Håll om mig. Nånting hotar kväva mig.

Slutar 11.05 idag, VET NI HUR JÄVLA BRA DET KÄNNS?!

Ska äta ute med massa mysiga människor, sen ska jag träffa Charlie. Det här blir en bra dag. Känns dock lite skumt att jag, vid den här tiden imorrn sitter på ett flygplan. Fast det säger man inte nej till liksom. Har maateeematiiik nu, ha det så bra!


Jag orkar inte, så jag låtsas vara dryg istället.

Människoarten går mig på nerverna ibland. Skulle gärna förvandla mig till en igelkott lite då och då, skulle vara ganska befriande kan man tycka.

Somnar på fel sida av sängen idag tror jag, vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt blev jag bara trött på allt, även om jag borde vara gladast på jorden just nu, fast det är för uttröttande, så jag låtsas vara dryg istället, och somnar på fel sida av sängen.


Halsen demonstrerar....

Tänker sova nu för min hals vill mig definitivt inte väl. Det gör ont som jag vet inte vad, härligt är det iaf inte. Men jo, ja. Vi får se vad som kommer. Jag skrev ju som sagt ett jättelångt inlägg förut, vilket råkade raderas. Har ingen ork att börja om på det.

Men ska dra mig tillbaka nu, drömma om nåt bra också, och sen ha en jäkla bra Valentines day imorrn. Jo man tackar. Shit vad pin. Hejdå. (Vet inte ens vad jag lägger upp för hemsk bild eftersom jag inte riktigt kan se, men jag håller tummarna och hoppas att den inte är förjävlig iaf)


Pluggar alot?

Nej, inte rättvist. Skrev ett jättelångt inlägg som jag kände mig ganska nöjd över som raderades. Varför vill ingenting mig väl just nu? Inte ens min hals är tacksam....shame on everyone.


Låtsas som att det regnar.

Överlycklig little?


Jag är inte rädd för mörkret. Och jag tror inte på omprov.

Jag förstår om ni inte riktigt fattade skämtet i förra inlägget. Men det är min å Matildas humor. Ni kan skylla på vår pappa eftersom den är så otroligt dålig.

Har iaf en otroligt stressig vecka. Så vi får se om jag hinner skriva något. Imorgon kryssar vi iaf för NO-provet, då har vi bara Franska och engelska kvar tror jag. Nej, idrott förresten. Tack för den. Men på torsdag eftermiddag är det lungt igen. Då kan jag bara slappna av. Och på fredag, ska det bli mysigt, sen ska jag åka flygplan på lördag eftersom jag ska spendera en hel vecka med mysiga människor i Zermatt. Ska i alla fall plugga lite mer, sen sova. Ha det!


Så gick dom till affären för att köpa syltlök.

Frågan är hur det gick egentligen?


Ja, han tog sin ton.

Repdag idag, hela dan. Från 8.30-16.00. Shit vad trött man blir men det är oh so worth it. Het seriöst.

Imorrn har vi rep och föreställningar och jag bara taggar som aldrig förr. Gud vad kul det kommer bli, blir dock lite deprimerad när man tänker på att om 24 timmar så är allt över. Då är allt vi har tränat på färdigt och slut, och vi kan glömma bort det. Nej tack helst inte liksom? Men ja, gotta go, Charlie kallar. Skriver innan jag sover!


The ghosts that we knew.

Hejhejhejhej. Var hemma från skolan igår...är det idag också ifs. Asså jag blir så konstig när jag inte har haft nån att prata och flumma med på det tag. Det här är depressive. Gillar min lilla Svengelska där förresten.

Så, gårdagen spenderade man framför tv:en, precis som man kommer göra idag också då...

Men jag måste ha nån frukost nu, är jättehungrig. Ha re i skolan eller var ni nu befinner er.


Everytime we touch.

Kollar på Facebook och ser massor av uppdateringar om melodifestivalen, missar jag nåt om jag inte kollar på den? För det gör jag inte...

Har inte så mycket att göra. Sitter bara och tar det lugnt typ. SO:n är så sjukt tråkig, känner inte för att plugga mer idag. Längtar bara tills imorrn. Och tills någon liten själ svarar på sms. För det här är fruktansvärt.


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Pluggar SO, såhär på en lördagseftermiddag när allt man egentligen vill göra är att chilla med kompisar, men vi fick en så idiotisk läxa i torsdags som ska vara "klar" på måndag. Men läxor har vi inte till nästa vecka eftersom vi har föreställningar. Dock har vi ett Prov i Fysik veckan efter föreställningarna, som jag tyvärr inte har förstått så mycket av...
Men detta ska vi fixa på ett eller annat sätt.

Igår hade vi iallafall tjejkväll, Amanda, Olivia och Lina följde med mig hem och vi hade det bara allmänt mysigt. Denna dagen går åt till plugg, bad och umgänge med familjen för imorrn ska jag träffa Charlie. Det blir ändå en helt ok helg, trots den idiotiska SO-läxan (ja, det betygsätts, så vi ser på det som prov). Det är inget lätt att plugga in då det bara är massor av namn osv.
Men jag måste återgå nu och vara lite duktigt! Ha det!


RSS 2.0