dans.
Ett annat posivt "ämne" är ju DANS!  Älskar dans, dansar omkring som en GALNING (kanske lite överdrivet, men men... hihi) till bra musik (när jag inte är sjuk)
Mina djur.
Djuren som bor här på gården, heeeeeelt underbara oxå, synd att dom nån gång dör:(  Lukas dog... en av våra taxar, blev jätte gammal, var ju en av oss, en av oss levande. Det var förra sommaren tror jag. Men döden är ju diss, ska ju inte ta uppp det på hiss! Läger kanske in en låt om detta sen.
Snook.
Snook, bästa rap-bandet ever! Så bra, sjunger bra, och rappar bra oxå så klart! Inte alltid jätte fina ord men det struntar jag i! J*vligt braa! :):) bara två av dom juh men men. Den är från google, det trodde ni väl? Eller huur? Ett tips på låt: Lejonhjärta.
Kanebo.
Kanebos mascara! Jätte bra vatten fast maskis!:
NICE!
Bloggen
En sista hiss är denna blogg eftersom att det är såååå roligt att blogga och jag gör det med glädje. Ibland kanske man inte är på blogghumör, och då kan man ju bara skriva ärligt att  man inte har lust och skriver mer sen:)

Nu kommer nått inte lika roligt, nämligen:

Krig.
En diss är ju så klart krig! Ingen gillar väl krig? Förutom killar som älskar star wars? Haha. Men iaf, uch uch uch för krig! Jag vet vrf man krigar men asså det är ju bara knäppt, man vet ju att det är tyyp 90 procent eller mer att man dör! ICH!
Döden.
Ja, som sagt,döden, en diss för oss levande människor, vem vet, man kanske kommer till himmelen, även ni som inte tror på det... erkänn, det KAN vara så att man kommer till himmelen, ingen levande människa vet ju det... och dom döda kan ju faktiskt inte berätta att, joo, man kommer till himmelen eller, neej, man bara ligger här i graven...!
Sår.
Ingen gillar ju att göra illa sig! Ich för sår! Blä huh? Man kanse gillar uppmärksamheten men asså, det gör ju så j*vla ont!!!
Att vara sjuk.
Att vara sjuk... det betyder inte att jag tycker synd om mig själv... NEJ DÅ! Bara att vara sjuk! Möjligen kan det kanske var lite skönt att vara ledig från skolan, men asså inte för att man är sjuk!

Dissar.
En diss är just dissar, alltså säga dumma saker om nån annan menar jag nu! Det går väl bra att dissa saker eller asså sånt som händer?
Slask.
En sista diss är slask! Kan varken åka skidor eller att dey är torrt, sånt där jobbigt mellanväder! Mitt hatväder i alla fall 


Ja ni, det var det, skriver ett kort hiss-diss inlägg längre fram i veckan eller månaden, nån gång blir det iaf... Hade ju feber igår kväll så jag får stanna hemma ännu en dag! Kommentera gärna!Hejdå, tack för att ni läser... det kanske är lite roligare att skriva nu när jag fårr min design, av www.rebeckaochmelissa.blogg.se TACK!

Filmen

Filmen jag kollade på(eller har inte sett klart på den ännu men) heter en prinsessas dagbok 2... kanske har hört talas om den innan men den är iaf jätte bra, kanske låter lite barnslig, men den är lika bra för tonnåringar som för barn samt vuxna.
som ni ser kanske den inte är så barnslig! Äch, skriver mer snart... ska bara ta en pause... hejdå så länge!

Hem nu!

Gå hem nu (är i stora huset vid datan, därför kan jag inte skriva nåt godmorgon eller godnatt inlägg precis innan jag går o lägger mig;)) men men, ska gå hem o kolla på en film tyyp. Skriver mer sen, hejdå.
Dance in my heart... och bloggen oxå. M

Ingen feber idag!

Hej, glömde att skriva igår att jag hade varit hemma hela dan för feber, idag oxå,  jag har ingen feber men det är ju bäst att vara hemma en "feberfri" dag oxå... jag som aldrig brukar vara sjuk... och så händer det nu... fast det skulle ju i försej varit ännu värre om man var sjuk under sommarlovet som jag vet att vissa har varit... stackars er!
 att missa en bit av sommarlovet... SÅ! Nejj! Uch!
Idag missar jag tydligen dansen:( BUHUUUUU, igår missade jag en dag med lekar, enligt kompisarna var  den oxå rolig, roligt för dom... men tvärtom för mig! Får troligtvis åka till skolan imorrn, gympa då tror jag, får ta det lite lungt...
men guuud! Jag pratar ju bara om mig själv... sorry! Hur har ni det och vad ska ni göra den här veckan förutom skola? Jag ska troligtvis och förhoppningsvis gå till din sko... finns många snygga skor där nu! te.x

DS_247714_A.tif DS_247714_B.tifkan liksom inte tro at dom här skorna finns i st.31
Inte för att jag har det men men. Asså jag har inte sån liten st... jag går ju i femman.
DS_249020_A.tifDS_249020_B.tifDom gillar jag oxå.  Haha, har ju helt bytt samtalsämne, men så kan det gå!
DS_248042_A.tifdom blev jag lite förtjust i oxå... fast dom jag gillar mest... dom kommer inte från din sko men dom jag gillar mest är:
This! Finns inte i min st. och jätte höga klackar... men men. Äch, orka prata om skor! Hihi. Fast jag gillar skor... men nu kom vi in på det igen.
Jag borde gå nu. Ska göra nåt annat.Skriver kanske mer sen... tror det, har inte så mkt att göra när man nyss blivit feberfri och ändå är hemma från skolan och man måste ta det lungt annars kanske febern kommer tbx... ännu mindre när man har feber. Hejdå. Ingen dagens outfit på ett tag, ingen webbcam:( ska köpa, om jag inte får, köper jag för egna pengar, har ganska mkt för jag brukar hjälpa mamma med lite sysslor.

Yes!<333

Hej, som ni ser så har jag fått ny design... men jag hinner inte skriva för att jag ska precis äta!

Hej loveys

Hejsan loveys! Har inte så mkt att skriva, men jag skriver senare. Pzz.
M.

tio saker ni inte visste om mig

Hej eftersom att jag inte fått nån fråga så får ni...

1. Jag är egentligen lite allergisk mot pälsdjur-.-
2. Jag är kortast i klassen-.-
3. Jag ÄÄÄLSKAR skolan
4. Jag vill jobba som kock... eftersom att man inte bara kan vara artist-.-
5. Är yngst i familjen
6. Jag gillar inte "barn-mat"
7. Jag älskar chapputchino (eller hur det stavas) och choklad men inte bara chapputchino.
8. Hatar såna personer som ägnar tid på att kränka andra. (fast det kanske är ganska självklart)
9. Sitter inte i mitt rum och bloggar utan på mammas o lotsaspappas kontor (hemma)
10. Vet inte vad jag ska skriva...

Haha-.-.-.- Men jag skriver mera senare, blir tydligen frågestund nån annan gång. Puzz,
^.^


Upptagen

Hej... sitter i skolan, ska snart ta klassfoto, det finns datorer här så ja kan blogga men ska inte göra det. Skriver ikväll. Puzzi. M

Ett nytt år... men som femma!

Hej, idag började jag i skolan igen efter ett långt (och i slutet faktiskt tröttsamt) sommarlov. Detta året börjar jag i femman. Önskar jag hade bilder så jag kunde göra dagens outfit imorgon när vi ska ta skolfotto... men har ingen webbcam och så har jag stökigt i rummet så jag vet inte var jag lagt usb sladden eller minnet. Men förhoppningsvis så kommer den snart fram igen. Idag har jag gjort följande:
Vaknat upp av att mamma väcker mig, får stjus av mamma en liten bit till Alvik (bor inte så kommunalt hos mamma... som på landet) Tar tvärbanan, träffar en kompis som går på efter några stationer, går av vid luma träffar ytterligare två kompisar, pratar med dom på vägen till skolan (nästan alla tar tvärbana till skolan) Sen blir det "kramkalas" när vi väl kommin fram till skolan. Efter lite kramande och pratande går vi in i drama salen... där pratar lärarna lite och sen sjöng dom för oss... haha! Lite roligt... jaa, och sen hade vi typ "upprop" och fick lite papper så... slutade vi. Gick till klubben, var där till kvart i tre... blev hämtad av mamma för att hon hade ändå ett ärende nära där... annars åker jag ju själv. Kommer hem, efter ungefär en timma i bil... eller nått, går ner till katterna lite, pratar lite... och sen går jag till datorn... och det är det jag gjort hittils idag... Gonna ruch! Hejdå, puzzi: MCE.
Fiin vah?

ojsan...

Hej... skulle bara skriva att jag kanske hade nåt annat i tankarna när jag skrev tio frågor... menar ju tio saker ni inte vet om mig... kommer ett till inlägg om en liten stund... vill bara inte ta det på samma inlägg eftersom att det här bara var ett rättnings inlägg... puzzi.

Såhär är det:

Hej... har ente fått in några frågor ännu så om nån inte ställer nån fråga förren på... lördag så skippar vi frågestunden och tar det senare och sen istället får ni tio frågor... men om jag får in nån fråga så tar vi det när jag kått in fler frågor... eller så får jag nöja mig med (kanske) den enda frågan och svara på det tsm i ett annat inlägg. För att jag lovar att svara på alla frågor men... eftersom att ingen har frågat nått så är det ju svårt att fråga nått.;) jag skriver mer sen... puzzzz:)
M.

sorry men hann inte

Hej, sorry för att jag gjorde en så dålig uppdatering tidigare men jag var inte på blogghumör just då... men nu chattar jag och lyssnar på spotify. Och bloggar så klart! Jag kommer ju inte hinna skriva så mkt nu när skolan börjar på tors. Men ni hinner ju inte läsa lika mkt eftersom att ni oxå har en skola eller ett jobb att gå till och konsentrera sig på. Men kanske lite ibland på kvällarna... och helgerna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... joo just det jag ska skriva om en person som jag älskar... man kan ju bli trötta på att vara tillsammans hela tiden men en person som ställer upp för mig men samtidigt är snäll mot sig själv och tänker efter, detta tycker jag om många men särskillt om min bästis Ulrika Österlund<333333 Älskar dig, jag tänker oxå samma sak om min kompis Frida, Ima samt Idun och Ella, eller alla personer som håller mig kära. Älskar er... skulle inte vara nåt utan mina kompisar, inte för att dom som jag nämner är bättre än dom som jag inte nämner men jag kan ju inte skriva alla... nu ska jag fika och sen kanske kolla på film eller läsa, men jag skriver mer imorrn. puzz M.

Konstigt...

Hej, asså detta är bara ett kort inlägg men jag tycker att det är konstigt för att dom som besöker bloggen kommenterar ibland,,, men ni frågar ente nåt... men fråga på! hejdå.

Min lilla eller långa historia.

Hej, nu ska jag dela med mig av min historia som jag sa, den är ju såklart inte färdig men ni ska få följa den, kommentera vad ni tycker;


                               

                                                Bara en tanke?       av: Maja Cecilia Elfving



Det var en helt vanlig, varm dag i augusti. Alice skulle just börja i skolan efter ett långt sommarlov. Hon skulle börja i en helt ny skola i en helt ny klass. Så klart att Alice var nervös men det kändes ändå helt normalt. Många av hennes gamla klasskompisar skulle okså sluta efter sista året i mellan stadiet.


Skolgården var helt tom när hon klev med långa steg in genom huvudingången. Korridorerna var tysta och helt tomma. Bara några enstaka personaler och lärare kom och gick med högar av nya fina böcker i famnen.


 Nu kom folk från alla håll och en lärare som tydligen var min nya svenska lärare öppnade klassrummet. Det var ett fint, stort och nyrenoverat klassrum.  

      

Läraren bad oss att ta varsin plats och gå och sätta oss. Hon själv gick fram till whiteborden och när alla hade satt sig bad hon om tystnad och började prata:

Välkomna till ett nytt läsår här i kultur akademien. Idag hälsar vi okså två nya elever välkommna till klassen: välkommen fram till tavlan Andreas Svensson och Alice Jauqline Welizer, eller uttalar man det så? Fröken som tydligen hette Elin såg lite orolig ut.

-Ja! Det går bra. Jag kommer från USA så jag förstår om det låter lite engelskt. sa jag och gick fram till whiteborden. Andreas följde efter. Vi fick berätta lite om oss själva. Jag började få lite känslor för Andreas men inte så.


På lunchrasten kom Andreas fram till mig och vi började prata. Våra ögon möttes flera gånger och när man kollade på Andreas snygga och vältränade kropp såg man till och med på hans rörelser att han längtade efter något. Han sa sedan:

-Jag vet att vi inte känner varandra så mycket ännu... och jag är nog lite rakt på sak men... vill du komma hem till mig och göra något? Ikväll alltså efter skolan.

-Så klart!

-Vad roligt!

-Bara jag inte ställer till något och ändrar på era planer... om ni har planerat något alltså.

-Nej! Det går jätte bra!

-Vad bra! Jag måste bara kolla så att det går bra... för mamma brukar ibland planera något som inte jag vet.

Jag slog in mammas nummer på min svart/vita mobil.


-Det gick bra. Sa jag när mamma äntligen hade lagt på.

-Vad roligt då! Sa Andreas och han såg verkligen glad ut.


-Vad tycker du om skolan? frågade Andreas. vi var hemma hos Andreas nu, vi hade växlat telefonnummer och var nu på väg att "lära känna varandra"

-Jag tycker att skolan i alla fall verkar bra! Sa jag. Det är liksom skönt att inte vara ny, ensam alltså.

-Det tycker jag okså!

-Vänta! Kan jag få ta ett kort på dig?

-Ja visst, om jag får ta ett kort på dig.

-Absolut!

  -Det blev ganska bra bilder! sa Andreas.

-Ja absolut! Sa jag

-Du, är du kär i någon? Sa han plötsligt.

-Eeeeeh... ja men...

-Vem då? Oj förlåt att jag avbröt dig men ibland är jag väldigt ivrig.

-Det gör ingenting. Jo jag har en kille som... är hemlig. Du då?

-Ja men jag säger inget om inte du säger!

-Eeeeeeh... jag är kär i eeeeh... okej jag säger så här... du känner honom han går i en sång skola.

-Nej jag känner inte honom. Jag känner ingen i nya skolan... förutom du alltså. och alla mina gamla kill kompisar går i typ någon gympa skola eller något annat tråkigt som jag inte tycker om! Adam såg förtvivlad ut nu.

-Ok. Men jag tror ändå att du känner honom... För att jag tror att du känner... dig själv!

-Va mmen jag är ju inte snygg! Fast jag är ju kär i dig förstås!

Vi började skratta och skratta. Liksom ett sånt där skönt skratt som smittade och det började verkligen bubbla i magen. Jag var den lyckligaste tjejen i hela Europa... eller i hela världen. Även om vi bara hade känt varandra en dag så var jag så lycklig att jag höll på att spricka.

Vi satt och pratade en lång stund och skrattade lite emellanåt.


Vi låg i hans säng, när Andreas mamma, lillebrorsa och lillasyrra kom hem. vov! Dom hade en hund! Yes! Och det lät som en hundvalp på köpet!

Det visade sig vara en liten border collie valp. En jätte söt liten valp som hette Curry. Den sprang runt och runt och energin verkade aldrig ta slut i den lilla päls klädda kroppen.


-Vill du sova över hos mig i helgen? Sa Andreas plötsligt.

-Absolut! sa jag. Det skulle vara jätte roligt!

vi bestämde att jag skulle komma till honom kl 12.00 på lördag och att vi skulle hålla vårat "förhållande" hemligt. Sen gick jag hem.


-Mamma, jag är hemma! ropade jag ut i köket. Mamma kom ut till mig och sa:

-Hej gumman! Vad bra att du är hemma! Var det roligt hos din nya kompis? och var det roligt i nya skolan?

-Ja!

-Vad bra! sa mamma sen och kramade om mig.

-Jag ska sova över hos henne på lördag! sa jag (jag sa henne för om jag skulle sagt honom skulle mamma blivit lite orolig för att hon är inte så mycket för killar så jag säger att "Amanda" som Andreas får heta nu är en tjej)

-Ja! vad roligt! Det var en bra ide!

-Ja eller hur!

Jag överdrev lite men det var meningen.


-Mamma! har vi glass?

-Ja gumman! i frysen, understa lådan, ligger en cacao glass.

Yes! mamma hade köpt min favoritglass!


Jag satt och kollade på andra avenyn och åt min favoritglass när telefonen ringde.

-Mamma, jag tar det! sa jag.


Det var tur att jag tog det för att på något sätt hade Andreas fått tag på mitt hem nummer okså och nu ringde han.

-Hej Alice. sa han

-Hej! hur fick du tag på mitt hem nummer? sa jag

-Ja, det kan ju hända att vi fick skol kataloger med alla gamla, och våra nya nummer på eller så...

Jag började fnissa, jag började fnissa så ofantligt mycket så att det inte gick att förklara. När skrattet var över så sa jag:

-Ja. Det kan ju hända.

-Aaaa. Jo det jag ville var... jag undrade... om du skulle vilja... bli eeeh... ihop?

-Ja, men vi är ju redan ihop sa jag

-Ja, men inte ihop ihop.

-Ja, men vad är ihop ihop?

-Det är ett ord som jag brukar kalla när man är ihop och väldigt kära och gör lite mera saker tillsammans mer än att bara vara ihop. Ihop ihop är man när man är lite äldre alltså.

-Ja, inte för att jag har varit ihop ihop någon gång men ändå. JA! Jag svarar JA!

-YES YES YES!!! hörde man Andreas på andra sidan luren.

-Jag måste tyvärr gå men puss puss på dig, vi ses imorgon!


-Vem var det? hördes mamma från köket.

-Eeeeh, det var Amanda. Vi säger puss puss när vi måste lägga på eller så.


-Alice! Det var en tidig morgon. Jag var redan på skolan men någon tycktes varit ännu tidigare än mej. Det var en killröst som liknade... Andreas!

-Andreas!

-Ja! kom!

-Ja ja jag kommer!

-Bra!

-Hej! sa Andreas när jag kom fram till honom.

-Hej! sa jag och satte mig tätt intill hans snygga kropp.

Han pussade mig på kinden. Jag stelnade till. Jag hade aldrig fått en puss av en kille! Aldrig någonsin. Inte ens min pappa!

Jag förstår om ni tycker att det är konstigt men min pappa var aldrig snäll mot mig och Astrid (min lillasyrra som var på ridning igår)

 Så eftersom han inte var någon snäll pappa eller man så skildes mamma och pappa när jag var sju och Astrid var ett och vi flyttade från USA till Sverige. Så det är okså därför mamma inte gillar män så mycket.

-Jag har nåt till dig. Jag rycktes ur mina tankar och sa:

-Jaha!

-Det är ett halsband

 -Gud vad fint! Jag kommer alltid att bära det!

-Vad bra att du är nöjd!

-Ja gud ja!

Sen började vi pussas, jätte mycket. Det var fortfarande tyst i korridorerna så vi kunde göra det i lungn och ro.

Sen hörde vi att någon skrattade. Det var Kerstin, den tejen som var blyg, fast ibland var hon lite kaksig. Jag bad henne att inte säga till någon, och hon lovade att hålla tyst.


-Idag ska vi sjunga hallelujah.

Det var våran sång fröken Asita, hon verkade trevlig. Jag bad om ett solo eftersom att hallelujah var en av mina många älsklingslåtar.

Jag fick ett solo på andra versen, så började vi sjunga:



vers 1:

Well i heard there was a secret chord that David palyed and please the lord, but you dont realy care for music do you. Well it goes like this the forth the fifth

the minor fall at the mejor lift, the bafled king composing hallelujah


refr: hallelujah hallelujah hallelujah hallelujah


vers 2: Well your faith was strong but you needed proof you saw her bathing on the roof, her beuty and the moonlight owerdrew you

and she tied you to her kitshen chear, she broke thron and she chut your hair and from your lips she drew the halleluja

hallelujah hallelujah...


Alla började klappa händer och vi avbröt låten, Andreas verkade vara nöjd med mig för att han log och log.

Då sa Anita:

-Ja, då ses vi i morgon, den 21/8

Va. Det är ju min födelsedag, jag hade helt glömt bort det! Och mamma har inte sagt något, våran familj är ju hel knäpp, koko i bengan!

Aja. Jag måste säga till mamma att jag fyller år imorgon! Undrar vad jag får?


-Mamma! Här kommer jag!

-Ja men vad bra!

-Vet du mamma, det är något som vi har glömt...

-Vadå min lilla älskling?

-Jag fyller ju år imorgon!

-Ja! Jag vet! Hade du glömt det? Men kära nån.

-Du visste det hela tiden!

-Ja! Så klart!

-Ååhå! Vad arg jag blir på dig mamma!

-Ok.


-Jag må hon leeeva, jag må hon leeeeva jag må hon leeeeeeeva ut i hundraaade ååår, ja visst ska hon leeeeeva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leeva ut iii hundrade ååååååår!!! Ett fyrfalligt leve för Alice hon lever hipp hurra hurra hurra hurra!

Där stod mamma och Astrid och sjöng falskt på min födelsedag.

-Grattis älskling! Sa mamma.

Jag fick massor av kläder, en ny mus och lite mera. Och sen sprang mamma iväg.

-Här är din sista present. Sa mamma när hon kom tillbaka.

När jag fick paketet kände jag att det var någonting som rörde sig där inuti.

-Öppna! Sa Astrid.

Jag öppnade. Och i paketet låg ett litet underverk. En kattunge! Jag tog ut den från lådan och släppte ner den på golvet.

 -Det är en bengal. Sa mamma.

-Mamma! Jag vill osså ha en katt! Sa Astrid

-Tack mamma! Sa jag. Den ska få heta Saga!

-Du har alla katt saker nere i källaren. Sa mamma.

Sen fick jag en teckning av Astrid:

Sen gick jag ner till källaren med katt saker. Saga verkade glad över sakerna för att hon lekte och lekte.

Mest av allt lekte hon med en liten uppstoppad mus.

 Sen blev hon trött och somnade i mitt knä medans jag satt vid datorn med min nya mus.


Min mobil ringde lite senare. Det var Andreas.

-Värför är du inte i skolan idag? Frågade han

-Jag fyller ju år idag och jag fick en kattunge i present, så jag är hemma själv och tar hand om den.

-Aha. Fick du en katt unge?!

­-Japp

-Åååh! Vi kanske ska vara hos dig på lördag då?

-Ja, det kanske är bäst, Mamma kommer bara borta och i Malmö och Astrid kommer sova hos en kompis, så att vi kan vara ifred.

-Ja! Vad bra!

-Mmmm. Då ses vi på lördag, imorgon alltså.


-Mamma. Amanda kommer att vara hos oss imorgon. Vi kan laga mat själva!

-Ja, vad bra, men hur kom det sig att planerna ändrades?

-Jag fick ju Saga.

-Men du har ju en bur så att du kan ta med henne!

-Glömde jag att säga att Amanda har en hundvalp?

-Oj! Ja det gjorde du.

-Okej. Då har jag sagt det nu!

-Ja, vad bra!


Jag vaknade kl. 10.15 av att Saga kittlade mig på pannan med hennes morrhår.

Tänk, vilken dröm att ha en alldeles egen kattunge! Och vad söt hon är! En RIKTIG dröm!

Ååh, vad jag är lyckligt lottad okså. Och så har jag ju en riktigt snygg pojkvän okså.

-Alice? Är du vaken gumman?

-Ja mamma, jag är vaken!

-Okej. Nu stjusar jag Astrid till hennes kompis och sen åker jag till Malmö, hur dags kommer din kompis?

-Jag tror att hon kommer klockan tolv så äter vi lunch tillsammans okså. Sen går vi ut på stan.

-Ja, men det var ju en bra ide!

-Aaa! Hejdå mamma.

-Hejdå älskling.

-Haha! Vi ses imorgon igen, vilken tid kommer du hem?

-Klockan två tror jag. Men nu måste jag gå puss, sköt om dig, gå till våran kära granne om du behöver hjälp! Hon är ju så snäll och hjälper alltid till!

-Ja! Det gör VI!

-jag har gjort i ordning två mackor åt dig. Puss!

Så stängde hon dörren. Tio minuter senare startade en bil utanför fönstret och körde iväg.

-Ja, då var det bara du och jag, Saga

Miaaou.


Pling plong...

-Ja, jag kommer, vänta bara lite.

Miaoou!

-Okej då, jag bär med dig lilla gumman!


-Hej Alice! Åååh... vad gullig!

-Hej, javisst, hon heter Saga!

-Passande namn! Hon är som en saga, precis som du! Får jag komma in?

-Javisst. Kom in Andreas!

-Kalla mig Andre.

-Ok Andre.


-Mmm vad det var gott, du är duktig på att laga mat Alice!

-Äch! Pankakor är lätt att laga!

-Ja, i för sig, men dom här var extra goda!


-Nu får du gå och lägga dig Saga så går vi ut på stan en timma eller nåt.

Miaoou!

Jag bar upp henne till sängen där hon la sig till rätta och efter ett tag somnade.


-Åh! Kolla vad fin tröja, den skulle passa på dig, Alice.

-Okej, jag får väl pröva då.


-Ja men den var ju söt!

-Ja! Jag köper den!

-Bra! Jag gillar den i alla fall!

-Jag med, det är därför jag köper den!

-Haha! Ja, såklart.

-Nu tycker jag att vi kollar på lite kläder åt dig och sen går vi hem.

-Visst.


Det jag köpte var en tröja och två klänningar från gina tricot:

  klänning. den andra klänningen och tröjan:  ett par jeans:

Och två par klackskor:  det var det.  eller sen köpte jag en handväska från Zoovillage okså:

Och det här köpte Andreas: ett par Björn borg skor:   en tröja (nu sitter den fortfarande på plast modellen):  en keps:  ett par jeans:  ett armband från J.Lindeberg:  en t-shirt från wesc:   och sist men inte minst:  ett till par skor.


Miaoou!

-Ja! Vi har kommit hem gumman!

-Miaoou!

-Kom så leker vi lite!  

-Miaoouu!

-Jaja, jag har hört det.


Klockan var 15.20, nu ska vi gå hem till Andreas i en timma. Vi ska ta med oss Saga för att hon inte kan klara sig ensam så länge i streck.


Nu var vi hemma hos Andreas. Vi hade släppt ut Saga och nu åt vi mellanmål, hunden Curry och Andreas mamma Elizabeth var på promenad så Saga kunde gå fritt. Klockan var nu 15.55. jag hade bytt om till min nya vita klänning och de nya svart/vita klackskorna. Andreas hade okså bytt om till de nya jeansen, t-shirten, kepsen, de hel-svarta skorna och armbandet. Det var snyggt ihop! Det vi fick till mellanmål var:

Varsin varm bulle, jordgubbs saft. Det var gott, och behövdes.



Hoppas att ni tycker att ni uppskattar den och ser fram emot fortsättningen. Kraam, kanske skriver mer senare eller imorn. Puzzz M.


Spotify!<333

Hej, just nu sitter jag vid spotify, älskar spotify, bara såå bra! Min pappas kompis kom på spotify, drf är jag medlem=)
Jag har nyss bakat, snart ska jag baka mer=) Haha. Skriver mer sen! Kraam, glöm inte att fråga!


Kort inlägg.

Hej, jag har inte skrivit nåt idag och det här blir kort men jag skriver mer sen, hoppas att det blor många besökare även när det ente är lov. Jag hoppas att ni står ut med min design lite till och ändå kanske tycker att jag skriver bra! Kraaamizz Maja. Sally mamma!

Don´t forget!

Hej och godmorgon! Jag idag har vi satt upp en hylla, en tavla eller två och en spegel, vi var nämligen på ikea igår.
 Haha, jag tyckte att den var lite rolig.
Eller?? Men, iaf, jag tängte bara påminna er om min frågestund, jag har inte fått några frågor ännu=(
vill ni inte veta nåt om mig?;O Men fråga på nu! Puzz.....M.

Frågestund

Hej, jag håller mina löften, ni ska få fråga om nästan vad som helst och jag svarar på när jag fått in lagom många frågor=) Så fråga på bara, det var nog bara det jag ville. Fråga, fråga, fråga!!!
Kraaamizzzz Maja:
inte jätte stor men, ni kan få en till:
LIIIITE större iaf;) puzzi puzzi!

Ung09

Hej, jag är ledsen att jag inte skrivit de senaste dagarna men jag har inte hunnit. Jag har varit på klubben. men nu skriver jag. Hoppas att ni gillar min blogg för att jag gillar att blogga. haha, nu sitter jag i lägenheten, den nya, så vi har alltså lite stökigt.=) Men jaja, det blir bättre o bättre.=) i helgen ska jag träffa en bra kompis som heter Klara, hon har namnsdag idag förresten=). Jag tror att vi kommer proppa i oss choklad om vi  är på lördag MUMS! Jag älskar choklad!<3 haha, ja, snart kommer vi köra en frågestund. Alltså nästa gång jag skriver. Men iaf, som ni ser så handlar det här inlägget om nåt heelt annat, nämligen ung09, eller det kalllas ung08 fast det är ju år 2009 så det tycker jag är konstigt så jag skriver 09. Haha slutsnackat om vad jag kallar det för. Iaf, på ung09 har dom jätte mkt kul, men det roligase var nog fun jump, har tyvärr ingen bild men ni får klara er utan. fast jag skulle rekommendera att hoppa om du ej är höjdrädd=) Jag älskar iaf känslan. Just nu är jag inne på spotify o lyssnar på mysik, en jätte bra sida som pappas kompis startade, och eftersom att det är pappas kompis så får jag ju bli medlem:) yes! jag tror att det var allt för mig, hoppas att jag hinner skriva imorgon. Nu ska jag gå in på sf.se o kolla om det finns nån film på bio som verkar intressant puzz, eftersom att jag är en vargfreak:
Visst är den söt!?  

Två dagar i rad

Hej, jag är ledsen att jag inte skrivit på länge men jag var på stranden igår, till sent och sen kollade vi på en film efter att vi hade ätit och så gick vi och la oss. Samma idag, vi kom precis hem från stranden och det första jag gjorde var att gå upp till datorn. Så vi var alltså på stranden två dagar i rad. Det är roligt där, dom har liksom en ute-vattenruchkana, den var nog roligast. Jag hittade inga bilder på det på google och jag hade inte heller med mig nån kamera så jag har inga bilder. Tyvärr, men det heter Ängbybadet i alla fall. Jag har tyyp nästan inte gjort mer än det på två dagar, haha, hoppas man fått mera färg.;-p jag tror tyvärr inte att det här blir ett så långt inlägg men jaja. Ni får nöja er tills jag skriver mer senare eller imorgon, önskar att statistiken kunde öka lite bara, har ej gått så bra dom senaste dagarna:(. Snälla, hjälp mig med statistiken om ni gillar min blogg, jag vill inte behöva ta bort den och det kommer jag inte behöva om ni sprider lite om min blogg så det går bättre. Det kanske är så att designen är tråkig men jag har bett om hlälp, ni kan ju kolla på hennes blogg: www.shms.blogg.se allt är topp där, designen inläggen mm. Hon har vunnit några veckans blogg tävlingar vad jag har förstått, men för mig är det ännu ingen i`de eftersom att MIN design ännu är usel. Men snart blir det bättre. Hoppas jag i alla fall. Men eeh, jag tror att det var allt för mig faktiskt. skriver kanske mer sen, eller så skriver jag imorgon. Får se. Hejdå, puzz, glöm inte att kommentera. Hejdå.
MAJSEN!?;)

Prövade igen.

Hej, nu gick det bättre, jag önskar att det hade gått i förra inlägget men det gjorde det ej. Men här kommer i alla fall
några bilder på Lindormsnäs gård där jag bor med mamma:

Huvud byggnaden som jag sitter i just nu i denna stund och bloggar.


Några andra byggnader på gården.

Byggnader. Där har vi nu fåren.

Det var nog allt för mig PUZZ:

Majsen

Lindormsnäs gård.

Hejj, som ni vet har jag mkt djur, katter hundar får fiskar, och om man har får så kan man så klart inte bo i en lägenhet. Jag bor alltså på en gård med mamma, och hos pappa bor jag i en lägenhet. Gården heter Lindormsnäs gård. Med många hus. Det är en fin gård. Det är tyvärr nåt fel så jag kan tyyp inte ladda ner bilder på gården. Konstigt! Jag försöker sen igen, hoppas att det funkar då! Lovar i alla fall att försöka! Detta blev ett kort inlägg. Puzzzzzzzz och krammizzzarrr
Maja, eller kalla mig heldre för Cecilia!

Småttingarna.

Hej, nu har småttingarna åkt iväg... dom skulle till kolmården men det strulade med rummet och vi bor ganska nära såå dom åkte till oss och sov över. Dom heter Fanny och Nelly, Fanny börjar i ettan och Nelly går säkert på dagis ännu! Lite små lek kamrater men jaja. Jag börjar ju i femman efter sommar lovet.<3 Jag älskar skolan så det kommer bli jätte kul!=) Men ja, iaf, jag har precis ätit, jag fick kyckling med ris(lagade egen mat för jag gillar inte blomkåls soppa som dom åt, dom är mamma lotsaspappa mm.) Japp, iaf... jag beklagar att jag inte skrev i går men jag var somsagt på spa hela dagen, och sen när vi kom hem så åt vi middag och började kolla på en film, sen kom besöket, asså Fanny o co. Nu om min skola...

Namn på skola: Kulturama musikdramatiska grundskola ( kalla det för kmg eller bara Kulturama om ni vill)
 
Inriktning: Dans sång teater musik

Intagningsprov: Japp

Upp till: Upp till gymnasiet (tom gymnasiet) Man börjar i fyran, alltså har jag gått där i ett år!

Det var nog allt för mig;-)
Skriver nog mer sen ska ni se.
Ps. Statistiken har sjunkit! Buhuu!... DS.
PUZZMCE (Maja Cecilia Elfving.)

Besök mm.

Hej allla, jag är ledsen att jag inte skrev igår, var jag på spa. Och nu har jag besök av några söta tjejer och deras föräldrar . Så jag hinner inte skriva så mkt men jag återkommer igen, jag  tror att dom kanske inte tycker att det är spec roligt. Puzz. Hörs sen så skriver jag ett LÅNGT inlägg sen. Puzz igen.
MAJSEN
m+u 4-ever!

Statistik.

Hejj jag ville bara säga att statistiken har ökat, men den måste öka lite mera.
puzz.

Harry Potter och halvblods prinsen

Hejj, igår kväll var jag på bio i Kista c med min syrra. Jag har tyvärr inga bilder på syrran men ändå. Vi kollade på harry potter och halvblods prinsen. Den var liiiiiiiiiiiite läskig men mest bra, och lite rolig faktiskt. den får 4,5 stjärnor och för er som gillar skräckfilmer eller framförallt Harry Potter  så tycker jag att ni ska se på den.
 Jag tycker i alla fall att den är bra. Och snälla, kommentera!
Puzz på er

Lisa som försvann='(

Hej på er igen, igår var det en lång och jobbig dag utan slut (kändes det som iaf) Det jobbiga var att en av kattungarna åkte sin väg med min avlidna adoptiv farfars bror. Han heter Bosse. Är 63 år gammal och har innan haft många katter. Dels den som följde med honom i bilen, hans gamla katt som heter Astrid. Han döpte katten till Lisa från en annan katt som han hade som inte blev så gammal, den hade nämligen katt pesten.

Så alltså, Bosse kom efter att vi hade ätit middag, innan, före middagen var jag nere hos katterna och gosade extra mkt med Lisa. Vi pratade lite och sen sprang jag och hämtade Lisa, efter det la vi henne i en bur, Bosse gick in och hälsade på alla katter och sen gick vi ut. Han fick låna en till bur av oss för att han inte ville ha Astrid lös i bilen, hon hade nämligen åksjuka och på hit vägen hade Astrid... jaa eeh gjort saker som inte är så frächa, gjort på sig och k-r-ä-k-t-s.
Eeeh haha. Lite äckligt men ja ja...
Lisa började pipa och Sally (katt mamman) kom ut. Det var hemskt att se, tänk dig bara, en liten liten kattunge på åtta veckor sitter i en bur och piper, mamman går runt utanför och jamar och pratar med henne, jav ville öppna buren och släppa ut henne och sen säga till Bosse att hon behövde stanna hos mamma lite till, dom har ju aldrig varit utan mamma förut, eller lite när Sally går ut och jagar, men inte mer än en.... en timma tyyp. Det var hemskt. Nu kanske ni förstår min rubrik. Jag började gråta, tänk om ni själva skulle sitta i den där buren  och eran mamma stog utanför och kunde ingenting göra för att hon inte kan öppna den där förbaskade buren... ='( Riktigt jobbigt. Jag tänkte faktiskt så, tänk om jag skulle sitta i buren och se min mamma gå utanför och säga lugnande ord. Fy... att jag får inte sätta henne i knäet och klappa den luddiga pälsen. Jobigt.

Nu vill jag skriva om nåt roligt. Fast jag vet inte vad. Jo.. katterna kan nu gå ut själva, det är bra för att då kan dom vänja sig lite. Så klart är man lite rädd att dom ska komma bort men Sally passar dom.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre. Puzz

Lisa.
Hejdå, jag kanske skriver mer sen.
Puzz igen.
Majsen.

kort inlägg.

Hej, jag glömde att skriva att Miffo är en kille.
Den var bara det, kommentera gärna. Puzz
Majsan.


Kattungar!

Hej, nu har jag lite bilder på kattungarna, jag visar inte alla bilder (för vissa blev inte så bra) dom är jätte söta, jag ska ner till dom nu så jag hinner inte skriva så mkt. Men här är i alla fall några bilder:

                                                                          Detta är Ludde. Han är till salu

Detta är en tjej som inte är till salu.

Detta är Fläcken som inte heller är till salu.

Detta är en som är till salu (vi kallar honom Miffo)


Jag och Miffo.

Jag och Miffo igen.


Min katt som jag har adopterat, just nu kallar vi henne för Tigrinnan.


Ludde igen.

Ludde.

Jag och lilla Miffo.

Fläcken.

Katten som inte har nåt namn.

Tigrinnan.
Jag tror att jag var färdig nu. Ni får se mer sen.
Puzz
Majsen.

Hej och godmorgon...

Hej och godmorgon. Snart ska jag ta bilder på alla  kattungarna så får ni se dom, idag ska okså min morbror hjälpa mig lite med designen. Så får vi hoppas att det blir bra sen.  Sen ska jag lägga ut en annons för att det är viktigt att kattungaarna säljs, annars kanske vi måste avliva dom:(. Det är två kattungar kvar som är till salu. Två killar. Och eftersom att vi redan har två katter innan (mamman och mammans brorsa) Så kan vi ju inte behålla tre katter till, då har vi liksom fem katter. Fast jag ska behålla en. Jag lägger i ett inlägg senare, och annonsen, kommentera järna.
                                                                             Puzz.pz. följ min blogg!


(inte våran)

RSS 2.0