Monki!

Kom precis hem efter en trevlig eftermiddag med Ullis och Amanda på gallerian. Shoppade lite-visar allt sen, ska äta nu!
Sminket jag köpte efter en snabbrunda på Åhléns kommer samtidigt!<3


Överlevde...nästan.

Ofyfan, det var inte snällt mot handleden idag asså!


Går in på Åhléns på vägen hem för att trösta mig lite. Ska köpa lite smink. Egentligen är det ganska synd att gå till naprapaten på måndagar, som är en av de dagarna vi slutar tidigt. Det andra alternativet är torsdagar och alla kan ju inte alltid hitta på nått då. Kul ämne man tar upp asså! Ja, men hejdå! Återkommer sen och visar vad jag köpte på Åhléns om jag köper nått!


Summertime and the living is easy.

Försöker fortfarande bli van vid tanken på sommartid och inte gå runt, och tänka att "i förrgår vid den här tiden var klockan 14.44".
Gud vad jag var trött imorse också, bara pga sommartiden! Nu vill jag bara hem, men jag ska åka till naprapaten och fixa lite till med min handled först (fml). Som tur är kan jag åka direkt hem sen, utan att behöva gå förbi mamma och hämta dator, kamera etc, för de lämnade jag hos pappa igår! Ska snart gå av tunnelbanan och plåga min handled lite. Bloggar på vägen hem/hemma. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


Dagens inspiration- modemagasin.

Hade inget att göra tidigare idag så jag tog ett bad och läste lite modetidningar och modebloggar. Man får så mycket inspiration och blir så sugen på att shoppa att jag snart börjar tro att jag borde oroa mig för min "ekonomi".


Jag har listat ut vad det är jag vill ha som mest och detta står på önskelistan (oroa er inte, jag har inte glömt hatten men jag lånar mammas så länge, prioriteringar kommer och går) :


En doft av vår och ädelost!

Känner för att vara kreativ på nått sätt, men kan inte komma på nått. Vill spela in en video med nån och redigera eller sminka nån och ta lite bilder. Men jag har ju dels väldigt långsamt internet och dels är jag ensam här med mamma. Wahaa. Förra helgen var jag ensam och sjuk, denna helgen har jag blivit isolerad. Tackar, man tackar! Nej men jag vill bara ha lite kul och inte gå runt och slöa hela jävla dagarna i ända. Detta får mig och längta till påsklovet som FAAAAN! Då kommer det vara jag och Långasands-kompisarna mot världen! Nu är man bara lite forever alone med mamma och blir jätteglad om det händer nått på Facebook för då får man nått att göra...i några sekunder.


Dags för mig att skaffa ett liv? Eller iaf lite snabbare internet. Det blir snabbt olidligt att vara såhär isolerad när man är sugen på att vara kreativ. Man får bara allt att låta så mycket värre och blir pessimist.


Hot stuff!

Screaming for help. No one listens to me.


Ni måste lyssna på Daniel Adams-Ray's sommarprogram om ni inte gjort det ännu! Han är woooondeeeeerfuuuuuul! Sök på Spotify på hans namn så står det sommarprogram och så är det avsnitt 1-11! Det är ett absolut måste! Min lilla hjälte!


Sätter mig iaf i bilen till mammas landställe nu/snart. Uppdaterar när vi kommer fram, har tagit slut på mitt 3G-internet den här månaden så om jag bloggar på vägen så kommer internet gå aslångsamt och jag kommer få rage, så det är ingen idé! Men ja, puss!


Överarbetad.

Går fan och lägger mig snart tror jag. Är allmänt färdig med den här dagen och jag är inte bara ganska trött. Är iaf fräsch och nybadad. Ses imörrn!?


Be My hero just for 1 night.

Jag har fallit, ska aldrig falla ner igen. Fast det är omöjligt att falla lägre. Låt det vara ett hinder.


Överbegåvade ungdomar. Oj vad jag vill vara en av dom. Flyyyyta igenom skolan. Hela tiden. Jag flyyyyyyyter igenom skolan ibland. Det gjorde jag inte igår men idag så! It's almost great!


Nej men vad är allt det här om egentligen? Allt blir bara mer och mer ointressant.


Vad tycker ni om tjejen? Hon som syns men aldrig på riktigt? Vad är det som gör mig så uppseendeväckande?


Myror och krokusar.

Underbar eftermiddag idag, även fast det bar en lång dag gick jag och tre andra till bryggorna i Hammarby Sjöstad och hängde där, pratade massa tjejsnack och sådär. Solen låg ju på nått extremt så det räckte med typ tjocktröja, helt underbart! Kan inte tro att det snöade senast igår!


Imorgon åker jag och Ella N (förhoppningsvis några andra också) till Myrorna i Ropsten och kollar efter kläder till årets föreställningar: vi är på jakt efter discokläder och behöver de snarast! Det blir mycket trevligt! Tills imorgon ska jag nog säga godnatt nu!
-om ni undrar över rubriken är den bara extremt oseriös!


SOS

Nej men typ.


Har dans som första imorgon. Thumbs up! Sen Franska...hoppas på att man inte får den där vikarien som är en blandning mellan Häxan Surtant och Pelle Svanslös. Hon har en pakt med djävulen eller nått.


Nej, usch. Nu låter ju JAG som årets elakaste person men sanningen, mina vänner, är att hon är värre. Ledsen för det men that's the ugly truth. Svengelska! Charmigt värre! Såhär blir det med mig ibland. När jag inte har nått att skriva skriver jag bara ber massa crap som inte är ett dugg intressant. Mitt roliga liv, välkommen!


-Nu ska man inte klaga. Det snöar på våren och jag sitter här med ett sönderklämt långfinger, en svullen tå och en jävla massa besvär med handleden och får allt låta så mycket värre än vad det egentligen är. http://Grotesco.se">http://Grotesco.se">Grotesco.se.
Vet ni. Jag tror att jag är trött. Ska ta och släpa mig till badrummet, göra iordning mig, kanske ta ett bad eller så, sen någen gång i framtiden gå och lägga mig. Intressant va?


What if you would decide, that you don't want me there by your side, that you don't want me here in your life?

Skämtar du eller? Skrev värsta långa inlägget som raderades, ORKAR INTE! FML!



-humor för nödställda:


Mys!

Kör lite ta-hand-om-mig-själv med hemgjord bodyscrub+lipscrub, hårinpackning osv. Trevligt, trevligt!
Recepten på body-och lipscruben har jag tagit från den här jättebra skönhetsbloggen som jag ofta är inne på. Lägger upp recepten sen iaf eftersom de var lite svåra att hitta på hennes blogg, de har nämligen "försvunnit" från "startsidan". Puss på er så länge! <3

Sjuk.

Var ju hemma från skolan igår, mår inte bra idag heller.
Så fruktansvärt tråktig att vara sjuk på en helg, när det är vår. Inte direkt drömsenariot. Är jätttesugen på att vara med kompisar men fuck no. Inte det, inte nu. Vill bara orka vara aktiv.
Okey, så sjuk är jag inte men jag har småont i huvudet, ont i halsen och hostar. Är allmänt trött bara.

En fråga till alla med hattkunskaper!

Tänkte investera i en svart vanlig, klassisk hatt då många sagt att det passar mig och jag inser att min stil kräver en hatt! Har kollat runt lite på tradera och har hittat ett par riktigt fina, mitt enda problem är dock storlekar. Det verkar som om det är en speciell storlek för hattar och mössor. Hur ska man då veta vad man har för storlek? Är det "huvudmåttet" som avgör? Ska jag kanske mäta mitt huvud? Eller är det något annat? Kan de med lite "hattkunskaper" kommentera eller liknande?
-Tror ni att jag skulle passa i hatt?



-förlåt för usel uppdatering men jag har saknar inspiration!


The man who isn't there-Oren Lavie

Söndag- dåliga uppdateringen smyger sig på, likaså den dåliga statistiken.
Men jag orkar inte blogga, det är alldeles för dåligt internet här ute på mammas landställe.
Åker iaf hem i eftermiddag, ska försöka blogga lite då! So long kan ni ta och lyssna på Oren Lavie och Coldplay, SNOOK(♥) och Håkan Hellström, mina älsklingar!
On the opposite side of the sea♥

Börjar blogga så smått igen!

Kommer tillbaka igen efter min spontana lilla bloggpause! Kände bara att jag inte var så sugen på att blogga och att jag inte heller hade så mycket inspiration! Även fast jag borde berätta om Andorra och sportlovet och sådär orkar jag inte just nu!


Är jättetrött iaf, gick upp 05.05 imorse för att möta klassen vid skolgården 06.30. Åkte till Romme, hade en nästan helt underbar dag trots en hjälm som försvann och lite vurpor från kompisar som skadade sig (dvs en Lina som blev hämtad med snöscooter), men det var Treeevliiiigt trots lite komplikationer!
Men aa, ska kolla färdigt på filmen jag och mamma påbörjade och sen sova, vanlig dag imorgon igen ni vet!

Bussen hem från Romme!:


För mycket, för tidigt.

"Oförutsägbar.
Alldeles för oförutsägbar.
Jag vet inte vad du ska göra om en sekund.
Om du ändå inte var så läskig.
Skulle jag älska dig då?
Skulle jag ge efter?
Vad skulle du kunna göra med mig om jag gav efter?
Jag kände dig.
Jag känner dig inte längre.
Det är för mytomspunnet.
Oförutsägbart, allt det här."
-Massor av ideer. Fast jag vet inte riktigt vad den ska handla om ännu, hur den ska sluta, kan kanske vara bra att komma på slutet först? Innan jag börjar på själva novellen.
I slutet av början och början av slutet ni vet.

Shine, smile, pretend.

"Hela världen vibrerar.
Bakom ögonlocken pulserar endast fantasin.
Du, jag är så ledsen.
Allt är i oordning nu.
Det kommer i otakt.
Du, jag sörjer för dig.
Inget ordnar sig.
Tro mig.
Du, vi måste göra nåt snart.
Verklighetsutflykt."
-bollar ideer till en ny novell.

RSS 2.0