Demons.

Ullis kommer snart, ooh, party party! Nej men vi ska göra iordning oss å chilla. Hittills har jag inte gjort någet alls. Typ städat rummet! Hahahaha, nolifer! Men ja, det känns ju liksom skönare efter. Förresten så är min spotify-spellista gryyyyyyym, så det gick bra! Jaja, ska iaf klä på mig så länge....kanske. Puss!
Ba grym tatuering, lite Coldplay-copycat, men ändå!<3

Embrace me.

Lina sover inte över idag, men det blir bra ändå, för jag kommer ha så fullt upp resten av lovet! Alex gick precis här ifrån, så nu ska jag inte göra så mycket, kl.19 kommer våra gäster, så jag ska väl snart ner och hjälpa pappa med maten...

För övrigt sitter jag här och gläder nig över att det är lov, och att jag får sova länge inatt. Imorrn blir det som sagt invigning av friends arena med Ullis, Matilda, och Carro! Mys!
Jaha, mer var det inte för stunden. Skriver sen! Hejdå!


Light.

Den här helgen blir bra! Imorrn sover kanske Lina över, på lördag ska jag och Ullis på invigningen av friends arena, och på söndag har jag tennis, sen så åker jag och Lina till Tulka, perfekta helgen, säger bara det!

Sen säger jag godnatt också'


Nu ska vi vara lite som alla andra...

Jag vet att ni vet att det snöar men...O HERRE, DET SNÖAR I OKTOBER!

Så. Nu har jag varit lite som alla andra, dags att fortsätta vara ett orginal nu? För saken är den att jag inte tycker att det är dåligt eller jobbigt eller nåt. Det är ju mysigt! Snö i oktober, det är väl kanske lite tidigt men, vad fasen, snön kommer när den kommer, och förresten är den säkert borta tills imorrn! Bara det inte blir slask...

Är det okej NU om jag blir sugen på att åka skidor då? Jag vet inte om ni vet det, men jag har ett sånt där i-landsproblem, för jag blir alltid, mitt i sommaren varje år, JÄTTESUGEN på att åka skidor, sen fortsätter jag bara det. Många av mina kompisar vet det, för helt plötsligt kommer jag en fin junidag eller nåt och pratar om skidor. Samtidigt har jag lite dubbelmoral, för när pappa frågar om vi inte ska åka skidor på jullovet istället för att åka på solsemester säger jag ju nej. Men det är lite det som är charmen med skidor, man åker en och en halv vecka eller sådär sammanlagt, sen har man nåt att se fram emot liksom!

Jaja...jag återkommer snart!


I will wait.

Jag älskar NK-mint! Damn, vad gott!

Hej, har precis ätit, sitter nu och slökollar på tv. Har iaf skrivit färdigt brevet (ansökningen till Sydafrika) så det är lungt. Så mycket mer händer inte just nu. Måste prata med pappa också, om det där med Alex, Felix och Lina...herre vad jag tjatar om det men vafan. Åh, jag är taggad inför showcase imorrn! Gud vad kul det kommer bli! Sen är det höstlov! Men vi börjar 8.25 imorrn...det är det som bekymrar mig.

Jaja, vet inte vad jag ska skriva. Återkommer sen!


Ba' sträck på dig.

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan laga mat och äta snart...
Skrivningen gick iallafall bra idag, men jag blev färdig efter en och en halv timma, så sen satt jg och räknade ut hur många ord jag hade skrivit, la till lite, tog bort lite, osv. Men det var ganska trevligt faktiskt! Lina blev klar när vi hade 40 min kvar så vi satt där och viskade. Vi fick ju inte gå där ifrån, för det skulle tydligen bli för mycket spring, och för stressande för de som inte var klara. Men nu är det iaf bara fredagen kvar. Och då blir det Svenska, mentortid, matte, sen är det showcase och lov! JA JÄVLAR VAD SKÖNT! Vi får se hur det blir med Lina, Alex och Felix imorrn, ska snacka om det imroon. Annars kanske vi fixar nåt på lördan istället. På söndag har ju jag tennis, sen åker jag och Lina ut till Tulka, taggataggatagga!

Aaa, höstlovet blir bra, det känner jag på mig! Weeehååå! Ja, pappa kom precis hem så jag ska gå ner och hjälpa till med maten, sicken snäll dotter jag är! Helt sjukt!
Daniel Adams-Ray, jajamän!<3

It's to easy to cry, when everything eventually dies.

Hej deppig rubrik?

Nej, men, jag skulle ju sova? Men jag känner att jag har lite att ta igen, förresten så var det väl ganska kul att blogga nu ju! Känner att hiphop är fel musik att lyssna på när man ska sova, så jag ska bara lyssna på lite JJ och mumford and sons, sen ska jag sova.

Verklighetsutflykt AB
Åh. Snart är det ett år sen jag såg Oskar Linnros på tunnelbanan.
Jag ska önska mig det i julklapp: få sjunga med Oskar och Daniel. DRÖMMEN. Asså. Gud, nu blev det här inlägget lite random, men jag kom in på önsketankar. Oh...

"In a deepsleep, awaken by the dragon."

Förlåt. Fattar ni nått, eller blev detta inlägget bara väldigt förvirrande för er? Okej. Jag ska sova, jag vill sjunga med Oskar och Daniel, och jag skriver citat. Kul inlägg? Nej. Tack för mig! Skriver imorrn, godnatt!


From Africa to Malaga.

Har ni hört Zackes "nya" låt, mammas nya kille? Den ä go! Och JJ's From Africa to Malaga? Den är mysig!

Äsch, tänkte sova snart för jag är trött! Haha, söta Lina gick och la sig typ kl.20 eller nåt, trött idag? Aa, i för sig börjar vi inte förrns 9.30 imorrn men min säng ropar efter mig.

Är överlycklig för att Urban Cone släpper sitt nya album om en vecka (imorrn är det bara 6 dagar kvar!) och för att det är torsdag imorrn, vilket betyder att det är fredag, vilket betyder att det är showcase och sen höstlov och sova hur länge man vill på mornarna! Heya! Nu går allt bra, det är bara torsdagen man vill ha lite överstökad sådär...
Aaa, jag tror det blir sista inlägget för idag! Kanske...


Förlorad generation.

Måste skriva Sydafrika-brevet nu! Det blir...kul.

Nej men faktiskt, fokus! Jag kom precis hem förresten, för din information. Så, ja, nu blir det brev som gäller! Hoppas ni hade en bra dag, jag skriver sen!


Upp, upp, och iväg!

Till drömmarnas värld...
Usch. Världens töntigaste. Fy. Nej. Det där går ju inte. Hahahahahaha.

Nej men, jag vill jättegärna sova nu, och jag har inga läxor så jag tänkte passa på! Imorrn måste jag skriva ansökning om att få åka till Sydafrika. Tänkte göra det idag, men kunde inte koncentrera mig för jag var övertrött och hungrig och bara ganska ofokuserad. Så det står på planeringen imorrn, för det ska inte bli något man skriver dagen innan brevet ska in, för jag känner att jag måste Ha lite tid att känna på det lite, och så får jag ju mer idéer ju mer tiden går! Det här ska gå vägen, jag vill åka till Sydafrika! För er som inte vet vad jag snackar om ÖVER HUVUD TAGET:

Kulturama har en vänskola i Sydafrika. Dit får 2 åttor varje år åka 3 veckor: påsklovet och 2 veckor till. Det här året är det ju dags för mig då...och jag vill få uppleva det här! Ååh, taggataggatagga! Le hype!

Jaaaa. Mer var det inte för idag tror jag! Puss på er!


Helpless she lies across the stairs.

Vilken hemsk rubrik...

JAG MÅSTE TILL MONKI FÖR JAG HITTADE LITE FINA SAKER DÄR SOM JAG OCKSÅ BEHÖVER. Mumma.

Kanske kan planera in det i helgen, med nån friend som är villig att offra sig kanske? Det låter bra, låter bra. Ullis, Lina, Ella (ni som jag VET också njuter av monki) förbered er på ett haffnings-försök! Lördag kanske?

Jaaaa, tänkte börja gå mot tandborsten, för jag känner mig redo för att sova typ 22. Jag är trött, hela tiden. Never ending story. Så när jag sätter mig ner, kommer jag inte därifrån om jag inte måste göra nått. Och nu har jag satt mig ner. Vi får se hur detta går?

ZzZzZzZzZZZZZzzzz...


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.<3

Heyyyyyy, en vecka sen man bloggade, duktigt! Nej men faktiskt, jag känner att jag måste bli bättre, det här funkar ju fan inte!
Ja, snart är det höstlov, och innan det är det ganska okej kul tror jag. Imorrn är det en ganska kort dag, kör bl.a. Sen på torsdag är det bara två riktiga lektioner, lunch och sen en salsskrivning på 3 timmar; ska skriva en novell. Det blir väl kanske inte jätteljuvligt men man säger att jag är ganska bra på att skriva, och när jag väl hittar ett flyt blir det roligt, så det kommer nog gå bra iaf!
Sen på fredag är det nästan bara showcase, och efter det får vi se, så kanske Lina, Alex och Felix kan följa med hem till mig eftersom vi har gäster och jag inte vill vara helt fåräveralåne.

På höstlovet åker jag och Lina till Tulka...och så var det med det. Hahaha. Nej men det blir kul! TAGGATAGGATAGGA! Aja. Skriver nog snart igen!


Let the rain of what I feel right now come down.

Ska SOVA nu, oh härliga liv!
Imorrn börjar jag 8.40 med NO, det blir väl bra får man hoppas!
Jaja, jag vet att uppdateringen är usel men när jag har lust och tid ska jag definitivt ändra på det! Men det blir nog inte just nu. Förresten händer det inte så mycket kul att skriva om nu så ni kommer väl ändå bara bli uttråkade.
Ska iaf gå och lägga mig nu, och drömma vackra drömmar om prinsar och sådär, haha. Nej, jag orkar inte ned mig själv, bäst att lägga ner innan det blir för flummigt! Hejdå!


Fldlkckfeögöhöeigo

Hahahaha, jag orkar inte skriva nåt! Men jag finns, och lever. Ska med pappa och kolla dr martens imorrn, och är överlycklig för det!
Idag var en bra dag, inget speciellt hände, det var bara en bra dag! Haha, tänkte gå och lägga mig snart, så, so long!<3


Uuuuuh, överbelastning!-.-

Jag kommer hata morgondagen, jag lovar. För förutom sovmorgon är det mest bara skit: SO-redovisning, franskaprov, svenska, no, och gympa som ifs är ganska rolig.

Det som är grejen är att jag egentligen måste plugga franska, men jag har ingen lust alls, jag vill ba chilla, Skypa med lite sköna människor och ta det lungt. Fast det får jag ju inte eftersom vi nödvändigtvis måste ha franskaprov imorrn.

Nej, usch, inte ok!

Jaja, jag är på väg hem nu, har precis haft kör och är ba ganska slut. Det är därför jag skriver slang hela tiden.
Sårry för dålig uppdatering förresten men jag har inte gjort så mycket. Aja. Skriver snart. Hejdå!


This man is suffering of an overdose of joy.

What a lucky fella!

Verkar som att det förra inlägget inte kom upp förrns nyss, hur som skrev jag det typ kl.15 eller någet, men internetuppkopplingen har varit lite svajig även om vi är inne i tha big city.
Vi har ju haft studiedagar igår och idag!
I fredags hade iaf jag, Ella och Lina lite tre-manna-party hemma hos mig, skypade, "dansade", flummade, kollade på film, osv. (Hade FF.)
I lördags tog vi det mest lungt, gick runt i gamla stan, lagade mat, kollade på tv, sov.
I söndags spelade ju jag tennis, det blev inte så mycket mer för jag mådde ganska pissigt. (Skippade ändå inte tennisen för jag är dum i huvudet)
Igår åkte vi till Hanna i Huddinge och gick igenom pocahontas/show case, sen följde Ella med mig hem för att "kinesa" (sova över för er som inte visste det) här. Vi kollade på filmer, skypade med en kompis, åt, och hade allmänt skooooj!
Och, till sist, idag, vaknade jag och Ella typ 11, gick upp, åt brunch, gick ut till humlegården och flummade, tog lite bilder (där av instagrambomben, om ni råkade ut för den), tog en fika, "pluggade" lite matte och skypade med den där kompisen, IGEEEEN!
Jaja, det här var en trevlig stund men jag känner att ni somnar snart, såååå, HEJDÅ!


Jejerjtlf

Hej...jag vet att jag inte har uppdaterat men jag har inte varit sugen...ska iaf bra social och återkommer om min helg snart...
(Vi nu) :

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_506ae900e087c31a3b6ea5e3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_506ae919e087c319d66b92c6.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_506ae922e087c319fd19cbca.jpg" class="image">


RSS 2.0