det var nora...

Det var min vän nora som skrev det förra inlägget, och bloggen är hennes... men ni får gärna gå in på den<3

Tuggummi testarna

Hej hej! Gå in på den här bloggen!

got nothing to write about!

Som sagt, har ingenting att skriva om... eftersom att jag bara bloggar och tänker på min älskade kompis Sara. Och jag har typ inte gjort något speciellt heller, dansar lite, gått en promenad, varit med katterna. Inget så speciellt alltså. Vad har ni gjort? Äh, känner att det inte är nån idé att skriva. Bye! Återkommer strax om något nytt.<3

Länken funkade ju inte heller:I

Heej! Ledsen med länken funkade inte heller... Men i alla fall... gå in på www.google.se och sök på aino, jag har en vit... Puss!

Ooops!

Bilden gick inte att se på bloggen:( lägger ut en länk istället om ni vill se.
http://www.prylkoll.se/wp-content/uploads/se-aino-q4.jpg Gå in där om ni vill se den istället:D


Min nya mobil!

Heej! Äntligen kommer ögonblicket ni (kanske) Har längtat efter! här kommer en bild på min nya mobil!:
Min nya mobil! Köptes på expert! Ska måla mina naglar och chatta lite nu tror jag:D Skriver mer sen:D Puss!

Skidor hela da´n!<3

Heej! Sitter i en liten stuga i vemdalen... Har åkt skidor hela da´n:D Först slalom och sen längd, sååå niice!!!Älskar verkligen att åka skidor! Sitter nu som sagt och myser i våran mini stuga. Har fått en ny mobil förresten, Ni kanske vill ggissa på vad det är för mobil? Eller, det är nog svårt, det är svårt att veta vad mobilerna heter, men jag visar sen, mina kompisar som läser bloggen ska få vänta med att se den tills sportlovet är över:D Men ni kan få se vad jag hade för mobil förut:(fast vit och bruna "detaljer") Snygg... fast min nya är ännu snyggare med både knappsats och tuch! Visar den sen... Puss!

RSS 2.0