Året 2011

Idag är det nyårsafton! Den tillbringar jag som sagt med familjen på landet. Det är myyys!
2011 för mig har haft både upp och nedgångar. Men mest har det varit väldigt bra! Jag har fått nya helt otroligt fantastiska vänner men ändå har jättebra kontakt med mina "gamla" vänner! Så det här året har betytt jättemycket för mig! Sommaren kommer jag aldrig glömma!


Landet!

Sitter i bilen på väg till landet nu. Ska vara där över nyår. Blev jättearg när jag fick reda på det men nu känns det okej, haha! Igår var jag ju med finaste Ella och Sally, det var jättekuuul! Sen åkte jag på middag med familjen hos några. Det var också kul! ;) Jag har väl inte så mycket att säga egentligen... Ni får en bild från igår. Puss /Ella


Gästbloggareeee!

Hej hej! Jag är då Ella och ska blogga här medans Maja är i Karibien! Nu är jag med Ella och Sally. Väldigt trevligt! Vi hörs sen, puss puss!


Yeah!

Hejdå Sverige, hej KARIBIEN!<3


-nån slags rubrik-

Åh fyfan, jag är trött! Jaja, jag är iaf uppe nu, vi får se, jag kanske skriver ett till inlägg innan jag sätter mig på planet till London, om inte så lämnar jag över nu till Sindra och Ella i en vecka!
Jag nu, osminkad, trött och klädd inkör nästan ett dygn på planet inkl.mellanlandningar. Puss!


28/12-2011, en månad sedan jag såg Oskar Linnros.<3

Ja, Maja, dendär galningen ni vet som började storgrina för att hon såg Oskar Linnros. Hon som skrev om det på sin blogg i en vecka och svävar fortfarande på moln för det, en jävla månad senare. Låt henne göra det så har hon iaf nått förutom Miffo att vara lycklig över.


Surt...

Går hem från gallerian, smått besviken eftersom de tydligen inte fått in den där klänningen som jag skulle prova på Topshop...
Lite surt sådär men inget jag kan göra åt det. Vad ska jag ha på mig på nyår nu då? Litet problem sådär. Hade aldrig tänkt på att den kanske inte fanns ute i butikerna. Jooo, påhittig som jag (inte) är får jag hitta på nån annan outfit till nyår.


glassmaskin.

Huhu, jag och mamma provar den nya glassmaskinen, det blir jordgubbsglass samt After eight-glass. Huhu, som ett litet lyckligt barn typ ^^ .
Jaja, fortsätt att höja statistiken! Make me proud! <3 <3

:'D

Börjar gråta när jag plockar fram gamla minnen från 28/11-2011 Hur vackra bilder som etsade sig fast i min hjärna när jag såg honom rakt i ögonen och alla tankar swishade förbi samtidigt.
29/11-2011 när lyckoruset kom och jag gick runt i mina egna tankar och smågrät av lycka. Och bilderna som aldrig försvann, som jag gick runt och bar på. Eller nej, fel, som jag går runt och bär på.
Jag tror inte att ni förstår. Jag tror ine att ni fattar nånting av vad det betydde för mig när jag såg in i hans ögon. Ni kanske tänker att tjejer i min ålder blir så varje gång vi ser en kändis. Men jag går runt med åsikten om att kändisar inte är nått speciellt, de är ju för guds skull också bara människor. Men det ögonblicket av fullständig och sprudlande, bubblande lycka, då jag fick vindar och studsade runt på moln. Oskar och Daniel, de är inga kändisar, de är mirakel. Skratta bara, skratta åt tonåringen som går runt och gråter floder över att hon så Oskar Linnros på tunnelbanan, asgarva åt mig. Men det jag vill att ni ska veta innan ni slösar er tid på sån onögiga detaljer är att jag inte bryr mig ett jävla skit. Could'nt care less. För det jag bryr mig om är Oskar och Daniel. Utan deras musik är jag inte. Jag är inte utan musiken de producerat.

Jo, Sindra och Ella.

Haha, frivilliga?:
image description
image description
(Nej, jag bloggar inte via mobilen, funkar fortfarande inte -.-')


Karibien lalalallal

Åker ju mot Karibien tidigt på torsdag och är borta en vecka. Både Sindra och Ella var frivilliga att blogga, så de kommer att uppdatera er.
Fast aa, det är ju bara tisdag än, så en sak i taget Maja ^^

Onsdagen planerad.

Har planerat min onsdag:
Jag åker hem med bussen till stan 11.18
Går till pappa och hämtar presentkortet och sen till topshop för att prova klänningen. Hem och packa till Karibienoch sen vet jag inte.
Förövrigt så är det 1 månad sen jag såg Oskar Linnros på tunnelbanan imorgon. Saknar.<3

Varning för nolife-inlägg!

Jomen hej! Asså ja, jag är nolife!
Iaf, äntligen kom inlägget upp, fast jag måste rätta en sak:
SJÄLVKLART så betalar vi inte för våra egna julklappar som jag råkade skriva. Huhuhuhuhuhuhu -.- Jomen ni ska iaf vara glada för att det kom upp, det tog lång tid! -.-
Asså aaaa, men det vara bara det tror jag, bjuder er på en underbar låt så länge, av Snook såklart!:
Snook-Änglalik

Julkalppar från mamma.

De första 2 bilderna är ju ingen bild på julklapparna utan främst Maja som flummar med sig själv. Tröjan och pyamasbyxorna är från oysho som dock inte finns i Sverige. De passar ju kanske inte jättebra ihop eftersom det ser ut som om jag är något av en soffpotatis när jag bara har ganska säckiga kläder på mig. (Inte för att tröjan är säckig men den är ju inte speciellt tight). Jo, och det där sminksetet som ser ut att höra hemma på en prinsessfilm eller liknande är från Sephora som man inte heller kan hitta i Sverige. Setet inkluderar:
-96 olika färger ögonskugga (OMFG)
-84 läppglanser/läppbalsam.
-3 "blushes"
-1 "bronzing powder"
-1 mascara
-2 eyeliners
-6 "cream eyeliners"
-Och olika "penslar" av olika slag.
Magnifique!

Allt detta var jag dock med när hon köpte (allt detta inhandlades i Spanien när vi var där över höstlovet) eftersom min mor tycker att det är svårt att komma på julklappar och födelsedagspresenter till hennes barn så då brukar hon ge oss antingen en shoppingtur eller i detta fall saker som vi varit med och köpt, sen betalar vi för det och hon lägger undan det så får vi det på juldagen! Tack för detta mor! Sedan fick jag ett presentkort på HM laddat med 500:- från min låtsasfar och 159:- från min låtsasbror! Man tackar! So long!
image description
image description
image description
image description
image description
(bara tröjan)
image description
image description


Huhuhuhuhuh.

Är inte Oskar så underbart snygg på denna videon? Okey, Daniel är ju sådär underbart snygg så att man svimmar också men ni förstår ju! ^^

Asså...

Man kan inte vara annat är irriterad på mobilen nu...
*Maja dampar så smått*

-.-

Hur irriterad blir man inte när det inte går att blogga via mobilen pga nånting...
Men aa, jag försöker och försöker!

(a)

Bilder på julklapparna jag fick av mamma kommer snart, jag har skrivit inlägget på mobilen, men den fick slut på batterier precis när jag skulle publicera inlägget. Jaa, godmorgon då, återkommer SNAAAAART!


Har tänkt lite...

...och om en vecka är jag i Karibien. Innan dess tänkte jag kolla på en klänning jag sett på topshops hemsida irl. Nej, jag är ingen sån som använder klänning men det är mycket möjligt att detta kan bli ett undantag. Anledningen till att mitt lager med klänningar är så magert är att det aldrig är bra längd för mig då jag är så kort och jag kollar efter ganska korta klänningar. Men de klänningarna som skulle vara korta på andra når då alltså till knäna på mig vilket inte är så värst charmigt på mig eftersom jag ser väldigt oproportionerlig ut då. Så jag har varit på jakt efter en snygg långklänning och där hade vi den! En möjlig outfit till nyår?:


Internetuppkoppling hit och internetuppkoppling dit.

Ledsen för att jag inte uppdaterat i denna eftermiddag. Jag försökte logga in på blogg.se men internet är så fruktansväääääärt trögt just nu, jag kan typ inte ens lyssna på Snook utan att vänta i 5 minuter eller mer innan låten har laddat klart. Även fast min mobil älskar Snook, alla älskar ju Snook! Och kom inte och säg att jag har fel i det, för jag har aldrig fel förutom en gång då jag trodde att jag hade fel, men då hade jag rätt ändå. Huhu.
Så jag har inte fått lyssna så mkt på Snook idag. *Självömkar lite*
Men aaa, känner mig lite konstig nära på flummig, och ni ska inte behöva vara med om massa flummiga kommentarer och inlägg så hejdå! Huhuhu'


Lugna ner dig.

Jag skrev förra inlägget för nån minut sen ju. Tänkte lugna ner mig och då tänkte jag på nåt tråkigt. Haha, det funkade inte.

Fan vad nolife jag är när jag sitter här och äter min rostade frukostmacka som kallnat för länge sen och jaa, bloggar om att jag är nolife, haha.
Eller nej! Jag är inte nolife för jag lyssnar på Snook, och jag, Maja Elfving i egen hög person, har kommit på att de är meningen med livet!:

"Lyssna upp alla förvirrade resenärer som är med på denhär resan.
Som inte vet vart de ska men de ska komma dit.
Som tycker att förvirrad är ett negativt ord.
Man behöver inte veta vart man ska, bara att man ska komma dit."

-Snook, har du tänkt på din begravning.


Uhuhuhuhuhuhu!

Okey.
Okey.
Okey.
Andas.
Andas.
Andas.
Gör inte flummiga inlägg.
Snälla, de kommer tro att du är värsta freaket.
Det är du ifs men asså...aaaa.
Blee, kill me
Huhuhuhuhu.

Okey, nej jag är inte flummig som ni märkte alldeles nyss. Haha, jag förstår nu varför jag inte har nån pojkvän.
Ser ut som ett anorexi-barn på bilden men jaja.


Oh nooooo!

Kom på att pepparkakan jag nyss åt föreställde en katt.

Jag kommer hamna i helvetet när jag dör.


RÖSTAAAA!

"Daniel Adams-Ray nominerad till guldmicken! 120 liveframträdanden, 60 rep och 256 bussresor senare är Daniel Adams-Ray nu nominerad till årets liveartist på P3 guld. SMS:a GULD LIVE1 till 72250 för att rösta på Daniel."

Jag har redan röstat, rösta du också! Det kostar 3 kr per röst, det är han mer än värd!<3


----------_________----------

Märker man skillnad på mina inlägg när jag flummar och när jag inte flummar? Det gör jag. Heheheheheeeee! Alla jublar. ^^


Meeeh.

På onsdag är det en månad sen jag såg Oskar Linnros på tunnelbanan. Jag lever fortfarande på det. Vet ni vad jag hoppas? Jag hoppas att jag ser honom igen. Tillsammans med Daniel Adams-Ray. Och tro inte att jag blev nörd bara för att jag såg honom på tunnelbanan. Jag har varit nörd sen jag var fem år. Bara att nu är jag en nördig nörd. Och i oktober såg jag och Lina Daniel Adams-Ray's konsert på grönan. Ble vad bra det var. Hehehehe. Puss på dom. Förresten, jag vill skypa med en liten person som jag tycker om, men han svarar inte. *självömkar lite*


Simultanförmåga.

Jag tänker på Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray samtidigt. Och bloggar. Och tänker lite mer på Oskar och Daniel. Sen tänker jag på Oskar och Daniel också. Samt tänker på hur snygga Oskar och Daniel är. Också hur mycket jag älskar Oskar och Daniel.

Simultanförmåga?? :D


Bluuuu -.-

Mamma tycker att hon ska öppna sina presenter imorgon eftersom alla kommer då. Men det tycker inte jag. BLUUUUU! Men jaa, får hålla ut! Asså, jag vet icke varför men jag var så sugen på att se mammis öppna julklapparna eftersom det lixom på nått sätt är spännande. Men det får vänta.
FUUUU! Heh. Fast ja, jag är väl glad ändå och ni kanske tror att jag har ett liv nu fast det har jag inte.
Bleeee, jaajamen! Detta var ju trevligt. Jag älskar att driva med mig själv btw. Det visste ni inte? Eller? Lalalalalaaa! Jaja, hejdå världen!


-rubriken blev dissad och försvann-

Jojo, är snart framme med bussen snart. Det ser jag fram emot för mina fötter har somnat, intressant eller hur?? Hehe, men aa, dags för avstigning typ nu, så hejdå! Bloggar sen!! :3


Jag älskar att ha gratis internet ^^

Huhu. Jag är glad. Jag fick ju gratis internet av pappa ännu ett år. Hade ångest över att det skulle gå ut igår och undrade hur jag skulle klara mig (höhöh) men sen kom min hjälte och gav mig fritt internet ännu ett år.

Okey, ja, jag flummar med mig själv. Som alltid, så det var väl inte oförväntat. Hehe. På torsdag åker jag till Karibien. Hoppas att nån vill gästblogga åt mig då, så som Ella E, fast hon har ju tendens att lägga ut massor av dåliga bilder på mig när hon gästbloggar. Jaa, vi får la se! Puss så länge.


Buss!

Ja, sitter på bussen på väg till mamma nu! Kan dra lite kort vad jag fick igår, ifall ni skulle vara intresserade:

-väska
-choklad (höhö)
-bok
-presentkort på topshop
-tröja
-mjukisar
-3 berlocker till Thomas Sabo: en fyrklöver, ett hjärta och en orange converse vilket jag dock redan har, så jag ska gå och byta den på onsdag!
-strumpor (höhö)
-okey, nu ska vi se, jag tror inte att jag glömt nått...

Har ju dock inte fått alla presenter ännu då mamma inte var med i år!
Jaaa, hoppas att ni hade en bra julafton!


:3

Gud vad charmig jag känner mig nÄr jag går här med en burk äppelmos!:3


Jag tycker om dig.

Har haft en del härliga stunder tillsammans som jag inte kommer glömma, det lovar jag dig.
Jag kan inte vara mindre än glad för att vi fortfarande håller kontakten, låt oss göra det länge till! Jag måste få se ditt ansikte snart!
Skickar dig en slängkyss för att du är som du är <3

Kalle Anka.

Bara vi i våran familj som kollar på Kalle Anka varje jul?
Hehe, jaja, det börjar väl snart? Eller? Heheheheh..............................
Amen pusspuss!! 

Jojomän!

Haha, sitter här och redigerar lite saker på datorn för att skicka bort en julklapp med massor av bilder till... en person som det är möjligt läser bloggen, så jag tänker inte avslöja nått ännu, sådeså!
Jojo, alla bombar facebook med massor av julhälsningar, jag tänkte joina lite, fast bombadera bloggen, så:
GOD JUL ALLIHOPA! HUHU!

Men aaa, vad mer finns det att skriva? Låt oss höja statistiken betydligt så blir jag glad, puss alla fina!
*pratar med min morbror*

Lalala, imorgon så är det julafton...

...Vilket jag självklart förväntar mig att ni redan vet! Eller, rättare sagt, det är den 24/12-2011 om 22 minuter nu. Och jag tänker gå och lägga mig!
Jag älskar denna bilden!

Gran.

Nu har statistiken höjts betydligt mycket mer!
Har iaf nästan pyntat färdigt granen nu. Jag publicerar bild på den imorgon då vi innan den kan bli sådär extra fin måste inskaffa nya julgransljus. Ska iaf nu se på Harry Potter med bror min, och troligtvis pappa om han orkar vara med. Min far är gansa dålig på att kolla på film förstår ni. Men aa, poppar nog lite popcorn och sådär. Min bror, även fast han kan vara mycket irriterande åtskilliga tillfällen är ändå en väldigt bra bror! Puss på honom för det!
Ja, hoppas att ni har haft en bra "dagen före julafton"!
Skriver mer senare eller imorgon!
Jag och Ella N, ja, vad kan man säga? Flummar som vanligt!<3

Bekymrad.

Statistiken var hög igår, nu är den väldigt låg.
Bleeeee!!
Haha, bild från tisdagsmorgonen, har förövrigt mycket bilder att lägga upp så se fram emot en bildbomb idag eller imorgon!

Slö.

Blir en väldigt lugn dag idag. Tv:n blir den bästa vännen tror jag :D
Tänkte ta ett bad snart, för jag känner mig allt annat är fräsch! Asså jaa, vad finns det att skriva egentligen? Igår köpte jag och pappa gran, ska pynta den idag, vi pyntar den alltid dagen innan julafton.
Men aa, ha en bra "dan före dopparedagen" skriver sen!


:3

Hemma nu, efter en trevlig dag på stan med Ella E! Köpte 4 julklappar som jag tyckte var ganska "smarta"! Nöjd övre dagen, för nu behöver jag inte känna någon stress över julklappar! Wehå, High five på den alltså!

Har bara min låtsaspappa kvar nu, men jag har klart för mig vad jag ska köpa till honom, och det går fort också. Jag kanske (om ni överhuvudtaget är intresserade av det) visar vad jag köpte till alla på söndag men ifall- vilket jag inte tror-nån av släktingarna skulle läsa nu så skulle det inte bli så kul! Aa, puss!!


MajaaAaaaaaa! DU ÄR INTE FUL! JAG ÄR, MEN INTE DU!!!!!! damp.


Hahaha, flummar!

Ful, inte fil!


Haha, gästblogg alá Ella!

Ella, du måste lära dig att se skillnad på fult och sött!
Här kommer en fil bild på mig och en söt på Ella, jag kan inte säga att vi driver på bilden utan att ljuga, det är såna vi är lixom!:


...

Maja la ut en ful bild på mig nyss, fy på dig korv! Men här kommer en söt på henne!


Jag och min sötnos på tacobar!

Huhu, puss!


Julshopping.

Förlåt för att jag inte bloggade nånting igår men jag gjorde verkligen ingenting, så det fanns alltså inget att blogga om. Hur man gör ingenting: ligger och kollar på tv hela dagen och pratar med sig själv.

Jaa, nu står jag i alla fall och inväntar tunnelbanan. Ska gå förbi pappas jobb och hämta lite pengar, sen åker jag och shoppar med en kompis på gallerian. Det blir en stor omväg att gå förbi jobbet, men imorse när jag skulle gå så hittade jag inte mina pengar nånstans, fick panik och letade överallt, sen var det bara att inse att nån hade snott dom, antagligen på tisdagkvällen i Filadefiakyrkan. Så om jag ska kunna handla några julklappar måste jag gå förbi där. Jojo, puss!


:3

Åååh Gud vad jag kommer sakna julshowen, känna ångest över att allt är slut för i år, fast det gör jag varje år, och det gör över i sinnom tid, när man börjar med vårproduktionen tex.

Nu har jag precis gått och lagt mig i sängen (bloggar via mobilen) och jag är typ jättetrött. Asså jag vill inte att det ska vara över.
Men aa, imorgon kan jag ju sova så länge jag vill, sen tänkte jag gå å handla lite julklappar. Haha, jag har inte riktigt fixat det än... :S
Jaa, puss, nu vill inte mina ögon hänga med längre!
(fina bilder på min makeup på föreställningarna kommer nu! OBS, det såg mycket bättre och blåare ut i verkligheten! Förresten så skulle jag precis sminka av mig och hade haft samma smink i tre föreställningar så lite slitet såg det allt ut också, godnatt!) <3


Wehå!

Hejhejhej! Nu är jag och Lina hemma hos mig och är lite No Life. Kul för oss va? Jaja, men var på Filadelfia till klockan 16.20 eller nått idag, och hade håltimma i typ 3,30 timmar. Varför bloggade jag inte då" kanske ni undrar men även fast jag är NoLife ibland så har jag ett liv, och det där var typ skumt. Jaja, puss, bloggar meeeeer sen!

(Lina var hyper imorse och skickade massor av bilder så att min mobil laggade, här är en av bilderna!:


Prepare for a day tomorrow also.

Det var sena kvällar i helgen. Och en mamma som var otålig på morgnarna som tyckte att vi skulle äta frukost "tidigt". So I'm about to sleep now. Puss, skriver mer imorrn.


Tanke:

Eller så är det brunetterna som är dumma då de tror att det är hårfärgen som avgör hur smart man är?

Losers?


:D

LinaPina sover över måndag till tisdag.
På tisdag börjar vi 11.40. Time to rock! Åker till Filadelfiakyrkan imorgon och repar. Slutar typ 16.00. Sen på tisdag är det som sagt showtime inför julshowen och jag är såååå taggad! Skriver mer sen!

(Höhö, fulaste bilden denna veckan kommer...nu!)


Tomatsoppa och vitlöksbröd!


Fakta om mitt älskade Snook'

Bandet Snook bildades år 2000. Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros träffades vid gymnasietiden.
Snook är ett slangord för näsa, de kom fram till det namnet efter en dispyt om vem som hade störst näsa. Den första stora låten "1990 nånting" i sammarbete med Afasi & Filthy.

PussN!


Helgen!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men som Ella E skrev när hon gästbloggade så följde Ella N med till mitt "landställe" i helgen och då kände jag att jag inte behövde tråka ut Ella med att blogga. Och eftersom Ella E har mitt lösenord till bloggen på sin mobil efter att hon gästbloggade nån dag förra veckan. Så hon var snäll å bloggade lite. Tack min solstråle för det!
Jag återkommer snart!<3


Galna barn! <3

Seriöst! Ella (N) och Maja är galna för er som inte visste det! Ni vill inte se våran chatt på facebook!! Hahahahahahah men goooosh vad roliga dom är! Kände att ni ville veta det. Dom lever iaf livet och flummar! Vet inte när Maja bloggar igen men vi får hoppas att det blir snart! Puss! /Ella (E)


Gästblogg! <3

Maja är på hennes landställe (eller vad man ska kalla det) med Ella (N) över helgen så det är nog därför hon inte bloggar. Men jag hoppas att mina solstrålar har roligt! Saknar dom redan fast vi sågs idag, haha! Bloggar kanske lite mer här i helgen, vi får se. Maja har ju sagt att jag får blogga här så varför inte? :D /Ella (E)


Min tredje älskling.

Det finns ingen mer. Ni är de som existerar för mig. Puss!


Min andra älskling.

Daniel Adams-Ray. Du vet redan. Blåmärkena på knäna syns nog fortfarande på dig med. Puss!


Oskar.

Oskar.
Linnros.
Min dröm.
Min förebild.
Min idol.
Mitt hopp.
Mitt vita moln bland alla gråa.
Oskar som livar upp med musik.
Oskar som bara finns.
Helt naturligt.
Bara finns.
Jag vet att du finns,
Det är det viktiga.
Jag vet att jag älskar dig.
Det är det viktiga.
Men å vad jag smörar.
Fast orka bry mig, det är ju sant for gods sake.
Oskar, jag är din.
Men du kommer alltid tillhöra nån annan.
Oskar Linnros, fina du. Att du ens existerar.
Du borde fått blåmärken när du föll ned från himlen, min ängel<3


Tunnelbanan

Nämen! Vad bra uppdatering det var nu på morgonen då!

Haha, ne men det var väl antagligen för att...jag hade lust. Och förresten så glömde jag, mitt dumma as, att ta med mig en av mina favorit-saker: hörlurarna (Stackars, stackars henne tänker ni då!) sååååå, jag kan inte lyssna på Snook på vägen till skolan som jag brukar. :/ Maja bekymrad. Men jaaa, vad ska jag skriva om? Det har ju inte hänt nått än, så "tidigt" som det är. Jag återkommer strax, för nu vet jag vad jag ska skriva om, please, bli inte irriterade!


Jahaja...

Hmm... Ingen bra bild på mig på inlägget under det här... Inte bra asså! Men Maja, jag hatar inte dig! Men jag måste säga att det finns bättre bilder... Men du var så fin så! Puss puss :D <3
PS, den här bilden tycker jag om! Den är fiiiin! Om någon undrar är Maja utklädd till kille och jag till fjortis, haha!


^^

Hej! Trötter är jag.

Ska snart till skolan för att repa låtar ned resten av alla elever på skolan, fullt hus! Det blir mysigt, känner att jag behöver ta det lite lungt nu så att jag orkar agera jättebra på julshowen (alltså att jag behöver ta ett break från dansandet lite,) är lite halv "krasslig". Men jag satsar stort på att bli frisk. Men aaa, då vet ni ju det! Pöss'

Bjuder stort på denna vackra bild på mig och Ella E, och btw, Ella jag vet att du läser detta, don't hate me because of my bad chose, please!<3


:D

Avslutar bloggningen denna dagen med en-enligt mig- väldigt vacker låt, av Snook såklart.
Snook feat Professor P- Tänk om.

Och för övrigt är den första bilden väldigt vacker! Jävla mirakelbarn Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray alltså. En från Kenya och en från Sumpan :D (Sundbyberg)

Somnar till denna låten ikväll hade jag tänkt, men inte än!

Afasi*

Haha, snacka om att jag är No Life men Afasi menar jag ju självklart! Puss, huhu, snaaaart kommer Musikvideon som ni kommer pressa och lyssna på resten av era liv eftersom den är så JÄVLA BÄST!


:'D

Snacka om att den här tjeyen har bra musiksmak! (Afasy och Filthy ft Snook-1990 nånting) Musikvideon kommer i nästa inlägg!:


Hahahaha!

OJ! Råkade publicera inlägget innan, och då kanske ni undrar vad jag håller på med på dagarna? Hahah, ne men jaja! Ni kanske också undrar varför jag inte bara raderar inlägget utan någon text eller bilder, med bara en ful rubrik, men eftersom jag inte har nått liv så tycker jag att inlägget får stanna där det är. Vänligen mobba inte.

Klockan blev precis 13.38 när jag skulle ta kort, bajs eller nått!


Bluuuuu.


Oh noo!

Hej! Ville bara att ni skulle veta att det förra inlägget var det inte jag som skrev, det var Ella E!! Jag tycker defenitivt inte att det där är gulligt! Asså usch!

Förlåt för dålig uppdatering men nu under föreställnings-och rep-tider finns det inte så mycket tid kvar till bloggen, för när man kommer hem är man bara sugen på att ta ett bad, slöa framför en film eller lyssna på Snook, inte blogga, so don't blame me, eller gör det förresten, men jag kommer ändå inte ha så mycket tid över till bloggen. På onsdag så hoppar jag ur min blogg-koma igen och lovar er nästan massor av juliga inlägg, men nu får ni nog nöja er med 1-3 inlägg per dag. Ni ska vara glada att jag bloggar över huvud taget, mohahahahaaaa! ^^

Aa, men pussar på er och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag. Ska gå och handla med mamma nu, är ASHUNGRIG! (var glad över att jag vågar blotta mitt liv så mycket och att jag är så pass knäpp att ni får se denhär GRYMMA bilden som egentligen inte alls är grym...)


Maja är söööööt!


Huhhhhh

Blaablaaablaa,ska äta lunch nu typ. Sen så har vi... NO! :D
Då är det sista lektionen med våran lärare på länge, hon ska vara föräldraledig, lite onödiga facts sådär! Men nu tycker alla att vi är sega, time to go!!! Pöss!


Nämen hej :D

Jag är glad. Tacka snook för det... Har tagit ett bad och gjort en låååång spellista med bara Snook-låtar. Sååå, har varit lite nörd. Nu sitter jag i pyamas för att... det är mysigt!!!
Mina favvo-pyamasbyxor!
Tröja: eeeh? Nånstans i London?
Byxor: Oysho (butiken finns inte i Sverige men de har en hemsida och om ni någonsin åker till Spanien/Paris eller liknande så finns det där! Jaja, puss!

Maja, du är en korv som gick utan att säga hejdå men jag älskar dig ändå!


I lost the game.

Tråkar. NO-lektionen börjar snart, inte spec taggad. Mår inte så bra heller...men jag tänker fortsätta min halstabletts-drog och försöka bli bättre innan julshowen. Hejdå, har inte lust att blogga just nu.

Om drömmar kunde bli verklighet, och börja leva så skulle jag vara lycklig just nu."


Gäst blogg by Ella (E) <3

Tjenare! Jag heter Ella då då och är Majas kompiiiiis! Maja är en fin filur bara så ni vet! Nu sitter jag, Maja och Emma här utanför klassrummet och vi börjar snart. Jaaa. Nu börjar vi så puss puss! <3
Föresten så är bilden på Maja på syslöjden! Sötnöt! Fast nu går det inte att ladda upp bilden... Korv!


:D

Gäsp... ja, jag vet inte vad ni kallar tidigt. Men jag är iaf inte längre van vid att gå upp 06.15 för att se på när femmorna spelar upp lucia 8.15.. men det kommer att bli mysigt, det erkänner jag faktiskt! Jaaa, sitter iaf på tunnelbanan nu och typ gäspar lite.

Imorgon blir det dock sovmorgon! Jag börjar 10.30, wehåå! Så då får jag ta igen all sömn :D (så imorgon vid den här tiden sover jag!!!!!! Guuuu vad skönt) ja, dags för avstigning för mig nu! Hejdå! Skriver mer sen! (bry er inte om mig och att jag spelar fjortis på bilden, bry er bara om att det är en bild som jag tog i hissen igår för att jag hade lust... Och så funkade det inte att ladda upp den)


Huhu!

Tänker göra iordning mig för att gå och lägga mig om typ en timma. Börjar astidigt imorrn så det blir la bra! Jaja, lovar er bättre uppdatering imorgon. Puss'
("fjoooortiiis, fast näe) :


100 frågor om mig.

(tråkar om ni undrar)




1.namn? - Maja
2. År?- 12 år
3. Vart bor du? - Stockholm-Östermalm
4. Färg på ditt hus? - Beige/vit/tegel.
5. Hus eller lägenhet? - Lägenhet
6. Klass? - 7b
7. Vilket år tar du studenten? - 2016 tror jag
8. När gick du upp i morse? - 09:48 (haha, har tvångstaanke att kolla hur mycket klockan är när jag vaknar)
9. När ska du sova? - Idag? 22.00 tänkte jag gå och lägga mig idag.


Socialt:
14. Har du många vänner? - Jaaaaaa!!!! :D<33
15. Har du ovänner? - Eeeeh, japp, ganska många :/
16. Vem chattade du med senast? - Lina!!<3
17. Har du pojk-/flickvän? - Neee, tyvärr inte just nu.
18. Vem pratade du med sist? - Pappa!
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Haha, Lina<3 : "Ja, du vet vem det är"

Favorit:
20. Film? - Eeeeeh, många.
21. Lååt? - Många, men låtarna av Snook, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros och Coldplay är såna jag inte kan klara mig utan!
22. Mat? - Mycket, är typ allätare men om jag måste välja så blir det nog lax!
23. Dryck? - Just nu är det julmust och flädercider men det varierar!
24. Färg? - Amen allt typ, orange är en av de absoluta favoriterna!
25. Stad? -Paris! Eller Stockholm, det är ju alltid mysigt här liksom!
26. Land? - Frankrike, Maldiverna, Sverige, Azorerna osv!
27. Ämne i skolan? Svenska, dans, sång teater, Franska.
28. Människa? - Naj, favoritiserar inte någon, men alla kompisar!

Senaste:
29. Gången du shoppade? - mmmm, ehm det var väl kanske förra onsdagen tror jag?
30. Gången du bakade? - I onsdags, ska nog göra det idag igen!
31. Gången du stulit något? - Nej!
32. Gången du rökte? Nevveeeh! (aldrig)
33. Gången du drack? - Alkohol: aldrig, Annat: nyss!
34. Personen du kramade? - Pappa :D
35. Gången d?- ??
36. Personen du dampade på? - Pappa, tror jag? Haha!<3
37. Personen du bråkade med? - Lina tror jag, men bara på skoj!
38. Personen du blev ovän med? - Ingen vad jag kan komma ihåg!
39. Gången du fick skrattattack? - Haha, nyss!
40. Personen du snackade i tel med? - Eeeeh, dolt nummer, jag tror det var pappa!
41. Gången du grät ? - Igår.
42. Gången du var ledsen?- igår.
43. Personen du sa snygg till? - Haha, Lina!
Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - Mmm, båda!
45. Hund eller katt? - Katt!
46. Ute eller hemma? - Beror på!
47. Tvspel eller datorspel? - Tvspel om något!
48. Singel eller upptagen? - Upptagen♥
49. Strula eller kramas? - Kramas, faktiskt! Eftersom kramas kan man göra när som helst, var som helst!
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - Inget, men om jag måste välja, msn!
51. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad, men det skulle kanske vara kul att ragga, hahahah.
52. Blont eller svart hår? - Blont!
53. Har du blåa ögon eller bruna? - "åskmolnsblå"/gråblå
54. Choklad eller lakrits? - CHOKLAAAD!
55. Coca cola eller fanta? - Coca cola.
56. Pizza eller kebab? - Beror på, men pizza tror jag!
57. Randigt eller prickigt? - Båda men inte samtidigt...
58. Blatte eller svenne? - Båda eller inget!
59. Älska eller bli älskad? - Åååååh, bådaaaa!!
60. Leva eller dö? - Dööö, nej, men leva såklart!
61. Vänner eller familj? - .....................................skulle aldrig i mitt liv kunna välja!

Antal
62. Personer du älskar? - MÅNGA
63. Personer du hatar? -Ingenting ni behöver bry er så mycket om! <3
64. Glassar du ätit på en dag? - Hahaha, dum fråga men 3 stycken kanske!
65. Gånger du haft minnesluckor? - På en dag? Flera gånger!
66. Gånger du varit hög? - Hög på knark/gräs? Ingen gång.- Hög på livet? Hahah, går inte att räkna!
67. Personer du saknar just nu? - ******, *******, och Matilda (syster)
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Många... :/

Vem
69. Kommer du inte överens med? - Lalalalalalaaaa....
70. Vill du kyssa nu? - M*****
71. Ska du träffa imorgon? - Alla jag bryr mig om!! (nästan alla iaf...)
72. Sjöng du senast för? - Mig själv. :D
73. Skickade du senast gb till i pea - Huh? Kan du ta det igen tack??
74. Spelade du tvspel med senast? - Två veckor sen med en kompis!, Tror jag!
75. Vill du ta med på resa nu? - Eeeeh, många!
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Alla som förtjänar det!
77. Förtjänar att dö? - Hahaha, nämen gud vad hemskt!
78. Är söt? - Många!
79. Vill du sova jämsides med i natt? - M***** eller Lina!

Vad:
80. Gör dig glad? - Alla fina! (mina vänner alltså)
81. Gör dig ledsen? - Mycket.
82. Vill du helst göra nu? - Träffa kompisar eller... ja, jag vet inte!
83. Önskar du att du slapp göra? - Oroa mig för allt och ingenting samt slippa droga halstabletter!
84. Vill du ha nu? - M*****, :D
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Objektiv till Samsung NX5 (min kamera) och skor, pengar!
86. Längtar du till? - Julen, nyår (ska på kryssning), Romme med kompisar, musikalen, Andorra!
87. Tycker du om dina betyg? - vissa av dom, dvs Franskabetygen tycker jag om!
88. Ångrar du i ditt liv? - Att jag litade fullt ut på B*******
89. Är det bästa som hänt dig? - Varje gång jag träffar Miffo! (katten)

Vad tycker du om?
90. Rökare? - Att de är dumma i huvudet kort sagt...
91. Bråk? - Fy fan.
92. Killar? - :DDD
93. Tjejer? - Vännerna är en av de bästa saker som hänt mig!
94. Skola? - <333333333
95. Framtid? -Haha, jag är inte nån jävla spågumma, men positivt, hoppas jag...
Övrigt:
96. Är du kär? - Jaa för fan!
97. Hur lång är du? - Vet inte, 150??
98. Första tanken när du vaknade? - Fan vad tyst det är, var är alla? Hur mycket är klockan?
99. Sista tanken när du somnade? - "Jävla kotrollbehov."
100. Hur mycket är klockan nu? -12.15
(Taget från en av Linas bloggar)

 


Trötter.

Hej! Dålig uppdatering igår, och min ursäkt är att jag inte mådde bra.
Jaja, återkommer sen!<3
image description

Gäster, owow.

Gäster kommer snart! Sen drar pappa och de ut och äter, så det blir lördagsmys alone. Jaja, bloggar mer...sen!


Hem!

Åker hemåt nu, slutade ovanligt tidigt idag, så det var skönt. När jag kommer hem tänker jag... lägga mig i soffan och bekämpa min huvudvärk med julmust (kanske) och nånting att äta. På kvällen ska vi på konsert. Så, aaaa det blir nog en bra dag om jag inte mår illa eller har ont i magen ikväll! Japp, nu har jag en förkylning att bekämpa! Puss, skriver mer sen!


Sängen, min käre gamle vän!

Tänker gå och lägga mig redan nu. Hoppas på att förkylningen lägger sig så att Sindra<3 kan sova över här på lördag, jobbar på det. Men nu har jag lite ont i magen, täppt och ont i huvudet, men behöver gå till skolan imorrn för att inte komma efter. Dagens drog blev halstabletter. Jaja, nu tänker Maja krypa till sängs!<3


Haha, fail!

Haha, Gud vad fail att man kunde se att jag hade hoppat över en rad på förra inlägget, men det brukar inte funka!


Styckesindelning.

Hejsan. Jaaaaa asså jag måste bara pröva en sak....

Ovanför där har jag hoppat över en rad, och det kommer bli intressant att se om man ser det på bloggen, (nu gör man säger det bara för att...) Asså det verkar som att min dator och mobil/ min blogg/ blogg.se förvägrar mig mina styckerindelningar. Jag saknar mina styckesindelningar!! Och var vill jag komma med detta? Asså jag bara undrar om det är nån som råkat ut för detta eller om jag är forever alone med dethär problemet? Och om det är nån som löst det? Så ville jag bara att ni skulle veta att det inte är jag som fullständigt slutat med styckesindelning utan att det är antingen min mobil och dator/ min blogg/ blogg.se som gjort det!


G-natt!

Tänker gå och lägga mig nu. Min förkylning tar på energin och jag börjar tidigt imorgon, har en ganska kort dag men ändå. Så, jag skriver imorgon, när jag förhoppningsvis är utvilad och inte har ont i halsen och mår illa! Puss!


Lalalala

Har inget att göra så jag bloggar la lite till...
Aaa, men idag har inte varit nått speciellt förutom att vi hade sång istället för dans och på engelskan så kom ju de från Afrika till lektionen och vi fick ställa frågor osv, jättetrevligt. Mycket roligare än att jobba i typ engelska övningsboken eller läsa massor av engelska texter. Ja, är vid Slussen nu iaf, och ja, alla undrade! Men...aaaa, det här inlägget börjar bli mer och mer onödigt och tråkigt! Men jag bloggar sen! Puss!


Noooooot!

Hej och hå vilken bra uppdatering det har varit idag...NOOOOT! Jaja, är på väg hem nu, där hemma väntar mormor och morfar. Ja, bloggar typ nu fast strax! Haha!


Minnen!


Huhu!

Hej, nu känner jag mig väldigt onödig, men är i alla fall hemma nu! Haha!


Tunnelbanaaaaa!

Jahaja, nu var man vid gamla stan då... sitter på tunnelbanan hemåt om ni undrar, eller aaaa, visst gör ni! (Inget svar) har varit konstig som fan hela dagen idag, and i'ts not getting better! Eller, vi får la se, men under hela NO lektionen skrattade jag. Och många tyckte ju att jag var sådär lagom konstig, vilket jag ju är också! Ska iaf hem nu och öva på lite Franska-glosor och skriva typ några frågor till några Sydafrikaner som har kommit hit från våran vänskola i Sydafrika som heter Lady Grey, det kommer bli kul, men jag har aldrig varit bra på att hitta på frågor! Men önska mig lycka till, nu är det tid för avstigning!


Slösar på batteri.

Aaaa, sjunger lite falskt och lyssnar på Daniel Adams-Ray med en kompis. Väntar på att NO-lektionen ska börja. Musikprovet gick la ganska bra btw. Fick iaf godkänt med marginal, eller Amanda tycker att jag "underdriver" lite men jaja. Tänker vara lite "social" nu!


Nörd.

Tror att mina kompisar är lite trötta på mig nu, sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray all tid jag har över. Haha,

Ella E: -Men ska du sitta å va osocial nu igen!?

Maja: -Nej! Var rädd om telefonen, det finns värdefull musik däri!

Ja, haha, så sitter jag där med musiken på högsta och märker inte att jag sjunger med, högt, och något falskt också. Men jag blir så taggad och glad och lycklig och engagerad och sådär, (förlåt för de överflödiga och:en)
Har musik nu, får troligtvis tillbaka musikproven, rättade och klara. Önska mig lycka till!


Jag tror jag döööööör.

Haha, näe, vet inte vad jag menar med rubriken, men ja, jag är nog inte den enda om att HATA rubriker. Jaja, har Svenska nu, hoppas att det blir kul :S Ikväll ska jag baka med pappa, myys! Ja, börjar kännas som att vi börjar. Eller, inte än, börjar 12.00. Förresten, igår var det en vecka sen jag såg min Oskar, vill dit igen, kommer aldrig glömma, att den 28/11-2011 såg jag Oskar Linnros på tunnelbanan. Jaaaaa, minnas det i all tid. Mmm, ha det så kul i skolan eller på jobbet eller nått annat då, skriver mer sen! (Vackra bilder kommer...NU!)


Hehe...

...lilla Maja har haft syslöjd.


Skolan-SO

Sitter i skolan och börjar 08.50, jaa, det var la det.
Jag skriver mer sen och ska försöka uppdatera bäst på planeten! Ja, måste läsa några SO-sidor nu så HEJDÅ!



Arkivbild.

Och det var allt för mig...

...idag, stänger v datorn nu så det får bli ett godnatt! Lalalaaaa, pussar på er! Hejdåååå!<3image description
Haha, knäpp bild från arkivet! Good night!

Jag tycker inte om rubriker...

Hej, dåligt av mig! Men nej, jag är inte död bara att jag inte tagit mig tid att blogga, men jag har ett liv också jue! Haha, idag var det i alla fall julshows-rep, känns otroligt att det bara är 2 ynka veckor kvar! Nu måste vi verkligen ha fullt fokus för att det ska bli så bra som möjligt, jag känner mig ju faktiskt fortfarande inte riktigt helt säker på min stämma till Juståget, eftesom vi började öva till den så pass tidigt. Om ni vill köpa biljetter återkommer jag med ett nytt inlägg om det snart, men nu tänker jag gå och ha en liten dejt med tv:n!! Ha det braa så länge!<3
Återkommer sen!
image description
image description

Badaaaa!

Tänkte ta mig ett bad nu, läsa lite och så småning om gå och lägga mig. Imorgon blir det kostymrep i skolan inför vår årliga julshow. Börjar närma sig nu, vilket jag längtar så extremt mycket till! Jaja, kan hända att jag skriver mer, men om inte: good night, sleep tight!


Ny

profilbild på facebook!...
...Äntligen.

Statistiken, doooown...

Hallå? Statistiken? Vad har hänt? Jag vet att min uppdatering inte riktigt håller, men jag bloggar... eeeh??
Och frågorna till frågestunden då? (Nu går det bra att fråga på detta inlägget.) Men, ja, börjar undra om ni börjar få slut på inspiration, om jag inte får fler frågor så tänker jag... ta de fråbor som har kommit som svar på tal och sen typ strunta i det... ni får på er tills på Fredag!

Rubrik.

Hej. Igår kunde jag inte blogga då både datorn och mobilen la av i brist på batteri, och jag min dumme fan hade glömt både dator- och mobilladdare hos pappa. Men jag lånade mobil-laddare av mamma så nu kan jag iaf blogga härifrån... Haha. Men idag har vi hittills bakat pepparkakor och jag har typ läst, (alla jublar och tycker att det var jätteintressant, faktiskt, jaaa) så, det var inte mycket mer med det. Nästa vecka lovar jag att försöka med att försöka skärpa mig och uppdatera er minst 3 ggr per dag, om jag inte är för lat för det också. Men skriver mer sen när jag över huvud taget har något att skriva om. Puss'


Julbak

Dålig uppdatering även idag. Har julbakat, blir pepparkakor och saffransbiscottis. Vet inte vad mer jag ska skriva. Så jag återkommer sen! PUSS!

Laaaaaa

Hej, i skrivande stund borstar jag tänder (alla bryr sig!) tänkte lägga mig och läsa, sen blir det sängen... Sista inlägget för idag alltså, night! (Facebook kör på Svengelska) :


Film.


Idag me.

HEJ! Nej, jag är inte död, så ledsen för dålig uppdatering, men hade ingen som helst inspiration eller lust så bmdet blev som det blev! Hoppas ni klarade er utan mig, fast det e såklart ni gjorde (inget svar) ville bara påminna om frågestunden, har inte fått tillräckligt många frågor, och det verkar som om ni läsare har helt tappat inspirationen och slutat kommentera helt, kanske är därför jag inte skriver så mycket. Make me proud and I will uppdate you more!<3
Ingen bild


BAAAAAD!

Dålig uppdatering, jag är ledsen! Men imorgon kompenseras det, lovar!!!!<3 Bror kom över på middag, men han gick precis, nu tänkte jag läsa lite, och sen göra iordning mig för att gå till sängs lite senare! *PUSSAR PÅ ER och hoppas att ni har haft en bra dag imorgon och säger att uppdateringen blir som vanligt imorgon igen* Hejdå, skriver imorgon! Haha.

Hem.

På väg hem från skolan nu! Ledsen för dålig uppdatering btw, men så blir det ibland! Visar de nyköpta shortsen när jag kommer hem! Hejdå, hoppas på att jag får se min prins.


RSS 2.0