Heja mig, ohaha

Blev precis färdig med fråga 26, det tog inte så lång tid! Men så är man ju ett geni också! Nej men det gick bra, nu är nästa bit franskan, men den behöver jag inte bekymra mig över just nu, nu ska jag vara nöjd över att det gick så pass bra på No-provet och med matteläxan, duttig flicka. Wöööw, man måste ju berömma sig själv ibland också!

Morgondagen ser iaf ut som så att jag åker till skolan och har Svenska/ Engelska, mentortid, matte, lunch och sen pocahontasrep/showcaserep med de bästa!<3 Åker sen till landet med pappa, äter middag hos finaste John (barndomsvän) och sen vara där över helgen! Ska iaf gå och kompromissa med pappa lite nu! Höres imorrn! <3 (ingen bild)

Bleeeeeee!

ÅÅÅåååååååååÅÅÅÅÅ, Coldplay spelar idag och jag fick inga biljetter å då sitter manhär med sina matteböcker..........har bara gjort ett tal, jag orkar inteeeee! Ush, livet är orättvist, nä, nu ska jag göra till åtminstonde tal 26, sen återkommer jag , hejdå! <3
Egobild från nån vecka sen eftersom jag inte har nått photoface....

Shulululu.

Jag drar mig för å plugga. Men nu så ska jag vara ansvarsfull :/ Härrå.............

Plugg.. TT.TT

Nu blir det lite matteplugg, i Pyamas med Hot chip å The XX <3
Sen blir det nog lie glee å sen sängen! Men jag skriver sen, räkta med det!
Bjuder på den....det ser ut som att jag ska äta upp mina böcker. ^^
 
 

Imagine dragons :€

‘Cause I’m on top of the world, ‘ay
I’m on top of the world, ‘ay
Waiting on this for a while now
Paying my dues to the dirt
I’ve been waiting to smile, ‘ay
Been holding it in for a while, ‘ay
Take it with me if I can
Been dreaming of this since a child
I'm on top of the world.
 
 
 
 
Och det var den fina lilla visan. Nejmen seriöst, jag har ju några band jag har kärat ner mig i, typ Noah and the whale, fleet foxes, Imagine dragons, Urban cone, blackbird blackbird, The xx, Hot chip, Kent, Mumford and sons. ÅSSÅVIDARE, även fast Snook aldrig går att tröttna på. Nanana, nörd som jag är! Men seriöst. De är droger.  Och nu blev jag glad. För att. Lalallalalalaal! Hejdå, skriver mer sen, för nu är pappa svartsjuk på min dator, och jag vill hinna se ett avsnitt av glee innan jag ska sova, och packa, skriver mer om varför jag ska packa snaaaaart!

Kärlek vid sista ögonkastet.

Tjo bre, vad händer jao? Och säg inte att den är "gammal".........DEN ÄR TIDLÖS, KLOCKREN!
Happ, jag försökte blogga idag men det är nåt med blogg.se-appen, någon mer än jag som har råkat ut för knas med den idag? Ska iaf sova snart för jag dör seriöst snart, eller så får jag personlighetsstörningar.
Heh, har kanske det redan men who caaaareeees loxom, och sånhär har jag vart hela dan liksom ba fråga mina vänner, jag är så jävla hyyyypeeee, sömnbrist?

Har iaf sovmorgon idag, oooohjaaapartyallnight!!!!!!!!! Nej men börjar typ halv tio så dä soft. Nananananannana. Alla tycker att jag ba är sådär extremt konstig liksom, och det där "läste" jag precis med väldigt konstig röst som får mig själv att LMFAO-a lite sådär "inombords". VAD ÄR DET MED MIG?!
Ursäkta, försmäkta. Och hej där ute, om du är nu här så skräms inte av att jag har lite psykbryt fast hype för jag är egentligen un petit chou, (internskämt från franskan idag). Min rubrik var sådär halvt "seriös" åsså börjar ni kanske läsa i tron om att, jomen detta blir normalt för engångsskull (sammanskrivning is the shit) men det blev det inte. Nej men jag ska nog dra mig undan lite för snart kommer jag inte ha några läsare kvar om jag fortsätter såhär :§
 
Hej näsan, du är göllig............ ^^

Plugg, sådär halvt snajsigt.

Hej, skolan har satt igång nu och jag sitter och skriver en IUP, KUL :_:
Mmmmm, dafuq ska jag skriva nu? Hejdå, ha så kul, ni ska inte behöva sakna mig allt för länge, jag lovar, typ! Gu vilken gullig bild, se så snäll jag äääääär.....


Jag har vart övertrött hela dan, bara FYI sådär...

Den där omtalade rubriken ja.... TT.TT

VI ÅKTE GO KART IGÅR OCH JÄVLAR, DET VAR KUL MIN VÄN! Sen inhandlade jag/mamma även en tenniskjol till mig. Å, man tackar man tackar! Sen behövde vi hjälpa en vän och slå på strömmen i hans hus som hade gått, eftersom han var borta oc det stod saker å ting i kyl/frys, sen åkte vi och åt lunch typ kl.16.30 eller sådär. Vi ska hämta en kompis till mamma på stationen snart, så nu ska jag äta frukost! Hejdå!

Förresten, jag och mamma åkte förbi en skylt som det stod "Rumpudden" på, måste vara ett väldigt mysigt ställe :'D


TT.TT

Jävlar, det blixtrar här ute! Ganska mysigt! Ska iaf gå och lägga mig snart, imorrn ska vi in till Norrtäljeoch göra nåt (mamma å de andra håller på med en överraskning som inte jag vet nåt om, vi ska tydligen göra "det" om det inte regnar, annars går det inte, har ni några gissningar? :S ) så jag ska upp tidigt imorrn, men jaja, jag skriver då, om vad överraskningen var förnått, om det inte regnar, ni får gärna kommentera förslag på vad det kan vara, jag är så jävla nyfiken! Men jaja, hejdå! (har försökt och försökt att ladda upp en bild också men det går fan inte!)


~HATAR RUBRIKER~

Happ, skyller på den extremt dåliga internetmottagningen på landet, jag har faktiskt försökt publicera nåt inlägg då och då men det har inte funkat så jag gav upp efter ett tag. Är iaf hos mamma nu, där internetmottagningen är pyttelite bättre iaf. Men, jag ska äta frukost nu, återkommer sen!


RSS 2.0