Som en shoppaholic?

Har varit och shoppat med Lina, sitter på tunnelbanan på väg hem. Dagen har varit trevlig och jag har klarat mig ni vet. Men lägger antagligen upp bilder på dagens skörd...om jag orkar. Vi får se, blev bara en klänning (lite trosor och smycken också men det är inget att visa upp). Vi får se om bilder kommer so sagt. Hare!


Up on Melancolic Hill, there is a plastic beach.

Trallalalalala. Jo tjena, hej, jag har det bra. Tar ett långsamt bad för att värma upp mig, frös som fan där ett tag idag.

Samtidigt som franskaläxan sakta görs. Typ. Asså, jag har ingen motivation över huvud taget till att göra Franska, det sista jag vill göra just nu, men sånt är livet. Det är inga läxor till nästa vecka eftersom vi har Show Case då, så det blir lungt. Men nu så ska vi lida. Ja tack gärna?!

Jaja, ska fokusera nu.


Skalliga åsnor och såna saker.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt. Lina är osocial, och Charlie svarar inte på messen.

Shit, ja jävlar. Känner mig inte så sjuk idag, antagligen för att mitt humör är på topp kanske? Herrååå...


Halleluja-moment.

Kan hända att jag slutar 12.50 idag, bara för att musiklektionen är inställt. Beat that!

Nej men gud vad glad man blev, har bara en lektion kvar. Om jag gör det tar jag och Lina nästan direkt bussen mot Tyresö så blir det en eftermiddag med Charlie. Åh, åh. Tackar man tackar. Ha det bra så länge, alla avundsjuka!


Tyresö Calling.

Ska hem till Charlie imorrn. Det taggar man ju till. Sen är det potentiellt så att jag får ett till hål i örat som födelsedagspresent av min mor. Det taggar man till också.

Åh. Livet är bra nu. Allt i livet. Förutom Franska-förhöret och matteprovet. Men det kan man förbise just nu, för nu är det happy hour. Ska snart sova också. Fick skippa tennisen imorrn eftersom pappa tyckte att det var dumt att spela tennis om man "knaprade" Alvedon, vilket kanske var rätt såhär i efterhand. Dock hade jag sett fram emot tennisen, men men. Sånt är livet.

Åh ja. Allt är rätt. Tyresö is Calling. Och det känns bra. Hejdå, för nu ringer även min säng. (Säg inte att jag är random, för jag vet det redan).


Ella is fylling år hära.

Ella fyller år idag. 15. Hon blir straffmyndig, och byxmyndig. *visslar*

Nej men vårt fina födelsedagsbarn har vi firat på ett ganska...speciellt sätt. Hon blev liksom, äggad, typ. Så nu går hon runt och är allmänt fräsch. Nu ska jag vara lite roooliig.


Maja is typing...

Ska ju ha tennisträning i eftermiddag. Men tänkte hinna träffa Charlie en liten stund innan jag åker hem. Åh.
Har teater nu, sen slutar jag...taggataggatagga. Ja, men ha det så kul alla oengagerade.


Lights will guide you home.

Jag har trollhår, tror faktiskt att jag trivs så smått med det. Jag ska bli fullt frisk tills imorrn, bara för att jag har bestämt det!

Vet inte riktigt vad jag tänkte komma med det här faktiskt. Åh vad onödigt.
Mitt hår luktar hallon.


Resaresa ut å resaaaa.

Det här blir ett Res-år. Så är det med det!

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på, men jag saknar massa människor i stan, så jag åker gärna in snart (vilket jag gör också ju). Varför är jag så rastlös den här helgen?
Antagligen för att det hände så mycket förra helgen kanske?

Jag mååååsteeee tvätta håret. Känner mig inte fräsch, at all. Kan vara för att jag är sjuk också? *självömkar*
Kan det inte bara bli tisdag?!

Blä.


(O)hurtig.

Som om det kom på en beställning verkar det som om jag helt plötsligt blev sjuk. Eller, ja, kanske inte riktigt så. Men jag mår inte toppen liksom.
Här ute finns det inget internet (nästan) så jag får nöja mig med att Läsa och kolla på film. Sen skaffade jag även en Praoplats igår. Det var trevligt.
Dock blir det nu tidiga morgnar på sportlovet.

Meningen är ju att man ska Praoa vecka åtta, men då rymmer jag iväg till Zermatt och åker skidor. Tacka vet jag dubbla sportlov. Jag älskar detta. Snart är proven slut, vårproduktionen igång och sen rymmer jag. När jag kommer tillbaka så skiljer jag mig gärna med min vinterjacka för den börjar gå mig på nerverna. Fast vi får se om det lyckas, men det är bra nu!


A drop in the ocean.

Halleluja. Helg. Det firar man ensam med mamma ute på landet genom att lära sig "A drop in the ocean" på piano och tycka lite synd av sig själv för att man håller på att avlida av saknad. Dagen idag var ganska dålig. Asså, alla var trevliga och så, det var inget med det att göra. Bara att jag mådde pissdåligt. Ville bara hem till min säng om sanningen ska fram. Hade ont i huvet och tyckte att en förkylning började smyga sig på. Tack för den säger jag bara. Tack för den.
Har fortfarande ont i huvet, men jag sov lite i bilen så den delen är väl inte lika illa. Tänkte ändå sova ganska tidigt idag, känner att det kan vara nödvändigt. Tacka vetja helg.


Att allt blir ditt där du har gått i hamn.

Vet inte riktigt.

Ska typ sova snart. I princip. Nästan.
Allt failade idag, förutom några smådetaljer. Charlie fick ställa in så jag och Lina åkte hem till oss, lite vilsna och ovetande om vad vi skulle göra. Men istället satt jag och skypade med folk i typ 5 h i rad, eller mer. Nörd?
Nej men det var väl trevligt.

Morgondagen kommer nog mest bestå av repetitioner och deltredovisningar. I princip, sen ska jag hem och bara ha en myskväll framför en film med lillis pappsi. På lördag där emot, då blir det trevlans. Ska hänga med Skolling, Charlie och Ullis. Ullis sover sen över. Vi får se om mitt hem kommer överleva lördagen, men det hoppas jag!

För övrigt så...vet jag inte riktigt. Hejdå.


The question still remain.

If I keep doi'n it.

Å, Professor P, han har power.

Nej men jag tänkte sov snart. My eyes are refusing me. Så, godnatt. Vi får se om det blir nåt imorrn, hoppas det typ.


Å, något jag kanske inte har berättat.

Jo ni vet, jag har ju inte berättat att jag var i Rom på Jullovet. Så bra var man på att hålla er uppdaterade. Köpte inte jättemycket. Men det jag inhandlade var riktiga kap, har dock inget av plaggen här så kan inte visa. Snark.
Somnade säkert tidigast 23.00 igår...observera ordet tidigast.
Sen gick jag upp vid 6.30, så min kropp lyder inte riktigt.

Har ändå, trots oddsen, varit lite hurtig idag och gjort mitt eget träningspass. 100 situps (nej, jag skämtar inte) 40 armhävningar, på tår såklart, knäna är ju ingen utmaning.
1.30 min armar (mjölksyra ftw) och rygg, samt lite kondition. Vi kör på här!
Men tennisen börjar inte förrän nästa veckan, och vi har varit lite på latsidan på dansen, så jag kände att jag var tvungen att göra något. Har även stretchat och duschat (nödvändigheter), så det ända som är kvar nu är att utstå morgonens träningsverk.

Gud, hela inlägget var hurtigt nu ju, det var inte meningen. Getting fit for beach 2013? Yes indeed!


I try, I fail. Sometimes I do well.

Har så tråkigt, ingen är social förutom på Skype. Men min Skype laggar. Åh, ja.

Ska iaf åka med Lina till Tyresö imorrn för att träffa Charlie. Det blir trevligt. Har inte skrivit på länge, mestadels för att det inte finns nåt att skriva om. Tror jag? Tänkte (som jag har sagt så måna gånger innan) förbättra mig, men vi får se hur det går.

Kan sova till 8 imorrn, så det glädjer vi oss extremt åt, ska på studiebesök i en Moské. Vilket innebär att jag imorrn ska ha på mig heltäckande kläder, och när vi kommer in i Moskén, även en slöja. Jaja, Carpe Diem. Som jag säger eftersom det inte är lika mainstream som "yolo". Latin ni vet, det får mig även att låta riktigt smart...kanske.

Å sen kommer den där galna bilden också.


Lina duschar, fancy liksom ;)

Hahaha. Vi är totally asflummiga här ute på landet, så inlägget kommer antagligen bli det också. Lina kom iaf ut till Tulka idag, å nu väntar jag på att hon ska duscha färdigt så att jag också kan få fräscha till mig lite, ja tack gärna. Har hänt lite saker på senaste tid, kommer dock inte ihåg när jag bloggade senast (förutom nyårs-inlägget då) så jag vet inte var jag ska börja. Ska iaf försöka bli bättre på att blogga, så småningom. Vi får se helt enkelt. Hejdå.


RSS 2.0