Skjuter upp det ännu en dag!

Jo, bilderna kommer upp nån gång, för jag tänkte att Lina kunde hjälpa mig. Förresten hade jag fullt upp igår så jag hade ingen möjlighet att hinn blogga mitt i allt! Men jag och Lina åker till mammas landställe typ klockan 21 ikväll eller nått, på fredag ska vi nog in till Norrtälje och FÖRHOPPNINGSVIS träffa en kompis till mig som heter Calle...Kristi Himmelsfärd kommer bli nice i år!

Jo, men Lina sitter och mumlar om tvättmedel och är nära ett psykbryt, så som den bra kompisen jag är tänker jag gå...och nej, hon är inte skum i huvudet, inte mer är mig iaf!


Jag ska bli någon annan, om du står ut bara en natt till snälla sov.

Jag håller på att fota kläderna, men vi får snart gäster så jag lägger upp allt senare ikväll! Måste bara be om ursäkt för att bilderna är väldigt dåliga eftersom jag bara hade kameran på datorn som tillgång. Jaja, gotta go!


Coming soon!

Tjena, resten av shoppingen kommer snart, ska bara orka gå upp och ta bilderna först! <3


Shopaholic part 1-smink, kosmetika

MAC: pint pot "primer"- 195 sek
MAC: (lilla, vita borsten) Blending brush, mac no217, 210 sek, tror jag!
The body shop: (den stora borsten) foundation brush, kommer inte ihåg priset.
Viva la diva: läppstift, cream coral, färg nr 85, 50 sek
Maybelline: dream matte mousse foundation, 020 cameo, kommer inte ihåg priset!
Kanebo sensai: eyeliner, LE01 black, kommer inte ihåg priset
Kanebo sensai: mascara, MSL-1 black, --ll--
maXfactor: colour elixir lip liner, 10 red rush, 85sek tror jag!
H&M: LIPGLOSS, OH LA LA, 30 sek tror jag!
Del 2 kommer snart!

*tummen upp*

Tjenare! Ella E här då som tillfället är med Maja hos Maja! Maja håller på och fotar sakerna hon köpt idag så det kommer upp snaaaart. Ikväll ska vi mysa, kolla på film och äta massa! Men snart kommer bilderna upp I guess så puss puss!

HAPPY DAY!

PAPPA HAR DEN NYA COLDPLAY-SKIVAN! ÅH, VÄLSIGNE HONOM, JAG HAR ETT BRA LIV! <3Mylo Xyloto<3


Jag hoppas att du får leva med det resten av ditt liv!

Då var det så att jag ska möta Ella vid gallerian nån gång i eftermiddag, hon följer ned till glitter och M.A.C, och sen får vi se om vi tar en fika eller nått kanske? Detta blir en myspysig dag! Pappa kommer hem typ 01.30 inatt så det blir lungt! Såja, nu går det bra!


Låt oss bara låtsas som att detta är världens bästa rubrik!

Okey, helg! Måste erkänna att det var något av en lättnad...
Igår vart det ingen uppdatering pga lathet, antar jag! Men jag ska bli bättre! Har bara några saker kvar på min "iordning-görning" sen kryper jag till sängs! Imorgon ska jag troligtvis gå förbi M.A.C och köpa lite smink, och glitter för lite inköp, det kommer upp på bloggen imorgon, troligtvis tillsammans med allt annat, får hoppas att Ella E (som förövrigt sover över här imorrn) motiverar mig och hjälper mig ned lite bilder osv! Mer uppdatering om morgondagen kommer imorrn, nu håller jag på att säcka ihop, så låt mig hoppa till sängs!

Vill bara göra ett sista tillkännagörande: om ni har instagram får ni mer är gärna följa mig, jag bits inte, och min följa-knapp see ju ändå ganska sexig ut också?! Mitt namn på instagram är majaelfving ! Natti!


Ya'll reading the blog of a dumbass.

Gu va gölligt!
Nej men seriöst nu, det blev inga "vad-jag-shoppade-för-minst-en-månad-sen-och-skulle-visat-för-länge-sen"-bilder, mitt fel! Nej men, man tänker liksom att man kan göra det "imorgon istället", och så tänker man så tills man hamnar i en ond cirkel som man egentligen inte hade behövt hamna i, så imorgon ska jag ta mig i röven eller nått, och sedan ta tag i saken. Om jag inte tvättar händerna först. Och nej, ta det inte på fel sätt! Jag duschar nästan varje dag och försöker vara så fräsch som möjligt. Inga smittor runt mig inte, bara att man kanske inte vill ha rumpa överallt, även fast jag inte tänkte ta i min röv bokstavligt talat...så attraktiv är jag nog inte, eller? :3

Åååh, såndär kvällsflum med sig själv så alla tror att jag har psykbryt och så att jag aldrig kommer få en pojkvän igen!<3 jo, det hoppas jag! Nej men, ge mig en chans, skicka inte in mig till dårhus!


O, green world!

Kom precis hem, så nu sitter jag framför datorn, kollar efter lite reklamfilmer tills imorrn, äter chips och har det allmänt chill! Känner inga måsten just nu, behöver liksom ta det åt sidan lite, hade en halvjobbig dag. Tänkte lite halft självdestruktiva tankar, som det kan bli! Men nu, väl hemma, så är det bara bra! Lite av shoppingen kommer nog också upp om nån timme eller så!<3
arkivbild från förra året.

FYI- For Your Information

Ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting, och ingenting alls. Dom jävlarna tog oss en efter en, dom jävlarna tog oss till sanningen, dom jävlarna tog min älskling där. Och över kullen kan jag se min förlorade värld.


Onödigt värre men tänkte att det varest bra tidsfördriv kanske? Sitter och kollar på tv med far och ska snart gå och hämta lite glass, tror jag! FYI så har jag Franskaprov imorgon, så jag tycker att ni kan önska mig lycka till! Och nästa vecka blir det två prov, sen är väll all den skiten färdig för 7:an! Tackålov! Hummmmm, hummmm. FYI (har fastnat på den förkortningen, tack Sally!) ska jag ha på mig min svarta långklänning imorgon.

Kolla, sånt skriver jag om när jag har tråkigt :')


Hummmmm, fail!

Okey, blev lite fail med bilderna i förra inlägget, alla bilder laddades upp två gånger så det är ingen bild som ni inte kunde se, okey, det blev lite komplicerat nu men jaja! Lektionen börjar snart!


You know that november has come, has gone away.

Bloggpausen är nog över snart, vi får se! Men jag har inte haft några idéer. Ska snart lägga upp shoppingen som skulle kommit upp för EVIGHETER sen. Men aa, don't blame! Jomen Ella var med till landet i helgen, här kommer några bilder!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_201717742.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_201717746.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_201717778.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_201717785.jpg" class="image">


RSS 2.0