Det luktar gott...

Det luktar lasagne tillåmed!


Okey, måste bara...

Ni kanske blir lite trötta på mig nu, men.

Åh, du är så fin. Underbara du! Jag såg dig. Världen stannade. Kommer på mig själv med att titta efter dig på väg till-och från skolan. Du kom, och kommer aldrig lämna mina tankar.


Kortbyxor.

På väg hem från bion som faktiskt var över mina förväntningar! Skulle kanske ta och bli Twighlight-nörd jag också! Rekommenderas stort, den filmen!

Jag fick även med mig ett par kortbyxor från BikBok på vägen (visar snart) som jag blev lite glad över, fel säsong kanske ni tänker men... De kommer passa mig till sommaren! Hahaha. Blev lite förälskad sådär, så de fick följa med hem! Återkommer snart om byxorna! Pussar!


Hallå?!

Asså, ni har inte glömt frågestunden va??????????????


Breaking dawn.

Är ju ledig idag. Och har inte heller mycket att plugga till, så jag och mamma bestämde oss för att gå till Hötorget och se Breaking Dawn kl.12 eller nått. Jag tycker om filmerna, tycker att dom är riktigt bra tillochmed, men jag blir inte hysterisk som vissa av mina fina vänner, haha, ni vet vilka ni är (typ Ullis, Amanda, Ella E) men ska iaf se den så det kommer bli trevligt. Sen har mamma nån jobb-sak som hon måste göra (hon driver eget företag så hon har ju tid så att hon och jag kan kolla på bion en Onsdag-förmiddag) så då hade jag tänkte plugga undan det som måste göras. Bloggar mer sen!<3


Hemstudier.

Blev inget bad, tar det imorgon istället, är nämligen ledig imorrn, eller, rättare sagt har jag hemstudier, men tänker stänga av datorn nu iaf så det får då bli ett godnatt! Puss, bloggar mer imorrn!<3 ^^


Daily.

Dagens:
(stökigt rum i bakgrunden, jag vet!)
Outfit:
Linne/MQ
Jeans/Tiger of Sweden (premiär för dom idag, hahaha, vad konstig jag är nu känner jag, hahah)
Halsband/Kreativ insikt
Armband/Thomas Sabo, charm club.
Makeup:
Concealer/Lumene
Eyeliner/Lumene
Kajal/Kanebo
Ögonskugga/H&M
Ögonskugga/Isa Dora
Ögonskugga/Make up store
Uppdatering: Struntar i Mascara och ögonbrynspenna för tillfället, färgade nämligen ögonfransarna samt ögonbrynen för en tid sedan, det kommer ju blekna men färgen håller dock ett tag. Mascara har jag dock på mig ändå, ibland. Nu lägger jag mig i ett bad, skriver sen!

Haha.

Ja, hoppas att min SO-läxa blev uppskattad, har fått i uppgift att sprida detta så mycket som möjligt. Tänkte iaf lägga mig i ett bad snart! Uppdaterar er sen! Wahå!
Dagens outfit kommer snart.

Om miljö och den globala uppvärmningen.

Nästa år går Kyoto-avtalet ut, det avtalet som skrevs 1997. Kyoto-avtalet handlar om utsläpp och till vilken gräns utsläppen ska ha för länderna.

I SO:n har vi sett en dokumentär vid namn Den obekväma sanningen (en film som jag-även om det blir lite obehagligt ibland-varmt rekommenderar) Den handlar om den Globala uppvämningen och dess påverkan på djur och natur. Ozon lagret tjocknar, vilket innebär att färre solstrålar släpps ut i symden sen igen (det kanske låter konstigt men solstrålar studsar mot land och studsar dedan ut i rymden igen, med pga att detta Ozon-lagret tjocknar, utsläpp och så är orsaken, så släpps färre solstrålar upp, och Jorden värms upp) Om det fortsätter höjs temperaturen allt mer, ni kanske tänker att Men Sverige är ju så kallt, det är ju bara skönt att temperaturerna höjs 3 grader, och det är ju så lite men dessa 3 grader påverkar stort, både i Afrika där det är torka och på Grönland, Antarktis och Arktis där polerna smälter allt mer. Och på denna film ser vi på en statistik, hur utsläppen och Koldioxid (co2) samt miljöförstöring i stort sett ökar mer och mer varje år, då också temperaturerna, som ökar torkan att det smälter på polerna. Det påverkar allt och alla, om vi ser: förut kläcktes alltid larver och fågelungar samtidigt, nu när flyttfåglar kommer och kläcker har larverna redan kläckts pga temperaturökningen, då finns det ingen mat kvar för fåglarna.
Denna dokumentär var gjord 2005, och då kanske man tänker att, jamen vad bra, då har det ju blivit bättre nu, men faktim är att det bara blir sämre. Kolla gärna på den dokumentären och tänk över vad du kan göra, då kanske du tänker: men jag är ju bara en, jag kan inte göra nått, men faktum är ju att:
OM ALLA TÄNKER ATT DET ÄR MÖJLIGT, SÅ ÄR DET SÅ.
OM ALLA TÄNKER ATT DET ÄR OMÖJLIGT SÅ ÄR DET SÅ.


Skiva

Håller på att laddar över Daniel Adams-Rays musik från skivan Svart vitt och allt däremellan (går att köpa på Åhléns) till datorn, ska snart göra SO-läxan, här på bloggen faktiskt. Det är en ganska viktig sak och förtjänst vi gör genom att skriva detta, så håll utkik! Men nu ska jag fokusera på skivan och sen på SO-läxan, kommer ut på bloggen snart!




(Dåliga bilder) Svart vitt och allt däremellan-Daniel Adams-Ray, my darest friend!

Nörd.

Kommer på mig själv med att titta efter honom på tunnelbanan. (sista inlägget om Oskar, kanske).


Hem.

Åker hemåt nu, och hoppas på att få se Honom med stort H igen. En kompis till mig hade tydligen sett honom imorse, så jag hoppas på lite tur nu! Och jag lovar (typ) att min feber snart ska sluta gå över er läsare, men det är en stor grej, har lyssnat på hans musik i snart 8 år nu, och sen får jag se honom på tunnelbanan, där han ser mig och hälsar på mig med en nick. Det är en av de vackraste minnena jag bär på. Som jag kan plocka fram när jag som mest behöver det, och bara tänka på bar ödet gav mig. Puss, bloggar mer sen, och då INTE om Oskar, kanske...


Kärlek är faktiskt, även fast det är något otroligt, mer än Oskar.

Oskar, Oskar, Oskar, Oskar, Oskar, du är så fin. Men jag måste meddela att du står på delad förstaplats, delar den med din föredetta bror, föredetta partner, som är precis lika vacker som du. Precis lika fin och har gett världen precis lika mycket (vilket är precis allt) DANIEL ADAMS-RAY, DU ÄR PRECIS LIKA ÄLSKAD. Jag älskar er.


Bomben.

Känner att jag bombar med inlägg, men börjar NO:n nu, häjdå! Hhahaha, du gör mig HYPER OSKAR!!

Gästblogg;
HEEEEEJ! Jag tycker att Maja skriver väldigt mycket om sin älskade Oskar just nu men det är klart att hon ska göra det! Puss puss/ Majas lilla gurka, Ella E


NO

Har NO som sista lektion, vikarie också. Haha, okey, förlåt för alla mina andra flummiga inlägg (a) men jag är ju typ lite glad för Oskar Linnros och jag blev lite sådär hyper typ. Fast det är jag fortfarande, jag kunde ju liksom inte somna riktigt igår och idag kommer jag nog också ha lite sådär typ hyper-kväll, lalalala. Asså ni förstår inte. Jag älskar honom, vilket kanske kan bli lite tjatigt FÖR ER. Men inte för mig, oooh, in you're stommac eller nått hahahah. Hej då då. Dear diary, jag dog igår, bokstavligt talat. Jag dog. Jag såg min dröm. Hejdå, hahahahahaah.


Btw, jag är episk.

Epic, epic fail, epic love, epic happy, fml, haha, onödigt inlägg btw, men kompenserar er för morgonens uppdaterings-lösa, eeeh, jaaaa. Han vill dö nyförälskad, btw, så jag finns här!


Vackraste bakgrunderna i stan.

Episkt att jag tog kort på den ena 13.37! Hahaha!:


Skuulan

Förlåt för baaaad uppdatering men jaja. Jag vet inte, har musik nu, eller snart. Skriver mer sen! För just nu e jag död, haha, fml. Jag vill se Oskar irl, OSKAR, KHILEN ASSÅ FATTAR NIIIII?!?! Gaaaah,(Khilen var hans artistnamn i Snook) hahaahahah, puuuuuuss! Ååååh. Lycklig för att han KANSKE åker samma väg som mig, jag älskar honom å haha, fml för att jag älskar honom hyper jaaaa ommmm blaaablaaa! Haha! Pussarrrrrrrrr.


Av.

Stänger av datorn nu, så det får bli ett godnatt! Pussar i massor, bloggar imorrn!


Underbar upplevelse.

Att få se föremålet för min beundran på tunnelbanan, var helt underbart. Jag började gråta, floder av lyckorårar. Jag nickade och log mot honom innan jag gick av vid Slussen för att byta till tunnelbanan mot Mörby Centrum, och eftersom jag blev helt hysterisk och fick lite panik så tänkte jag inte på att jag hade kunnat vara nära honom, se hans ögon och tydliga, vackra käkben i två jävla stationer till... önskar att jag hade pratat med honom (även fast jag hade skämt bort mig totalt) och suttit kvar där. Mamma och pappa förstår inte varför jag blir hysterisk.

JAG har aldrig förstått (te.x) andra fans, som Justin Bieber-fans, varför de är så hysteriska, varför de skriker så fort de ser honom, men nu förstår jag. JAG ÄLSKA DIG OSKAR LINNROS, OCH KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DAGEN DÅ JAG SÅG DIG PÅ TUNNELBANAN, OCH JAG LOVAR, ATT NÄSTA GÅNG JAG SER DIG SKA JAG GRÅTANDES SÄGA HEJ OCH SÄGA HUR MYCKET DU OCH DIN MUSIK BETYDER FÖR MIG, LÅT DET BLI MITT NYÅRSLÖFTE, SÅ SANT SOM JAG HETER MAJA!<3


Vill inte tro det, kan inte tro det.

Jag får panik, jag gråter, jag hyperventilerar, jag har panik, jag gråter ännu mer, asså vad fan är det verkligen sant?!?!?!


Lalalalalaaaaa

Börjar nu, förstår inte varför jag bloggar, men hejdå!<3


Dans

Står vid gullmarsplan nu, börjar 08.40, som jag möjligtvis skrev igår också... har iaf dans som första ämnet, och det förklarar min oattraktiva klädsel. Alla stirrar på mina byxor. Haha! Jaja, återkommer sen när jag har nått att skriva om! :DDD *ingen bild*


Natti!

Tänkte gå och lägga mig...snart.
Bloggar imorgon! Pussar i massor! (bilden jag tänkte lägga upp var det tydligen fel på så ni får klara er utan helt enkelt, eller så kanske det funkar med nån annan bild, hehe)


Söndags-mys!

Jag och pappa ska snart sätta oss framför tv:n och kolla på nån film... har satt på mig myskläderna och tänkte unna mig en Cola!:
(sorry flummiga bilderna) Och på tal om kläder så åkte jag och pappa förbi en outlet på vägen hem från Borås, där investerade han i ett par nya jeans, jag i ett par jeans, en kofta samt ett par enkla, svarta leggings som ju kan behövas nu till vinter:
Kofta: Lager 157, 150:-
Jeans: Tiger of Sweden, REA: 500:- (orginalpris: 1400:- waaaaaaooo)
(Linnet kommer från MQ)
Jaja, det var allt för mig, tänkte blogga lite på min och Linas blogg och sen sätta mig framför tv:n!

Hallå!

Hallå! Ni har inte glömt frågestunden va!?


Ingeeeet!

Sitter och gör ingenting, ska snart hjälpa pappa med matlagningen, men har inte så mycket att blogga om! PussN


Hemma nu.

Har varit hemma ett tag, ätit lunch och nu sitter jag och tittar på lite gamla klipp! Haha, no life.  Men jaja, återkommer sen!
Nyklippt, vilket inte syns typ!

/rubrik

Hos frisören nu! Lalala, jag har inte så mkt att skriva, så återkommer seeeen!<3


Vaken'

Vaknade 9.30 av att pappa väckte oss (oss=mig och Alva) jag ska klippa mig idag, nämligen. Ska nu bara klä på oss för att sen åka till frisören! (ledsen för dålig uppdatering igår btw, men mobilen dog som sagt!) hejdå, bloggar mer sen, när jag har tid! Bilden på mig är förjävlig, men bjuder!<3


Haha

Vet inte om jag kan blogga så mycket idag, mobilbatteriet håller på att ta slut... Men jag kanske bloggar ikväll när jag kommit hem! Hejdå!


Godnatt

Ska nog sova snart, jag är ledsen för uppdateringen idag men det blir bättre imorn! När vi åker hemåt imorgon åker vi förbi Lager 157 och ser om det finns nått vi vill köpa.
Ikväll var det trevligt, pappa kommer nog hem om en timma. (jag sover ju som sagt över hos pappas kompis dotter, så pappa kommer hit senare, om typ en timma och sover här han också.) jaja, är trött, så nu tänker jag försöka sova!


Bilen

Hej, förlåt för dålig uppdatering, men har haft en sen dag+korta pauser mellan lektionerna. Nu sitter jag i bilen, uppdaterar när vi kommer fram!


Mmm.

Har ätit en god middag på en restaurang vid namn Muntergåsen.
Sen gick vi hem och stirrade lite på tvn. Ska nu packa färdigt inför Borås, åker dit över natten, pappa ska på middag och jag sover över hos en kompis där. Ska so sagt packa färdigt, läsa lite och sen, så småning om somna! Jag uppdaterar er imorrn, för nu stänger jag av datorn och sätter mobilen på flygplansläge! Pussar!
image description
Good night, sleep tight!<3

Restaurang.

Ska ut och äta med pappa och bror typ nu! Bloggar mer sen!

Programmering.

Haha, uppdaterar min iPhone (nu), lite efter kommer jag här...
Men har aldrig tagit mig tid så tänkte att jag kunde göra det nu eftersom jag ändå inte har nått att göra!
Kompisar har sagt att den är jätte bra, nya iOS 5-uppdateringen så det får vi la hoppas på! Jaja, tänkte läsa lite i min bok och sen göra nått, bloggar mer sen!<3
(ursäkta de underbara bilderna)
Nora Roberts/ svart ros.

Wanties!

Wanties från scorett.se:
Underbara!

Haha

Tog typ 15 min att göra läxorna, trodde att det skulle ta typ en timma! Haha, jaja, återkommer snaaaaart!

Plugg

Hemma nu, tänkte skriva färdigt Svenskan och plugga in lite matte. Engelskan är redann färdig! Inte mer med det, återkommer när läxorna är färdigjorda!
image description
image description
Och ignorera mig på bilden!
Vackra Lina!
Och där var jag...
-töntar mig-

Haha

Ang piercing: skämt! Det är två magneter som jag satte, en innanför läppen och en utanför! Haha.

Är i alla fall på väg hem nu. Bloggar mer där!


Guess!

Gissa vad jag just gjort! Tagit piercing:


Matte

Hahha, taggar till matten nu! Kort dag idag så är antagligen med kompisar efter. Men jaja, skriver sen! (Förlåt för mitt konstiga inlägg förut)


Tunnelbanan.

Så sitter jag här, en romantisk morgon i juli med endast linne och kortbyxor. När jag åker över gamla stan ser jag hur solen går upp över husen, himlen är orange och rosa.

A, men så var det inte riktigt va? Jag sitter på tunnelbanan med tjock vinterjacka och mössa, stannar vid Skanstull, ser hur de som går på tunnelbanan stirrar på mina skor som alla de andra redan stirrat färdigt på. Klockan är 08.04 och jag hållerpå att somna, men får inte det eftersom jag ska gå av nu och springa genom kaffe-och kisslukten till tvärbanan, fast det kanske också är romantiskt, beror på hur man ser på det...


Natti!

Haha, tänker lägga mig och läsa lite nu, för att sedan somna... soooo, nattinatt!
Bild från i somras!<3

Gäst bloggare in the house !!!

Tja tja !! Lina här !!
Jag tänkte länk byta med Maja !!!
Jag heter lina är Maja pajas polare och Maja och jag har en blogg tsm som heter

www.yelloow.blogg.se just nu har vi en fråge stund där så kolla gärna på bloggen och Komentera !!!

Just nu sms:ar jag med Maja !!
Bloggar och fb osv....

Aha bye bye ha det Nice !!! Pöss och kram !!! <3333


Ville bara påminna er..

Glöm inte frågestunden, fråga på detta inlägg eller frågestunds-inlägget<------------



(Oj, väldigt stor känner jag, men jaja!)

Haha

Hej! Tänkte gå till tv:n snart. Har precis gjort färdigt Matte-läxan och ja, lyssnat på lite music! Skriver snart!<3

Jag idag.

Förlåt för failad bild.

Tröja/Åhlens
Byxor/Twist and tango
Armband/Thomas Sabo
Ögonskugga/ Make up store
Ögonskugga/ Isa Dora
Ögonskugga/ H&M
Eyeliner/Lumene
OSV!<3
Skriver mer sen!

Bara så att ni vet...

...är Ella Defenitivt inte fjortis som hon spelar på bilderna nedanför!!! Hon är "normal", eller normal är hon ju inte men hon är inte fjortis! De bilderna är från en dag då hälften av vårat "gäng" spelade fjortisar och andra hälften spelade killar/fjortis-killar! Jag var kille och Ella var min "flickvän"! Haha, jag förstår att ni tycker att det bar en av de mest normala idéer och att vi inte är helt knäppa i huvudet, hehe. Jaja, återkommer strax, det jag vill få sagt var iaf att Ella INTE är fjortis. Ella som hon brukar vara:


Till Ella

Åker hem till Ella E med några kompisar nu, för att plugga lite matte samt kolla på Fairground-dvd:n (Fairground=musikalen som vi gjorde i 6:an) hejdå! (uppdaterar sen! Charmiga bilder)


Forever alone

Sitter i ett omklädningsrum och är lite forever alone... Haha. Har dans nu, eller om 20 min menar jag! Sen franska, då har vi test på några glosor, önska mig lycka till! Hejdååå! :3


Godnatt.

Tänkte Göra mig iordning färdigt, läsa lite samt plugga lite på franskaläxan, och sedan gå och lägga mig, stänger av telefonen och datorn nu, så jag säger godnatt. Maja just nu, i Pyamas (failade bilder, men är trött så det får man tåla!):


Statistik...

Vad har hänt med statistiken? Nu har ju uppdateringen blivit ganska bra, och jag har fler läsare än jag brukar ha men ändå inte bra, mer kan ni! Ju bättre statistik och fler kommentarer, desto mer bloggar jag, och desto roligare blir det att blogga!

Förväntan.

Förväntar mig mycket frågor nu!
Keep on!
*oseriös bild*

Glöm inte

Frågestunden<------------Klicka!
Bild från i somras.

/Rubrik

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag skrev faktiskt två inlägg (!) som tydligen inte publicerades, verkar som att jag inte har internet i skolan...
Såg att det om dagens outfit kom upp för några minuter sen iaf, och det var väl bra iaf. Glöm inte att besöka vår nya blogg<---Klicka
Och ni får även gärna kontakta oss på vår gemensamma mail ([email protected]) om ni skulle kunna tänka er att göra design till oss? Har just nu endast en design som vi gjorde bara för att ha nått typ... haha.
YES! Återkommer sen!
Ruby//Fairground (Musikal á la 6:an)



Svenska.

Har Svenska som nästa lektion, börjar 12.00. Sitter utanför salen och väntar... i 30 min. Men antagligen är det inte så intressant, jag idag:
Skjorta: Monki
Byxor: JC
Skor: converse.com
Armband: Thomas Sabo, Charm club.


Skolan...

Sitter på skolan nu. Börjar snart... Har SO som första lektion sen slöjd. Slutar 15.30 med NO som sista, vilket kanske inte är så intressant. Ella vill skriva nått(?): hej hej, jag tycker Maja är en fin korv, puss puss!


Min smink"låda"

Haha. Onödigt men kände att ni kanske ville, jag vet inte:


:

Har startat vår nya blogg nu, men jag kan inte förmå mig att sluta blogga på den här. Har nu 2 bloggar alltså! Den nya bloggen hittar ni Här, jag vet att den inte är så fin ännu men ändå!<3<3  Fråga på, jag förväntar mig mycket frågor inför frågestunden!<3

Frågestund!

Kör på en Frågestund! Fråga vad ni vill, den håller på i en vecka.

Jag idag.

Dåligt ljus, jag vet! Men här är iaf jag idag.
Makeup:
Mascara, kanebo
Eyeliner, Lumene
Kajal, Kanebo
Outfit:
Tröja, Hollister
Byxor, svarta, JC.

meeeh

Lina ringde nyss. Hon frågade om jag ville följa med till Hollister; och å vad sugen jag blev på att följa med men plikten kallar, såklart.


No-läxa

Ska sätta mig för att göra No-läxan nu. Sen tänkte jag, om jag orkar (eftersom det egentligen inte måste göras) göra lite matte. Hejdå!


Filadelfiakyrkan

Här nu, börjar snart så hejdå!<3


Nyvaken

Ganska nyvaken. Ska snart, efter att ha ätit frukost, åka til Filadelfiakyrkan och stega in inför julshowen som vi har varje år. Bloggar på väg dit!


Buss

Sitter på bussen på väg hem. Mer har jag inte att säga.


Godnatt.

Hej! Ledsen för "dålig" uppdatering men jag hade skrivit ett inlägg som senare tydligen inte lades upp. Lill-killen (som vi skulle vara "barnvakt" åt) dök aldrig upp vilket var ganska skönt. Kvällen avslutade vi med att kolla på HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA PART 2 och den var FRUKTANSVÄRT BRA kan jag tala om för er. Dock är det ju lite sorgligt nu, när Harry Potter är slut. Iaf, om ni inte sett den; se den! Japp tänkte sova nu och avslutar inlägget med bilder från vår lilla hundpromenad. Mer bilder dyker upp imorgon, så håll utkik! Haha (okey två bilder, men internet är så trögt just nu så mer orkar jag inte!):


Mat å städa å sådär.

Har precis lagat mat till oss (mig och Lina) idag har vi bl.a städat katternas lilla koja och tagit det lungt. Troligtvis får vi ta ansvaret som "barnvakter" lite senare på dagen och jag vet inte om vi ser fram emot det... jaja! Går nog ut med hundarna efter lunchen och sen får vi väl hoppas att den lilla pojken bestämmer sig för att inte komma eller i alla fall inte vara jobbig... pussar, kommer tillbaka sen!


Sömnigt.

Godmorgon, vaknade nyss, typ 08.30. Oj, det var kanske inte riktigt nyss men ändååå! Jaja. Bloggar sen!


Night.

Känner oss trötta nu, så god natt och önska oss lycka till med att somna! Haha! <3 uppdaterar er imorgon!


Heeelp

Kaaaaaooozz!


Film/ne.

Jag vill kolla på film. Men de ignorerar mig. Känner mig lite forever alone här.


Wordfeud.

Jaha. Då var det fredag, jag, Lina och Robin tar det lite lungt och spelar Wordfeud mot varandra. Jag leder, weeeåå! Haha. Meeeen, ja. Det var det, förresten kom inte jag och Lina fram till nått beslut då vi satt lite fantasilösa på bussen och spelade Mega jump samt lyssnade på Snook och kollade på lite videos. Ämnet blogg togs bara upp en enda gång på 2 timmar. Pratar nog om det senare. Men kisses, skriver mer soooooooon!


Buss

Sitter på bussen med Lina. Om ni undrar hade jag franska typ 10.20 eller nåt, men inlägget (det om att det var helt tomt i klassrummet. Och pilen peka på mina franskaböcker) jaja. Vi diskuterar iaf om vad vi ska använda: devote.se eller blogg.se och vad bloggen ska heta. Har nån av er erfarenhet av devote.se får ni gärna kommentera och skriva vad ni tycker om det! Jaja, kram, återkommer sen!<3 fin bild förövrigt.


Weird.

Känns lite weird det här. Klassrummet är helt tomt!


Skuuulan!

Sitter på skolan, börjar om 6 min.


Tunnelbana

Hoppas att ni enstaka som faktiskt läser min blogg är iaf ganska nöjda med uppdateringen nu... som ju förövtigt inte kommer hålla länge till. Börjar iaf skolan om en timma och sitter på tunnelbanan på väg dit. Bloggar via bloggappen som faktiskt började funka igår, får hoppas att den funkar på den nya bloggen också.
Första lektionen, iaf, är Engelska då vi har ett läxförhör, så wish me luck. Uppdaterar er senare. -bildbrist I-
I
V


Frukost

Sitter och äter frukost nu. Är fruktansvärt trött. Ska nu iaf äta klart och pallra mig iväg till tha school!


Lina=> Mammas landställe i helgen.

Har nu kommit överens med Lina och linas mamma om att hon följer med till mammas "landställe" i helgen. Så på bussen dit imorgon börjar våran disskusion om blogg på riktigt. Under tiden kommer jag uppdatera er på denna bloggen hur det går och kommer även skriva när vi skapat bloggen. Denna bloggen kommer jag spara, dels för att ni alltid ska kunna hitta dit, och dels för personliga och lite egoistiska skäl; om jag vill komma tillbaka hit och fortsätta blogga här om jag skulle vilja, och dels för att kunna läsa gamla inlägg, för det är ju alltid kul att läsa om vad man gjorde och tänkte för 2 år sedan. Jag kommer och uppdaterar er snart då jag tänkte vara lite social... Kramar!


Restaurang

Sitter på restaurangen med mamma och morföräldrar. Har nyss ätit färdigt. Sitter och chattar med Lina om bloggnamn och det verkar som att vi snart kanske kommer fram till ett beslut. Ser ut som att jag kommer, efter typ 2 år, dålig lust och dålig uppdatering efter ett tag, samt inget att blogga om ska byta blogg. Men ska vara social nu! Puss!


Sms.


Ny blogg?

Funderar mer och mer på att skapa en ny blogg. Och har nu också fått reda på att en kompis vill skapa en med mig. Är nästan beredd på att ta det erbjudandet. Skriver mer snart om min dag.


RSS 2.0