I am a highwayman on the road again!<3

Glädjerus you know!

Tack för den här gången! <3

Maja kommer hem om typ en halvtimme så det här blir nog sista inlägget för mig för den här gången! Jag tycker uppdateringen har varit bättre än den var i julas när jag gästbloggade men den kan ju klart bli bättre! Jag dyker väl upp nån gång snart igen, som jag brukar men nu får ni vara glada att Maja tar över igen! Tack för den här gången, puss! /Ella


Morning!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och nu ligger jag här. Men men! Chattade med Maja nyss, det var kul! Hon är inte hemma än men hon kommer sent ikväll! Idag vet jag inte vad som händer, vi får se. Hoppas eran dag blir jättebra!


Friday

Sitter här och proppar i mig chips och skruvar framför The voice. Saknar dom bra programen som brukade gå på fredag kvällarna förut... Kommer somna snart känner jag, är jättetrött! Jajaaaaaaaaa!


Simningen gick bien!

Jag dog inte, haha! Simningen gick bra och vi hade kul! Ni skulle sett mig, Emma och Frida i vattenrushkanan, hahahahahahah! Nu är det sportlooooov! Egentligen hade jag nog helst velat ha lov om typ två veckor men det här blir bra också! Ikväll blir det fredagsmys med familjen men vi hörs! <3


Grattis Majsiiii!

Sitter i skolan nu och ska åka och bada med klassen. Usch, fy och blä! Jaja, vill bara ha den här dagen överstökad. Nu till nåt mycket roligare!

Maja fyller år idag! :D Så gratta henne massa! Nu har jag lite panik och dör typ så hejdå!


Förlåt!

Haha, jaa förlåt gör dålig uppdatering! Igår var vi på museum och sen sov Sally här och då ville jag inte blogga. Vi hade jääättekul! Flum flum! Och idag var det ett annat museum, vi var där ganske kort och sen gick jag, Sally, Ella, Olivia, Lina och Amanda och köpte på Donken och satte oss ute i solen och åt och sen gick vi runt lite! Jättefint vår väder ute och då måste man ju passa på att vara ute! Nu är jag hemma och kollar på Top model. Vi hörs lite senare I think, puss puuuuss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_190809875.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1250928/images/2012/pic_190809878.jpg" class="image">


Hola!

Nu är praoen slut och jag sitter och väntar på mamma och sen ska vi åka hem. Barnen på dagiset är världens sötaste och jag kommer sakna dom! Men imorn blir det museum med klassen! Ikväll ska jag nog kolla på mitt älskade Glee och på Top model! Intresse klubben anteckaaaaar, jag vet haha! Jajaaa, puss puss


Onödigt inlägg

På väg till praoen nu! Vi hörs när jag har tid! Puss


Myys!

Hej hej! Nu är jag hemma och har haft en bra dag på praoen! Efter träffade jag mormor och vi köpte semlor så när vi kom hem åt vi semla och drack oboy! Hoppas eran dag varit bra och hoppas Maja har det bra! Puss


Rast

Japp, tar en liten paus från alla glada barn, haha! Jag har roligt även fast dom låter väldigt mycket...! ;) Bloggar när jag är hemma tror jag!


Prao

Idag ska jag praoa så nu sitter jag i bilden på väg dit! Jag ska praoa på dagis! Ska bli kul faktiskt! Får se när jag bloggar igen, antagligen ikväll! Puss


Hahahahahahahahahahahahah

Jag och Sally tävlar typ om vem som kan göra fulaste minerna, hahahahah! Ni vill inte se dom, asså herregud! Hahahahahahahahah! Men vi har kul! :'D


Idag är en bra dag, idag är det braaaa!

Nu sitter jag här och äter choklad, messar med Ella och Sally och kollar på tv! Bara så ni vet liksom! Idag var vi i stallet och sen relaxade vi till typ nu då jag är hemma! Braa dag iaf! :D hoppas eran dag har varit bra! Nu blir det Kontoret med Ove, haha!


Mello

Nu har vi sett melodifestivalen och ätit massa goooott, haha! Men jag bloggar inte mer idag så det är iaf godnatt för idag! Sov gott! <3


Lördag

Godmorgon! Eller nåt, haha... Kollar på tv och är lite nolifer just nu. Vet inte riktigt vad som händer idag. Tror en kompis ska sova häär, så det blir kul! Men vi hörs sen!


Gästbloggaren!

Imorgon åker Maja iväg och då kommer jag (Ella E) gästblogga! Kommer sakna henne jättemycket men hon förtjänar att ha ledigt! Så jag hoppas att hon har det bäst!

Ni måste vara helt trötta på mig nu efter alla tråkiga gästbloggningar jag har gjort men jag hoppas jag kan förbättra mig! Fast eftersom Maja har fått mycket nya läsare kan jag säga att jag är Majas kompis, vi går i samma klass och såå. Men vi hörs mer imorn då!


Maja's out, Ella's in!

Lämnar över till Ella E nu. Kan hända att jag slänger in ett inlägg imorgon innan jag kliver på flygplanet, men låt oss inte räkna med det. Så, om jag inte skriver imorgon: ha en jättetrevlig vecka alla fina, vackra läsare! Puss!
Jag driver lite med la sunglasses!<3

-insikt-

Inser nu att jag är ganska bra på att packa när jag väl har tänkt igenom vad jag ska göra och gör det ganska närvarande. Tack för den gåvan! Haha.

Ett smärtsamt hejdå.

Inser hur mycket jag kommer sakna alla fina människor.
Ella, Ella, Lina, Sally, Olivia, Ullis, Amanda, Alva, Omayda, Sindra. Om ni läser<3


Det låter som om jag inte kommer träffa dom på ett år eller två, fast det är 2 veckor. Ja, ska hem nu och packa, känner fortfarande en stark längtan till imorgon.<3


Självklart.

Tar vägarna förbi mamma för att hämta ansiktsvatten som var slut hos pappa, gud vad intressant liv jag har!


Egentligen vill jag bara hem till pappa direkt och slänga mig på sängen eller liknande. Men NEJ! Självklart inte.



Känner ett plötsligt sockersug. Kanske bra att gå förbi mamma iaf, för min godisskål kanske saknar mig?


Är det rätt mot vargarna?

Vargjakt.


Är det ingen människa som förstår vad utrotningshotad betyder? Är det rätt mot vargarna att vi dödar alla vi ser bara för att de också behöver sin andel mat? Ska vi kanske gå och skjuta ner brunbjörnar, älgar, rådjur också eftersom de äter? Eftersom de är "farliga". Som om inte vi är minst lika "farliga". Önskar bara att vissa människor kunde tänka till ibland. Vad har vargarna egentligen gjort som är så illa?


Jamen detta var kul.

Sitter i skolan, NU! Klockan 17.18 på kvällen. Anledning? Utvecklingssamtal 17.45.


Men lite extra tid med Oskar Linnros är väl aldrig fel ifs. Fast jag är ju inte lite ensam asså. Och uttråkad, dumma läxor!


No-provet idag gick ganska okey förresten. Känns mycket mindre stressigt nu också, då jag blev klar med Engelska-läxan på lektionen också. Thank god! Nu är det en fråga på Svenskan och lite mer övning inför Franskan, sen är vi peppade! Eller?


Crazyyyyy!

Asså helt ärligt! Ni är bäst! Ha en fortsatt bra kväll. Jag ska öva lite mer NO och umgås lite med syrran, sen blir det sängen! Puss puss!


Egopics!

Rubriken talar för sig själv♥

Vem är du?

Nej, nu är jag ju lite nyfiken, över 1000 sidvisningar idag...


Vilka är ni som läser min blogg, och hur kommer det sig att jag har nästan 700 unika besökare idag? Är det nån liten alla hjätans dag-present eller? Jag blir bara lite nyfiken! Nu får jag väl ta och hitta min sladd så att jag kan ladda över bilder från systemkameran till datorn så att ni kan få bättre bilder också, allt för er!<3
Jag och pappa var i alla fall på klädbutiken cross idag och tittade efter en skidjacka, och hittade en fin som det även var 40% rabatt på. Kul, kul! (den kommer upp på bloggen senare idag eller imorgon.) Förövrigt kunde jag mer på NO:n är vad jag först trodde, så nu har jag mina förhoppningar om att det ska gå bra! Svik inte mig själv Maja!
Lite egopics-bomb kommer snart!<3

I'm on the edge of glory!

Gla' alla hjärtans dag (dagens mest använda fras). Idag kommer jag typ vara fett stressad, lovar!
Jag ska: kolla efter en jacka, plugga NO och umgås med syster. Wish me luck!

Ja, svenskan börjar snart! Herre min skapare, neej.


Vad faaan?!

315 besökare igår. Vad fan?

Tack, tack för alla-hjärtans-dag-presenten! Har slagit mitt förra besökarrekord som var 135 besökare idag på morgonen, och klockan är bara 08.51.


Och SO:n börjar...

Vill lära mig bli en människa.

Ost.
Mögelost.
Grönmögelost.
Oj, vilket långt ord. Nej, excuse me, I have to plugga. Kom precis på att jag glömde ytterligare några saker hos mamma som jag måste hämta innan fredag. När fan ska jag göra det? Onsdag, fredag. Mina värsta dagar denna veckan. Torsdagen slutar jag ju tidigt, kan kanske gå förbi mamma då? Asså, det känns inte som att jag har speciellt mycket tid, på onsdag kväll är det ju även utvecklingssamtal. Då undrar man ju hur det ska gå när jag går runt och tänker på franska fraser hela tiden. Tack och hej, låt zombien sova nu.

I mat not be there yet, but i'm closer than I was yesterday.


Måndag 13/2

Idag fyller en kompis från SeaDream år. Jag saknar!<3


Har en liten känsla i bakhuvudet av stress för denna veckan. Många tycker att det är skönt för oss att vi inte har proven på samma dag, men det känns faktiskt inte så nu. Skulle vara lite skönt att få båda proven överstökade på onsdag så att man kan gå hem och bara ta det lungt efter. Ush, jag hatar, hatar, hatar detta! FUUUU!


Barfota fötter genom hela stan.

Tro det eller ej.
Nej men nej.
Jag överlevde naprapaten, men faan vad ont det gjorde, ni vill inte veta. Trodde ett tag att jag skulle dö en plågsam och lång dag. Nej, men det var oerhört smärtsamt.


Har nu insett att jag kommer spendera min alla hjärtans dag till att plugga NO-och Franska-prov. Trevligt värre! Guuuuu vaaa kuuuuul! Jag känner mig lite stressad. Måste tänka igenom massa saker innan vi åker till Andorra, vi har prov, inlämningar och mitt i all skiten måste jag packa till en perfekt skidsemester, för om jag glömmer nått, blir semestern helt plötsligt inte lika perfekt. Och sen ska jag ju underhålla er också. Puss puss, jag är glad ändå!
Men STRESS VAFAN! Skulle jag kunna få ta ledigt några dagar i förväg kanske? Tack så himla mycket alltså!


Franskan måste jag klara. Är 1 eller 2 ynka små futtiga mini-poäng från ett A i franska. Det ska jag fanemej uppnå asså! Hon ska få se på maken! Och NO:n skulle inte heller vara så dumt om jag avklarade den utan större problemo. Tack för det Gud! Nej. Nu blev allt detta lite flummigt. Nu ska jag plugga. Hejdå.


Krokus.

VA?! Jag orkar inte, jag skrev ett inlägg som raderades. FML! Orkar inte skriva om allt nu. Ja, rubriken fattar jag inte själv, skrev det som först kom upp i min hjärna. Vi hörs när jag har överlevt, varför jag ska överleva berättar jag sen.


Maja, det dryga ni vet.

Mycke klagosång det var på bloggen nu då. Tänker iaf rymma fältet nu och somna. Lite tidigt kanske men det är nått jag behöver just nu. Ses imorrn<3


Måste vara snäll mot mig själv nu.

Orkar inte uppmärksamheten.
Orkar inte pressen.
Orkar inte tankarna.
Orkar inte prata om det.
Orkar inte alla frågor.
Orkar inte att svara.
Vill bara isolera mig.
Vill bara släppa fram allt.
Vill bara säga åt alla att lämna mig ifred.
Vill bara låtsas som att inget hänt.



Måste vara själv lite, tänka lite. Vara snäll mot mig själv och säga till alla att jag inte orkar mer. Att jag behöver vara själv. Det är nu jag är glad för att jag har bloggen. Faktiskt.


Shit...

Jag kommer på mig själv att längta bort. Bort från Sverige, bort från alla. Till Andorra, till andra människor och lite omväxling. Bort från kontakt, gratis internet och fri kostnad på sms. Till andra personer som inte lägger bördan på mig. Tjatar. Som inte ännu vet vad jag ältar.
Jag orkar inte snacka om det. Orkar inte nå upp till allas förväntningar. Behöver komma bort. Bryta kontakten med alla. Vill att denna veckan ska gå fort så att jag kan ha en anledning till att inte svara på sms. Jag måste säga till alla att sluta, men alla är för snälla. Tror att jag är bättre än vad jag är. Förväntningar, tjat, måsten, snack om samma sak.




Vill bara bort. Jag måste klara det till lördag. Sen kan jag rymma.


Got no resason<3

Hejdå!
Nej men hej.
Nej men hallå.
Det finns ingen anledning till att jag skriver, jag vet liksom inte vad jag ska skriva.
Hejdå!


Ush, ush.

Jag har ingen inspiration just nu. Bara väldigt trött på allt och alla känns det som. Men jag ska inte beklaga mig mer än nödvändigt, då kommer väl ni bli trötta på mig och lämna mig med de läsarna jag hade ursprungligen, från första början.


Detta är 602/603:e (är inte riktigt säker) inlägget på this blogg, och det är nu läsarna börjar välla in också, efter ett par år ni vet.
Jag märker skillnad, i början (sommaren 2009) gjorde jag glädjedans om läsarna var över 10 stycken. Nu är jag närmare bestämt frustrerad om jag har under 80 läsare per dag.
Men det so dock är lustigt fick jag mer kommentarer då än nu. Kan bero på att jag var så liten och obekymrad då kanske.


Detta inlägget var inte menat att bli ett inlägg om bloggen, men tack och hej ändå, om ni orkade läsa såhär långt.


Signed sealed delivered, i'm yours!

♥Det är härligt att tänka tanken att jag är i Andorra och åker skidor om en vecka. Ojojoj vad jag längtar! Yeyy! Har en good feeling. Svengelska♥
Gammal bild

Celebration time come on!

Ni fattar inte hur trött jag är. Men jag orkar ändå inte gå och lägga mig, haha. Så trött är jag. Tänkte slå på nån film, sen sova. Sådäså!
Ledsen för dålig bloggning men hittar ingen anledning till att blogga när man ändå inte har nått att blogga om. Det var besökarrekord igår igen btw. Har inte hållit sig under 100 läsare på ett litet tag nu, förutom idag, vilket jag kan förstå eftersom jag inte har skrivit nått ju! Men, jag hoppas att ni har haft en bra dag, återkommer imorgon när jag är lite piggare, vet vad jag ska skriva och har lite mer batteri samt snabbare internet på mobilen. Pusspåer!
bilden ni inte fick se:
Vänligen mobba inte mitt att jag och Alva fick ett flumanfall för ett bar månader sen och gick ut på stan sminkade såhär. (oj vad jag kommer ångra detta senare!)

Paradise

30-minuterslektioner efter lunchen och sen showcase. Efter det hem till Alva.
I've got a feeling!


2 steg från paradise

Det efterlängtade badet is coming.
Oooh, vad najs.
Och jag glömde att publicera, så nu har jag precis klivit upp ur badet. Nu kan jag känna mig fräsh igen! Snajsigt. Tänkte doch gå och lägga mig tidigt idag för att orka ha kul imorgon! Önska mig lycka till, vi får väl se om jag lyckas somna! Huhu. Men jaa, mobilen är näst inpå urladdad och datorn stänger jag av om några få minuter, ha en bra kväll!
image description

Franskaläxa och bad.

Sitter med franskaboken i högsta hugg och ser fram emot att ta ett bad lite senare, mamma säger att jag ska göra franska först.<3<3
Hej, det är min dag idag, kung det kunde vara jag!<3



Jag saknar Fairground<3
Jag saknar SeaDream<3


Wonder how I should act...

Torsdags-glass<3



Jag har ingen aning om vad som är syftet med detta inlägget. Aa, sitter iaf hos mormor och morfar. Ska dock snart åka hem igen... :-S
Fast det var ju inte så nödvändigt att veta. Hejhej!


Every teardrop is a waterfall.

Snook<3
Håkan Hellström<3
Coldplay<3
Ni måste erkänna att jag har mycket bra musiksmak!




Imorgon blir det middag hos Alva. Jag stannar kvar där och sover över, åker hem på lördagen och sen åker jag och mamma ut till landet. Ruligt! Senast jag kollade statistiken var det ganska få läsare, skillnad från igår alltså, men det är väl på kvällen ingen har nått att göra kanske. Ska kolla hur statistiken har tagit form när jag kommer hem! För det går ju inte att kolla via blogg-appen. Eller?


Är det här allt tror jag nog art jag vänder om.

Är på väg hem nu. Ska sen till mormor och morfar på middag, så det kan hända att bloggningen blir lite dålig ett tag. Men ja, under tiden kan ni få nöja er med att läsa min och Ella E:s flummiga konversation från igår! Se och njut! (förstår btw om ni inte fattar nåt, det gör inte jag eller hon heller, därför det är så kul)!


Ett såntdär motsägelsefullt inlägg...

...när man säger att man ska gå och inte hinner blogga, och så bloggar man flera rader ändå. Jag stänger av datorn snart, så det får bli ett godnatt då!
Besökarrekord idag, nästan. Keep it up for gods sake. Dock är ju inte läsarna det viktiga men det är alltid kul när det kommer nya läsare och man ser att folk faktiskt läser det jag gör! Pusspåer!<3

Hummmm :__________:

Blogg.se förvägrar mig åter igen mina styckesindelningar, som ni dvs kan se på inlägget under där det skulle kryllat av styckesindelningar egentligen. Jag kopierade, la till några tomma rader och publicerade 2 ggr tillochmed, men nehej! Ja, det var dumt, nu ska jag iaf ta mig i skinnet och äta!
image description

Dedär magiska momentot.

I wanna hear you say, you give me something to die for.
Vet ni vad jag lärde mig för 3 veckor sen? Diet=die with a T.
Det tyckte jag var kul ni vet! Sånt som jag kan skratta hejdlöst åt.
Jo, som ni märker börjar jag bli lite övertrött, en synonym till ordet övertrött är flummig. Grammatiktest på kvällen, ja tack gärna! Jag fick mitt block idag. (Det som jag ska skriva nya novellen i ni vet) kort därefter tappade jag bort samma block. Skills ni vet. Humm-------vad ska pappa säga när jag samma dag som ja fick blocket ber om ett nytt? Och bli inte rädda, kära barn! Han fick det på jobbet, så inget slöseri med pengar här inte! Jag tänker dock inte ge upp än! Det kan bli återfunnet? Jag tror att ni börjat uttrycka vad det är för magiskt "momento" som jag syftar på i rubriken. Och det kan man fråga sig, för det ha jag ingen aning om själv faktiskt!
Känner mig som en ammatör. Det kanske är för att jag är en?
I wanna hear you say, you give me something to die for.
Vet ni vad jag lärde mig för 3 veckor sen? Diet=die with a T.
Det tyckte jag var kul ni vet! Sånt som jag kan skratta hejdlöst åt.
Jo, som ni märker börjar jag bli lite övertrött, en synonym till ordet övertrött är flummig. Grammatiktest på kvällen, ja tack gärna! Jag fick mitt block idag. (Det som jag ska skriva nya novellen i ni vet) kort därefter tappade jag bort samma block. Skills ni vet. Humm-------vad ska pappa säga när jag samma dag som ja fick blocket ber om ett nytt? Och bli inte rädda, kära barn! Han fick det på jobbet, så inget slöseri med pengar här inte! Jag tänker dock inte ge upp än! Det kan bli återfunnet? Jag tror att ni börjat undra vad det är för magiskt "momento" som jag syftar på i rubriken. Och det kan man fråga sig, för det ha jag ingen aning om själv faktiskt!
Känner mig som en ammatör. Det kanske är för att jag är en?
What the hell are a dog doing on your head?!

Bildbomb!

image descriptionimage description

image description
image description
image description
image description
image description
Jag idag:

Whataya want from me?

Statistiken höjdes rejält idag. Trots att jag inte bloggat, det var snällt! Bildbomb kommer snart!

Allt går för fort, de andra drog.

Engelska, Svenska och sen sängen. Men batteri-procenten blir bara färre. Godnatt!<3


Först en stekpanna, idag ett toastjärn, på nästan samma plats. Det är någon som vårstädar lite för tidigt kanske?<3


And words can't bring me down.<3

Okey. Jag är alldeles för blyg när jag inte är tillsammans med vänner. Jag måste ta mig i kragen.


"Du.
Du där som jag försökte ignorera så länge men vars skönhet och oerhörda livsglädje man inte kunde undkomma utan att bli berörd."


En liten fråga...

Puss- för gulligt
Kyss- för finkänsligt
Hångla- för grovt.



Vilket av orden ska man använda egentligen? Vad använder ni? Är bara nyfiken. Jag vet ju (förutom kompisarna som läser det här) ingenting om er egentligen, och ni vet typ allt om mig, kanske. Men aa, kommentera gärna och säg vilket av orden ni skulle föredra att använda.


Bild

Hejhej Nora här. Jag går i Majas klass och just nu har jag inget att göra, så jag har tagit hennes TELFONa och ja.. Bloggar.
Vi gör alla hjärtansdag kort som våran rosendoftande lärare sedan ska bedöma. När jag menar rosendoftande så menar jag inte:
Åååå vad gott!!!
Utan:
hah! Stick hem
Till min gammelmormor och ni kan bli tvillingar..

Ni kan få en bild på mitt kort som jag har gjort sen.

Vi lyssnar på avicii just nu.
Pusspuss <3


Trallalaaaaa!

Oj, nej men vad fint! Hej förresten, jag är lite trött nu och kommer inte direkt få nån brainstorm på ett tag, så inläggen kommer kanske, möjligtvis vara något tråkiga å sådär! Sorry for that! Jamen precis, tänkte kanske ta ett bad nu, eller om mamma har någet i kikaren, nej men vad töntigt det där lät asså! <3<3
Ush! Aa, nu får det vara slut på töntigheter eller töntigness som det heter på engelska, huhuhuhuhu, Maja kör på William-style (lillabloggen ni vet) herrå på ett litet tag!<3


Although I've made up my mind, my heart is refusing me.

Tack, tack, tack, tack till Ella som gärstbloggade i helgen och som också tycker att jag är en kokt grönsak.
Men aa, ska gå hem till mamma snart, puss till er!<3

Kokt grönsak

Vill bara att ni ska veta att Maja inte alls är en anka som hon skrev i inlägget under. Hon är en kokt grönsak! Bara så ni vet liksom. Meeeen idag ska jag nog bara vara hemma resten dagen. Och vara lite nolifer. Det här blev en slapp helg känner jag men det är skönt! Vad ska ni göra idag?


Jag är en anka!

Hej! Jag försöker blogga lite från landet! Tack till Ella som bloggade lite igår och som gärna får hålla er lite uppdaterade idag också. Internet är så långsamt här, mitt ute i ingenstans. Och då börjar jag undra så smått hur jag ska göra i sommar? Ja, men som ni kan se på rubriken har detta inlägget inte riktigt någon större mening! Låt mig försöka återkomma sen istället!


Oupsi!

Förra inlägget var från mig, Ella haha! Glömde skriva det men jag tror att alla inlägg som kommer upp här i helgen kommer vara från mig så ja. För Maja har ingen internetuppkoppling men hon bloggar kanske lite imorgon kväll eller nåt! Det är godis på bilden om nån missar det, haha! Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mer... Ha en bra kväll!


Melodifestivalen

Sitter just nu och lyssnar på musik och så. Snart blir det Melodifestivalen med familjen! Det blir mysigt, hihi! Idag var jag iaf och köpte skor med mamma och imorn vet jag inte vad som händer, får se. Men vi hörs!


Gästblogg

Hej hej! Ella E som bloggar igen dårå! Maja är ju på hennes land så då ska jag uppdatera lite bara. Just nu har jag inte så mycket att säga så vi får höras sen. Puss puss!


Inget ljus utan mörker jag står i mitten nu!

Är på landet nu. Jag och pappa tänkte titta på en film och sen gå å sova så smått! Dä blir la en bra plan! Men aa, imorgon finns det nog inga planer ännu, vi ska väl chilla lite, på kvällen kommer några kompisar. Vad finns det mer att säga??<3


Somrar svepte fram, jorden värmde våra fötter där vi sprang.

Himlen är oooskyyyldiiigt blåååå.



Har kommit in i det stadiet när jag är så trött så jag går runt och sjunger lite vackert! De va gölligt! Jo, snart är det matte, efter det svenska och sist av allt ska vi ha gympa på gymmet! Sen åker jag och pappa till landeeeet! Fan vad fett! Dock får ni vara förberedda då internet är väldigt långsamt där ute på vårat landställe så be prepared for dålig bloggning! Kan be Ella E publicera nått litet inlägg och sådär så att ni kan stay uppdated! Ja, det var kul, statistiken höjs lite för varje dag förresten, jag gillar't! Pöss pöss!<3


Jaha, vad ska det stå här då?

Dagen idag var  inte speciellt innehållsrik. Mest till skolan, köpa kaffe, hem, ta ett bad, plugga, äta, kolla på tv och snart sova. Det vanliga ni vet, en helt vanlig torsdag! Imorgon åker jag och pappa till landet. Dä blir kul! Men aa, hejdå, känner att detta var mycket intressant!<3
image description

Flumma vid Stadion med finaste bästavän<3

Hej! Har precis kommit hem. Sitter och försöker lugna ner mig några nivåer. Jag och Ullis satt vid Stadion (nere på perrongen) och skrattade åt...aa, ni vill inte veta. Det var väl det som var dagens höjdpunkt, på delad 1:a-plats med alla kramar jag fick. Och dansen såklart! Ska nu slå på lite 70-tals musik och koreografera lite. Sedan blir det mat. Har varit väldigt hungrig på senaste tiden, hungrig och trött, eller jag vet inte om jag varit hungrig eller om jag bara ätit väldigt mycket? Iaf känns det som att midjemåttet ökar så smått. Hahaha, aa, men det var väl allt just nu, märker ni btw att jag skriver mycket mer skumma saker när jag är flummig? Jag tror att jag har en förklaring på det om det nu är så. Och det är för att jag är flummig. Och Gud vad konstigt detta blev nu då!<3


Hallåååååå

Hej hopp alla glada männinskor som stalkar Maja!! Jag heter Emma och är bäst! Nu ska vi ha francais så Maja får blogga mer sen! Hej hopp gummisnopp!!!!!


RSS 2.0