Shopping!

Klänning-50%rea, 150 kr reapris.
Från: någon liten butik i Norrtälje, D&C Boutique eller nått!
Linne, 350 kr (tror jag)
Från: också någon liten butik i Norrtälje, Vita M eller nått tror jag!
Sen var det bara lite småsaker från olika butiker, sportbh, strumpor och såna nödvändigheter, vet att jag har massa shopping att visa från typ ett halvår sen också, men, det känns så onödigt, förresten har jag inte några av de sakerna här! Men imorgon åker jag iaf till Ellas landställe i Knutby och sover över där en natt, åker därifrån på lördag eftermiddag/kväll, till saken hör att jag inte alls är säker på att det kommer finnas någon internetmottaging, och att även om det gör det kommer vä jag ha all fokus på Lina och Ella som jag inte träffat på över 1,5 månader. Så vi får se om det blir nån uppdatering imorrn och på lördag! Ikväll återkommer jag iaf, var så säkra på det! Ha det så trevligt så länge! Puss!

Humm...

Finns inte så mycket att skriva, därför har det inte blivit någon vidare uppdatering, men jag ska komma igång och ta bliderna på shoppingen från igår snart, så räkna med att den kommer upp inom någon timma eller så iaf! (Måste packa lite innan också!
Gammal bild, från i vintras tror jag!

Somnar väl snart!

Jaha, blev inte så mycket uppdatering idag, som jag trodde. Men imorrn har jag inget att göra så då får ni kolla in här mycket! På fredag ska jag dock till Ella och Lina i Knutby. Åååh, myspys! Shopping från idag kommer upp imorrn också, men nu vill jag bara göra iordning mig, lyssna på lite musik, och sen sova! Puss!

Har fastnat<3

Bara underbar!

Dafuq?!

Är inte iPhones "rättare" när man skriver extremt konstig ibland? Som på förrförra inlägget jag skrev, där det var tänkt att stå landsbyggden, men det stod typ: "landsbyggbaden" eller nått sånt? Dafuq?! Sånt man tänker på ibland sådär...


Har förresten börjat använda uttrycket "dafuq" mycket, ni better prepare på det....SVENGELSKA!

Publicerar samma bild, bara för att den är så epic....eller för att jag inte hittar nån annan.


Nanana!

På väg in mot "stan" (Norrtälje) nu. Så det blir nog lite halvbra uppdatering idag. Man ska ju vara lite social.


Guu vilket tråkigt inlägg. Som att ni skulle bry er liksom. Men det finns inget att skriva om ju. Händer ingenting! Jaha. Ja. Visst. Och? Det jag kanske handlar kommer upp sen också. Om jag hittar nått asså.


Ba chillar lite.

Har inget att göra här ute på landsbyggbaden. En sån omställning från Västkusten tycker man ju...
Men ja, sitter här forever alone och gör typ ingenting. Internet funkar dock bättre på datorn nu.
Imorrn kanske jag och mor åker in till Norrtälje och shoppar, annars finns det inte så mycket att hitta på. Hoppas att Alva svarar på mitt sms snart och att hon kan komma ut hit på torsdag. Annars dör jag. TRÅÅÅÅÅK!


Kings and queens<3

Har hittat mina nya favoriter, de blir sommarplågor på min spotify, det kan jag lova! <3Urban Cone<3
Och nej, jag har inte helt plötsligt förändrats och slutat lyssna på Snook, det kan alla mina Facebook-kompisar som ser vad jag lyssnar på på spotify bekräfta tror jag, men det är ju alltid bra med lite variation. Så jag har hittat några summerdarlings sådär ;)


Tänker ha en sov-tävling med mig, jag och mig själv nu, så, godnatt!<3


Oj....

Jo men ni vet den där onda cirkeln, när man inte bloggar på några dagar och skuter bara upp på det hela tiden. Japp, det var den jag har utsatts av...
Men, japp, nu kommer jag tillbaka så smått, better than ever, såhär på sommarlovet.
Har ju en iphone 4s nu så det blir väl kanske mer egobilder, är ju expert på det ni vet! Men ja, mitt internet har funkat lite sådär på sistonde.
Sitter hos mamma, hon fyller år idag. så, dä kul! Lyssnar på lite härlig ny musik som jag hittat och bara tar det lungt, längtar faktiskt tills nästa vecka (shame on me) då jag åker tillbaka till pappas land. Har så mycket mer vänner å grejor där. Vart lite besviken idag när en killkompis där ifrån frågade om vi skulle äta middag vid strandtugan men fick avböja pga min lite plötsliga avresa till mamma.... (punktpunktpunkt)
Vart ett lite förvirrande inlägg här men det finns så mycker att säga. Aaaaaah. Jaja, nu kommer den där alltid så lägliga "bildbomben" som kanske inte kommer inehålla så mycket bilder....
Hattääään!<3
Japp, nu kom en liten miniatyr av inlägget som bara försvann upp iaf, vågar inte göra så mycket mer ifall internet skulle börja hålla på igen.

RSS 2.0