Tonight, we are young. So lets set the world on fire.

Har absolut inga ideer just nu. Tänker lite på livenight och har det allmänt tråkigt.
Läste igenom massa gamla anteckningar från typ 2010, kul att jag var så töntig då, och så jävla godtrogen.


Skarpt läge.

Matteprov imorrn och första livenight-föreställningarna den 3:e maj. Ja, tackar som frågar! Ska ta ett bad och plugga lite matte. Återkommer kanske, möjligen, troligtvis, förhoppningsvis, om möjligt sen! Härrå då där ute!
-ohfyfan, det där var ju astöntigt!-


Lina på Tulkaaaaa!

Sitter här med en småskrattande Lina. I've got a feeling att helgen kommer bli en bra helg! Aaa föfan! Nej men ett inlägg utan mening här känner jag! Så kan dä' bli! LASANGE!


Låt det inte splittra oss.

Jag fick lite rage förut. Jag är inte arg på er, jag är arg på orsaken till problemet som gör så att det blir såhär.

Smååååå lätta moooooln!

Nääääe men aaaa, förlåt för att jag inte skrev i veckan men det var för att mitt internet var så långsamt! Men aaa, har iaf shoppat lite i Halmstad, det kommer upp tillsammans med shoppingen jag skulle lagt upp för länge sen! Aaaa, börjar snart!

Morgondusch!

Ush vad jag blir trött, jag ska ta en dusch! (Och ja, det var meningen att det skulle rimma). Nej men internet går extremt sloooow här, når man inte har internetsladd, och den sladden kan man ju inte koppla in i mobilen (öööh, nähe, det visste jag inteee) så det blir mer bloggning på datorn=mindre bloggning. Thnx får me. Aj gonna tejk a shawwer! (That was fucking epic)


För er som undrar...

...så är vi framme nu, och min mobil får alldeles strax slut på batteri så ingen mer bloggning ikväll alltså! Men skriver imorgon om internet tillåter! Då ska påsklovet börja på riktigt...


...i've got a feeling, that this break gonna be a good break!


lalaLAAA!

Asså, påsklov nu då. Sitter i bilen och har gjort ett tag. Så mycket mer finns det typ inte att säga? Waaaaaoaaaaaa!


Fakk.

Roses are red, i've got a phone, nobody texts me, FOREVER ALONE!


Nej, men på fredag blir det chill, landet, Tilde, Emma, Mariann, snygga killar (whooooops). JÄSUS CHRAJST SUPER STAR! *ingen fattar ett skit*.


Nej men min mobil är ju en loser så den har bara 8% batteri kvar. NO TIME FOR LOSERS 'COS WE ARE THE CHAMPIONS. Vilket betyder att jag borde få byta upp mig till en mindre "losig" telefon innan jag får fullständig rage. Känner att detta blev ett lagom flummigt inlägg. Better go, annars spårar det ur totalt!


FUUUUUUUUU!

Min mobil dummar sig. Börjar du bli gammal? Asså, orkar inte, de borde fan hålla i lite ner än ett år utan att knasa sig? RAGEMOBIL!


Nu är det iaf lungt, vi har inga speciella läxor till imorgon, och sen är det påsklov, känns bra. Och på detta fick jag alla rätt på Engelskaförhöret och fick ett A på NO-provet. THANK U! Puss.


Deppmode on.

Asså orkar inte. Har ont i handleden och har huvudverk. Bleeee. Tack för den här dan, längtar till lovet...


Om himlen finns är jag förlorad.

Underbara Håkan Hellström fyllde 38 år igår, grattis i efterskott fina människa. Inte för att jag tror att du tittar in här men du förtjänar en hyllning iaf! Puss!


Svar på kommentar

Och vem är det som påstår detta, Emma? Jag har gjort mig förtjänt av Daniel och Oskar! Hejdå, pusspåre!


Blä på mig!

Dålig uppdatering, jag vet! Asså, är ledesen, men jag har annat för mig, och förresten tog jag inte med mig datorn till mamma den här veckan så den är kvar hos pappa, för jag ska ändå till honom på torsdag, och sen åka till landet för då är det PÅSKLOV FÖR FAN! Yeeeah! Men ang. klänningarna jag köpte i torsdags; de kommer upp på bloggen, senast torsdag, men då jag varken har en av klänningarna här just nu eller har datorn här finns det inte så mycket att göra, right? Har iaf två glosförhör till imorgon, kunde alla orden när vi fick dom, men ska försäkra mig om att jag får alla rätt (hehehe) såååååå, hejdå människor, hej läxor!


I'm a geek!

Oskar, Daniel. Daniel, Oskar. Jag är en nördig nörd. Men jag har ett liv. Kom precis hem med bussen till tekniska högskolan och ska hem till pappa nu efter en jättemysig helg med sötaste Alva! Ska ta ett bad och troligtvis lägga upp kläderna jag köpte i torsdags! Men ja, batteriet på mobilen rinner ut och jag ska gå på tunnelbanan! Puss!


RSS 2.0