Är det såhär, det känns att va lycklig? Det är inga problem.

För precis ett år sen gick jag nog och bokstavligt talat dog av lycka. Jag är så avundsjuk på mig själv. Men jag såg min Oskar på tunnelbanan för ett år sen, och i några minuter fick jag känna hur det kändes att vara världens lyckligaste människa. Ganska coolt va? Jag dör iaf just nu. Shit. Gud. This is fucking crazy. Oskar Linnros<3


Åh.

Kolla på bilden jag screenshotade, den säger det mesta. Bloggar sen.


Happy moment...

Uh, var ju å laga min tand idag. Det gör ont och jag är hungrig. Och bedövningen kändes jättekonstig när den fortfarande verkade. Dock var det nästan skönare för nu gör det ju som sagt ont. Stackars mig.

Nej men jag sitter och äter nu, det gör ont, men det är gott så jag skiter i det!
Ska plugga matte sen, aldrig får man en lugn stund. Fyfan. Nej men, ta det lungt. Måste koncentrera mig. Hare.


...tagga matteprov...

Usch, känner mig fett stressad för matteprovet. Vet redan att jag är godkänd för vi har redan haft E-prov. Men på fredag har vi D-A prov och man vill ju inte bara ha E. Sen har jag inte så mycket tid för att plugga imorrn, ska färga ögonbryn, packa, osv. Men det får funka på något sätt, måste tänka strategiskt. Jag får ta med mig matteböckerna imorrn som mina bebisar helt enkelt.

Ja, jag har pluggat innan, men jag vill känna mig säker till 110% och inte bara till 100%

Nej, usch. Nog om det. Ska till tandläkarn imorrn igen, så jag missar typ halva franskan. Kanske missar verb-testet om vi inte har det i slutet. Men jag har ju pluggat ändå, man är ju ambitiös, typ.
Känner att det verkar som att hela mitt liv handlar om plugg, eftersom det är allt jag skriver om, dock gör det ju inte det. Vilket jag är glad för. Jaja, skriver mer snart!


After the storm.

Ey, ska snart sätta igång och laga mat själv. Bara för att jag är cool. Nej men mamma är på typ "konfaföräldramöte" och kommer snart hem. Så, här har jag suttit och pluggat matte, franska verb och kollat igenom musiken lite också kanske. Coolt som fasen. Men jag måste spela lite piano och sen laga mat. Watch out, we've got a badass over here.

Åh, franska verb. Kiss me, kill me

Har spenderat kvällen med min franskabok...och engelskabok...och KiK med Philip. Vilket liv jag har.
Men det är lite läxor tills imorrn. Det som var bra idag var att det var bra stämning i gänget så vi gick runt å var småflummiga hela dagen, sen köpte jag byxorna som jag trånat efter i evigheter nu (känns det som, dock har jag baa varit sugen på att köpa dom i högst en månad, och jag kände att det var dags nu...och ja, bild kommer upp nån gång.)
Lunchen idag var inte alls tilltalande så jag var inte riktigt helt mätt när lunchrasten var över. Dock fick jag fika efteråt och middagen var god så jag är topp notch ändå.
Som att ni bryr er om allt det här?

Jaja, ska hoppas på att få se lite film innan jag sover. Jag skriver nog mer innan läggdags, men annars blir det här mitt godnatt.


Dalarnaaaa

Taggar till konfa och Dalarna i helgen som sagt. Det kommer bli gryyyymt! Hoppas jag.
Innan det är det iaf Engelskaglosor, franska verb, matteprov och musikredovisning jag ska klara av. Det kommer gå. Ska också färga ögonbryn+gå till tandläkarn, hämta dator, plugga, och köpa kläder. (Det sista är dock inte mig emot).

Åh, måste ta itu med lite saker nu innan jag sover. Får se om jag skriver, annars godnatt!


Woah.

Tjena. Huhu. Har inget att skriva. Hahah, så jävla tråkigt. Varför skriver jag? Orkar inte.

Jaja, GRATTIS TILL LINA ÄLSKLING IDAG, som fyller år. Come on girl<3

Så var det med det. Huhu.
Ska till Dalarna med Konfan i helgen, så jag kommer inte kunna blogga så mycket. Men det blir väl ingen skillnad för jag har ju inte uppdaterat så mycket, men jag har helt enkelt inte haft nån lust. Imorrn börjar vi 8.30 och jag är trött så jag tänkte gå och lägga mig i tid idag, typ 22 eller nåt. Men det händer liksom inte så mycket just nu så, jag skriver väl snart.


Hugger i sten.

Är jättetrött, tänkte sova nu. Ville bara skriva så att ni vet att jag lever och så..eller nåt. Nej men, typ. Jag skriver imorrn iaf! Hej!


Guldfest!

Ey, det löste sig med tandläkarn idag ändå. Men det är ju inte kul att gå dit kan man inte säga....
Jaa, iaf så är jag hemma nu, måste ta itu med lite "försäljning" och så, sen är jag ledig för dagen. Imorgon ska jag dock ta hem matten och plugga lite på den, har prov på fredag. Så mycket mer är det inte. 
Ikväll antar jag att vi ska fira lite att ELFSBORG VANN ALLSVENSKAN IGÅR (woooooop)
Ja, oavsett, ska som sagt ta itu me lite "försäljningar" nu. Herrå!

(fårn invigningen av Friends Arena förra lördagen, wooah!)

Kaaaooooos..O.o

Jag skulle ju till tandläkaren idag. Så, jag går dit jag "brukar" gå, kommer 20 min för tidigt, så jag får stå och vänta utomhus. Sen ringer pappa, tre minuter efter att tandläkartiden "börjat" och vi kommer på att jag hade en tandläkartid på Drottninggatan och inte Vallhallavägen. Så, han säger åt mig att åka till skolan så bokar han en annan tid. Sen, när jag står på tunnelbanan vid Stadion, ringer pappa igen, och säger att om jag orkar så kunde jag åka till tandläkaren på Drottninggatan och ta en annan tid 10.15 istället. Så, snäll som jag är gör jag ju det. Nu är jag där, och om det blir nåt mer krångel kommer jag inte tycka om tandläkartider nåt mer, det har jag bestämt mig för. Jag som trodde att den här morgonen skulle bli helt ok...uuuuh.


Light.

Ska snart gå och lägga mig, kommer inte kunna somna men jag måste tänka igenom lite saker känner jag. Förresten så kommer jag behöva gå upp "tidigt" imorrn så det blir bäst så.
Känner mig lite som en glädjespridare förresten, för jag har liksom vidarebefordrat lite av min musiksmak. Ullis tackade nämligen mig igår för att jag har visat henne Urban Cone, och Ella tackade mig för några minuter sen för att jag har visat henne Imagine Dragons! (Två UNDERBARA band som jag förresten tycker att alla borde checka!) men ja, ska "sova" nu! Skriver imorrn!


This city never sleeps at night.

Ey. Är i El Stockholmo nu, vilket betyder att uppdateringen kommer bli mycket bättre!
Höstlovet har iaf varit jättemysigt. Jag och Lina chillade mest. I torsdags var vi i Norrtälje men jag hittade inget. Sen i fredags åkte vi som sagt in till stan och tillbringade kvällen med Sally, Ella, Ella, Ullis, Omayda och Olivia. Sen åkte jag ut till Tulka igår för att åka in till stan igen idag, jobbig, men fan, det var värt det. Huhu, alla mina vänner är så underbaaaaraaa! What a lovebomb...

Jaa, ska till tandläkaren imorrn kl.9.30, vilket betyder att jag får lite sovmorgon. Jag måste iaf ta itu med lite saker nu, men jag skriver innan jag ska sova!


Vadå ursäkt?

Ursäkt för dålig uppdate:
Jag och Lina har varit på Tulka hela veckan sen söndag och man har ju typ ingen internetmottagning där. Igår åkte vi iaf in till stan och hade lite fest hos Sally. Jag, alone. Är iaf på väg ut till Tulka igen. Men sen när skolan kommer igång och jag har internet igen. Jaja. Sitter på bussen, vad mer finns det att säga? Skriver om jag har internetmottagning!


RSS 2.0