LEEEDSEEN!

Heej! Jag är jätte ledsen. Pensionat ni veet!
Men jag älskar bloggen ändå... bara att jag inte lägger ner mitt liv på den. Och, ja, jag vet att jag inte skriver jätte mycket men om ni tycker så vill jag att ni säger det eller kommer med andra invändningar så ska jag försöka att bättra mig då mycket det går. De planer vi har för ikväll börjar kl.20. Lets dance ni vet. Därför har jag juh mycket tid på mig:D Men jag kommer inte ta ut hela tiden på att skriva.
Men det förstår ni ju. 1 timma och tio minuter blogg känns lite överflödigt liksom! Jag har inget att skriva om så jag tror att jag säger hejdå redan nu<3 HÄÄÄÄJDÅ!

Warwick avenue och serious.

Hej, förslag på två låtar!
1.http://www.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8 (det gick inte att lägga in på bloggen för att det fanns ingen inbäddnings-kod)

2.  Den här gick däremot att lägga in på bloggen. Serious, av duffy, hehe, båda låtarna är av Duffy. Men puss puss! Har suttit vid datorn lite väl länge nu. Puss igen!  

Fortsättning.

Hej, vi har varit ute i "skogen" och grillat korv. Det är därför jag är ute så sent och svarar på resten av era frågor.:D



Fråga: Favorit maträtt?

Svar: Jag gillar mycket olika. Det beror på. Men framför allt gillar jag lax med limesås potatis. Eller kött med pommes. Samt yakiniku (vet inte riktigt hur det stavas) Det är entrecote med jasmineris och nån sås baserad på soya.




Fråga: Favorit skådis?

Svar:  Asså jag tycker ju att John Travolta är riktigt rolig Men set tycker jag att Julia Roberts är riktigt rigtigt bra, likadant med Sandra Bullock.




Fråga: Favorit artist?

Svar: Många vet ju att jag älskar snook men jag lyssnar också mycket på duffy och sen kan det ju variera lite.




Fråga: Favorit godis?

Svar: Mitt favorit godis är marianne och maltesers. Båda är ju med choklad och då förstår ni att jag också älskar choklad.




Fråga: Favorit frukt?

Svar: Min favorit frukt är nog passionsfrukt. Men jag Tror att darakfrukt som jag faktiskt inte har provat är väldigt gott.




Fråga: Hur var bion?

Svar: Ja, den var rolig! Tack för att du frågar!




Fråga: Vilken bio såg du?

Svar: Jag var och kollade på Alvin och gänget 2 :D.




Fråga: Med vem+ värför?

Svar: Ja, det var lite av en hemlig dejt, jag har ju gjort slut med Calle som han hette för att vi aldrig träffades och sen nästan direkt efter fick jag reda på att han gillar mig. Först till en början tyckte jag mesta att han var jätte snäll och tog honom som en kompis men... aa, ni f.rstår, det är i alla fall lite hemligt. Och värför, det var ju mest för att det var roligt.




Fråga: Har du jobbiga syskon?

Svar: Jag har ju storasyskon så det skulle jag inte säga. Fast brorsan kan vara lite jobbig ibland, skämta och hålla på.




Fråga: Hur gamla är syskonen?

Svar: Min storasyrra fyller 21 i december och storabrorsan fyller 19 i juni.




Fråga: Vad pluggar de?

Svar: Syrran pluggar på högskolan och Brorsan på viktor rydbergs gymnasium.




Fråga: Har du några tips på hur man ska görs om ens syskon är jobbiga?

Svar: Nej, eftersom jag inte har några speciellt jobbiga syskon själv har jag ju inte det. Är dina jobbiga eller?




Fråga: vad ska man göra om de bråkar mycket?

Svar: De bråkar inte heller mycket så jag tror att du borde fråga någon annan om det faktiskt.:D




Fråga: är du bra kompis med din låtsasbrorsa?

Svar: Ja, det beror på, ibland blir vi oense men oftast har vi det roligt tillsammans.




Fråga: hur gammal är han?

Svar: Min Låtsasbrorsa fyllde 12 år den 3 januari så han är bara ett år äldre än mig.




Fråga: vad har du för tips på vad man kan göra på helgerna?

Svar: Det beror på vad du har för intresse, men nu när det är snö ute har jag åkt pulka och skridskor men sen är jag ju mycket med katterna och när det är kväll kollar jag ofta på en film med familjen.




Fråga: umgås du mycket med dina föräldrar?

Svar: Ja, det beror ju på, på vardagarna umgås jag ju bara med dom på kvällarna men på helgerna umgås jag ju ganska mycket med dom om jag inte är med någon kompis.




Fråga: vad brukar ni göra i så fall?

Svar: till exempel idag var vi ju ute och grillade korv, och på kvällarna kollar vi på en film eller bara umgås. Det beror liksom på.




Fråga: har du många kompisar utanför kulturama?

Svar: Ja, min bästis som gick på Kulturama i fyran men bytte till femman till en skola med mera balett, men det är ju såklart, henne träffade jag för första gången i förskolan. Och sen har jag till exempel Klara och Elektra också. M.m.




Fråga: hur ofta träffar du dom?

Svar: Ja, bästisen träffade jag så sent som förra söndagen (i söndags) men jag träffar dom inte speciellt ofta. Tyvärr:(




Fråga: har du varit kär nån gång?

Svar: Ja, jag var ju riktigt kär i Calle dä ett tag, jag är fortfarande kär i honom men eftersom vi aldrig träffas så... Blir det svårt. Men nu är jag ju kär i den nya "mr.x" och eftersom han går i min skola, i min klass så blir det ju kanske bättre denna gång.




Fråga: jag har en kompis som är jättekär i en kille. de brukar prata och så, plus att de är kompisar men han vet inte att hon är kär i honom. vad ska hon göra tycker du? borde hon säga det bara sådär?

tack för en bra blogg!

Svar: Är hon jättekär i honom tycker jag att hon i alla fall snart borde ge honom små vinkar. Men om hon inte är blyg så kan det ju vara skönt att få det överstökat, om han är hennes kompis så borde det kanske inte vara så svårt. Tror du att han kan gilla henne lite mera som vän? Jag har ju själv varit med om att vara kär i en som jag inte vågar säga det till, han kom på att jag var kär i honom när jag skickade ett hjärta till honom på facebook, så om han är lite smart så kommer han snart förstå vinkarna.
Säg snart hur det går för henne! Och tack för komplimangen! 

Det var allt! Kram på er! Förresten, känner för att vara snäll så om någon vill ha en länkning, säg bara till! Kram på er! 




Svar på era frågor.

 Fråga: Vad tyckte du var roligast i london?

 

Svar: Jag tyckte att allt i sin helhet var bra för att om man till exempel inte skulle gått på dirty dancing skulle det inte blivit nån riktig upplevelse och om man inte skulle ätit skulle man ju svultit ihjäl. Haha

 

Fråga: Vem var bäst i dirty dancing?

 

Svar: jag tyckte att många var bra. Huvudrollen som kallades för baby var ju bra men sen var det ett pensionerat par i pjäsen som båda var riktigt roliga.

 

Fråga: vilken mat var godast?

 

Svar: Maten den som vi åt till middag den sista hela dagen var riktigt god! Jag åt biff med "husets" bearniasesås med pommes. Och sen åt vi nån choklad kaka som verkligen liknade chokladfondant till middag.

vet ni vad man kunde beställa till efterätt förresten? Nej, såklart ni inte vet! Man kunde beställa "rabarber fool with shortbread" haha! Asså rabarber idiot med kortbröd... förresten, jag vet inte riktigt hur man stavar rabarber på engelska, jag har för mig att man stavar som på svenska fast att man trycker in ett h någon stans. Men i alla fall, dags att fortsätta.

 

Fråga: Är det kallt på Tulka?

 

Svar: Ja, det är kallt på tulka, alltså dit vi flyttat för er som inte visste det ännu. Det var någon dag som det var 24 minus. Då kunde man inte åka pulka...

 

Fråga: Hur gick nyårsfirandet?

 

Svar: Det gick bra. Vi var på Tulka och firade nyår. Men vi kan ju tyvärr inte ha raketer eftersom då sulle djuren balla ur.

 

Fråga: Har du läst ut stunttjejen.

 

Svar: Stunttjejen, alltså den bok jag Har läst har jag ju läst ut och är nu på tredje boken som inte heter stunttjejen 3 utan superspionen eller något liknande (har bara tappat bort namnet i hjärnan och orkar inte leta efter det).

 

Fråga: favoritbok?

 

Svar: Twilight böckerna tycker jag är jätte bra men så har jag ju andra favoruter så som boken "göra slut" m.m.

 

Fråga: Favoritämne?

Svar: Jag går på en kulturskola och har ämnen så som dans, sång, teater som vi får i sexan, alltså nästa termin och det är mina absoluta favoritämnen men sen tycker jag att det är roligt med svenska och no med mera.

 

Fråga: Hur många katter har du?

Svar:
Som många av er (fast inte hon/han som frågade) vet är att jag har en lite större katt och två som man ser att de fortfarande är kattungar. Den stora heter Miffo (villket faktiskt är ett riktigt gulligt kattnamn om man inte tänker på vad det betyder) och dom små heter Smulan och Ludde.



Fråga:
Favorit låt?

Svar: Jag har ingen speciell Låt som jag sitter och pressar men som jag upprepat många gånger gillar ju snook och förövrigt musikstilen pop.

 

Fråga: Favorit glass?

Svar: Jag gillar nästan alla sorters chokladglass. 




Jag vet att jag inte svarat på alla frågor men det är middagsdags så jag fortsätter sen, jag lovar att det antingen blir senare eller imorgon.

 

 


REKORD!

Heej! Tack vare er har jag jätte många frågor och i nästa inlägg hade jag tänkt "besvara de" och eftersom det här bara blev ett kort inlägg kan vi väl kalla det för förberednings inlägg. Och förresten... jag vet att det inte heter bucking on palace. Jag bara tyckte att det lät som det då men nu vet jag att det heter buckingHUMpalace. Det stavas ju inte med stora bokstäver men jag skulle bara "bemärka betoningen" om man säger så. haha

Hotell= ingen dator= inget bloggande= :( :( :(

Heej! Jag har ju bott på hotell i några dagar för att slippa att gå upp klockan 5.00. Men jag har inget att skriva om. Jag återkommer strax! Pussi pussi!

Mina köp igår


Jag ska visa er vad jag köpte igår...


Ett par vårskor från Puma.


Ett par gympaskor från nike.


En tröja från Kappahl


Ett par jeans-tights från kappahl


En tjocktröja från stadium.

Sen köpte jag lite småsaker som spets-tights från Lindex och skosnören till pumaskorna eftersom dom snörena som satt på skorna var så himla korta mm. Men jag blev i alla fall nöjd med mina köp. Jag ska ta en pause nu och så hörs vi lite senare på dagen. Glöm inte att Fråga. Puss!


Stockholm Quality Outlet

Heej! Kunde inte blogga igår. Ska berätta värför.

Kl. 07.00 steg vi upp för att äta frukort och sedan åka till Barkaby (Stockholm Qality outlet som det egentligen heter.) Men det öppnade inte förrän 11.00 så då åkte vi som enligt planerna till Lindormsnäs (gården som vi flyttat ifrån) för att lämna nycklarna till Honom som har köpt gården och äger den nu. Och där fick vi vänta lite eftersom at Stockholm Stad hade något "finger med i spelet" om man säger.  Sedan efter ungefär en timmas väntan åkte vi Till Barkaby som då var öppet och vi var där och shoppade väldigt länge ( i nästa inlägg visar jag vad jag köpte.) Dedan åkte vi hem Till Tulka som vårat nya ställe heter igen. Vi laagade middag och sedan efter middagen kollade vi på en film och sen var det läggdags så jag hade inte någon tid över. Det låtes som om det inte tog så lång tid men eftersom det faktiskt är en och en halv timma med bil här ifrån till Barkaby och en halvtimma med bil från barkaby till Lindormsnäs så tog det lite lång tid att åka eftersom vi spenderade fyra timmar i bil igår ungefär. 

Idag gick jag upp ungefär 9.20 kanske för att göra och äta frukost och sedan gå ut i backen med pulkorna. Vi hittade en ny brant backe med gupp som vi spenderade ganska mycket tid i och efter lunsh ska vi tillbaka dit :)
Jag återkommer i alla fall snart med ett inlägg om vad jag köpte igår på Barkaby. Glöm inte att det är frågestund och att ni får fråga så mycket ni vill. Kram Kram!  

Om ni är snälla så...

Heej! Vet ni vad jag främst av allt vill med min blogg nu... joo, jag vill få mer läsare så om ni är jätte snälla tipsar ni om min blogg till era vänner för att jag vill verkligen få mer läsare. Snälla ni! Jag skulle älska er om ni gjorde något sånt för mig! Jag ska fokusera mer på bloggen. Jag vet att jag inte varit jätte engagerad i bloggen men nu börjar det väl bättra sig så om ni gillar min blogg, snälla gör mig en jätte stor tjänst och hjälp mig. Jag har inte alls mycket besökare. Jag har så få besökare så att jag skämms för att berätta det. Snälla.

Men nog om det nu. Jag har dansat av mig min ilska om man säger så. Hur känns det att julen är över? Jag fyller ändå år snart... Den 24/2. :D I försig är det ju faktiskt 2 månader och 21 dagar kvar ungefär. Jag har lov så jag orkar inte räkna efter så noga. Sitter i alla fall och lyssnar på snook<3<3 Dom är lite fula i munnen men jag struntar i det för att de är ju såååå bra! Men ni får inte glömma att fråga en massa saker! Jag vill så gärna få in mycket frågor, och när ni ändå håller på kan ni ju svara på min "veckans fråga" som du kan se om du bläddrar nedåt. I fall du inte sett det inlägget ännu asså.

Jag ska passa på att Säga grattis till Robin, jag vet, jag har varit irriterad på honom men nu är vi sams igen, ibland blir det så att vi blir lite trötta på varandra och då börjar vi bråka om någon små sak. Ganska onödigt faktiskt men det blir så ibland. Ja, jag vet, jag "packar" er fulla med skitsnack men jag har ju inget vettigt att skriva om. Hehe. Eftersom jag inte har något att skriva om tar jag en Hiss och en diss.

 

 


Flugor.
Jag dissar Flugor för att de är så himla jobbiga, i natt vaknade jag av att en fluga och det var sååå himla jobbigt! Jag gick upp och skulle försöka hitta den och fånga den men jag hittade den inte. Så jag hade lite flug problem inatt. Är det någon av er läsare som gillar flugor? Inte jag i alla fall... nee, nu vill jag prata om något bra så här kommer....

Mina kära katter.
Ni vet ju att jag älskar våra katter vid namn Miff, Smulan och Ludde. Världens bästa! Miff är kelig och lite busig. Smulan är lite tillbakadragen men världens sötaste hona och Ludde är en liten pälsboll på ben som är väldigt busig men ändå kelig. Dom är i alla fall jätte gulliga och de får världens största hiss av mig!

Jo, bara så att ni vet så började jag med det här inlägget mycket tidigare än ni tror men jag har inte lagt ut det för än nu bara för att det blev en liten breake up när det va dags för middag. Vi åt hemmagjord pizza. Jag ska i alla fall gå nu och jag vet inte om jag bloggar mer för att vi ska snart kolla på en film. Och eftersom jag ska försöka få en bra dygnsrytm så ska jag och Robin nog gå och lägga oss efter det men vi får se... även om jag inte tror att jag kommer ha tid att lägga ut ett inlägg till. Men puss på er i alla fall. God natt om vi inte hörs för än imorgon.


Förlåt men jag är på dåligt humör

Hej. Är just nu lite surmulen eftersom Robin är sur på mig bara för att jag inte riktigt gillade en låt som han spelade i mitt rum, så jag sa till honom att jag var lite trött på just den låten eftersom han faktiskt spelat den riktigt mycket de senaste veckorna, då blev han sur och uppfattade det som om jag sa att "om du ska vara här inne så får du byta låt" Fast jag bara sa "jag börjar bli lite trött på den låten." Det är därför jag är på dåligt humör. Kollar på lite videos på youtube i alla fall. Vet inte vad jag ska göra här näst. Vet inte heller vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket idag. Vi har gäster men det är bara vuxna så...
Men jag återkommer snart, ska försöka hitta på något at skriva. Kram!


Kommer sen

Eftersom jag inte han något alls att skriva om tänkte jag spela lite piano och återkomma sen. Kram!

Veckans Fråga


Heej! Jag har inte mycket tid på mig men jag tar en veckans fråga...
Har ni något husdjur?

Glöm inte att fråga eftersom att jag fortfarande har frågestund... KRAM!


Grattis i förskott till min lotsasbrorsa!

Min Lotsasbrora Robin fyller år imorgon. Så jag grattar honom llite i förskott nu. Vi har köpt tre födelsedags presenter till honom+ en shoppingrunda men jag vågar inte skriva vad vi har köpt förnågot om han kommer och kollar på datorn vad jag gör. Det är illa nog om han ser att han kommer få presenter för att han tror att han bara kommer få gå på en shoppingrunda så det är ju lite roligt att överraska honom. Men jag ska nog gå nu... Kram. KANSKE skriver mer sen... men om inte, god natt, haha

Hittade lite saker

Heej! Hittade överdregsbyxor och lite annat som vi letade efter. Men det var lite vi inte hittade också... så som nötter till fåglarna, dom har det ju svårt nu när det är så mycket snö. Vi får fylla på maten varje dag nu. Men vi hittade det mesta i alla fall. Men jag har inte så mycket mer att skriva mer än FRÅGA PÅ och så återkommer jag snart tror jag... Puss på er!

Efter att ha tagit en paus är det faktiskt roligt igen!

Heej! Förut tog jag ju verkligen en LÅÅÅÅÅÅNG pause i bloggen men nu efter den där lilla pausen så "brinner jag av ny kraft och inspiration" heh, det kanske lät lite konstigt men hur kan jag annars uttrycka mig? Det var nog det enda jag hade att säga. Men jag kommer tillbaka snart och då vill jag se flera frågor till frågestunden! Kram på er!///

Vad vi gjorde i London var...

Heej! Tänkte berätta vad vi gjorde i london.

  • Vi shoppade loss varje dag såklart!
  • Var på en musikal som heter Dirty Dancing
  • Åt god mat
  • "Chillade" lite om man säger så... Hehe 

Vad har ni gjort och var har ni varit på mellandagarna? Glöm inte att fråga mig lite också:) KRAM!


Dagens mys outfit.

Heej! Nu när jag inte har något att skriva om så tänkte jag ta en "dagens outfit".

Tröja, kappahl.


Skolbyxor från vårterminen 2009.

 

Jag vet, lite ledig outfit men det är ju för guds skull både lov och helg,,, hehe. Fåga på bara! KRAM!


"Morgon"=ingenting att skriva om...

Hejsan svejsan! Jag har inte så mycket att skriva om. Idag ska jag till norrtälje och shoppa lite. Har liksom inga överdrags byxor och det kan vara skönt att ha nu när det är så här kallt. Men vi ska ju köpa lite mera saker eftersom vi inte bara vill åka fram och tillbaka. Tycker ni att det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla kompisar igen? Jag tycket att det ska bli jättekul! Jag längta jätte mycket efter alla!

 

Kom ihåg att det är frågestund och dags att fråga, fråga och återigen FRÅGA!:D Snälla, jag vill att detta ska bli den största frågestunden jag har haft... Hehe, det vill jag ju alltid! Men Kram kram! Nu ska jag fixa med lite annat men jag återkommer sen! Tack till er som läser!:) Puss!


Allt för mig

Det var allt för mig idag... tänkte lägga mig eller sätta mig framför en film. Det var tänkt att det skulle blivit Harry Potter men det blev ändrat till en annan konstig film som jag inte kan namnet på! Jag skriver mer imorgon! Puss o Kram! Haiij då!

Bilder från London.

Heej! Tänkt visa lite bilder från London!:


Vi var så klart och kollade på Big Ben!

"London eye"... det stora parisehjulet i London.

Ekorren vi såg i parken. Eller i försig var det ju faktiskt minst 4 st.

Telefonkiosk utanför vårat hotell.

Drottningens palats, Bucking on Palace.

Jag som sitter på en staty precis vid "palatset".

Och en "sista" bild på mig som sitter på en resturang och är ganska sugen på middag.
Det är ju inte den sista av alla bilder men om ni skulle få se alla så skulle jag verkligen trötta ut er... jag lovar. Hehe.


Brådis...

Heej... jag behöver gå på toa... kommer snart! (jag vet att det är ett ganska onödigt inlägg men jaja...)

Internet funkar av och till

Heej! Kunde inte blogga tidigare idag eftersom inte internet funkade... Tråkigt!:( Men mamma sa att det fortfarande kan strejka helt plötsligt liksom! Nu tycker i alla fall jag att det är dags för frågestund.... orkar inte göra en "bild"... sooe! Hehe... börja fråga... och fråga mera:) Fråga vad ni vill(förutom sånt som är allt för privat...) men det är strax middag... jag vet att det är tidigt men vi åt som en tidig brunch pch då blir det okså en tidig middag... jag kan inte lova något men jag hoppas i alla fall på att kunna skriva mer snart! Puss!


RSS 2.0