Mamma ropar!

Heej! Kom hem från London sent igår och det första jag gjorde idag var att ta bussen in till norrtälje så jag har liksom inte hunnit blogga för än nu! Men mamma ropar så jag måste gå men jag kommer tillbaka snart.
En ekorre som jag kom jätte nära i London...

Sitter på arlanda

Heeej! Jag vet att jag inte sagt detta men jag ska till London  idag! Lovar att ta jätte mkt bilder för att sen lägga upp de på bloggen. Jag skriver nog på nyårsafton för att då har vi kommit hem. Sitter just nu på arlanda för att snart åka ... tror jag. Här finns det ingen klocka vad jag vet så ja har inte riktigt koll på tiden... Men vi hörs. Jag vill ju inte behöva springa till flyget så jag ska gå nu! Puss igen!  

Ny kamera

Heej! Som jag trodde! Jag fick en kamera... och massor av andra toppen saker... hoppas att ni okså haft en god jul... men nu måste jag rusa... kram!
Två av mina tre sweeties!

Ska packa ned datorn

Heej! Hinner inte blogga mer för att vi ska typ spela ett spel:) Puss så mycket och så hörs vi imorgon!

Snart klar...

Heej! Snart är jag kla med min so läxa... går inte att göra så mycket mer här hemma så jag gör resten imorgon... hoppas så klart på att bli klar imorgon så att jag i kan vara lugn och känna mig nöjd. Eller i alla fall hyfsat nöjd...:) Vad har ni gjort idag då? Jag känner verkligen att jag var utmattad. Det har varit skönt att bara gå omkring och "lulla" för en gångs skull... men jag ska visa det jag gjort för mamma och så återkommer jag snart...:) 

So läxa

Heej! Hinner typ inte blogga... har en so läxa som ska lämnas in IMORGON! Jobbigt! Hehe... ledsen. Skriver sen:)

Blir så lack på dom som dissar blondiner

Heej... det första jag säger är att jag blir så j*vla lack på dom som dissar blonda bara för att deras självförtroende är lite sackande... Okej... nu fick jag det ur mig! Skönt! Sitter i losasbrorsans rum... han somnade typ... skönt för honom eftrsom att han hade så ont i magen och i huvudet:) Hoppas det inte leder till att han blir sjuk... igen:( skulle vara så synd om honom då! Ska umgås med resten av familjen nu... kanske spela nåt spel:) Puss!

Mitt i flytten... och strömavbrott

Heej! Jag sitter på golvet hos mamma... har liksom inget bord kvar på grund av den där STORA flytten... och då menar jag stora... mer än 50 sovplatser... jag sover på en madrass brevid mamma till och med! Hehe... det är liksom inte lite stökigt och i torsdags hade vi strömavbrott hela kvällen och igår hade vi Lucia... Jag gick brevid Lucia:) Jag har helt enkelt inte hunnit... idag var jag i Bålsta C... ett litet shopping center... det var nog sista gången vi var där... vi köpte inte så mycket, två familjespel, dagstidningen och en Kalle Anka pocket:) det var nog det. Men jag är ledsen att jag har dröjt så mycket idag... när vi kom hem åt vi och så mådde Min losasbrorsa inte så bra... daah, jobbigt, jag tror att han är orolig för hockeyn, han har nämligen problem med ett knä och kan därför inte spela hockey på 2-3 veckor... han kanske till och med behöver operera... LÄSKIGT! Men strunt i det läskiga! Jooo... tycker ni att det var rätt att Erik vann? Eftersom att jag inte hejade på nån av dom så spelade det mig ingen roll... men Erik var ju en värdig vinnare. Vem hejade ni på... av alla som var med? Jag hejade på Moa, Mariette och Karoline hejade jag lite på okså...:) Moa var så gullig för hon log alltid men hon åkte ut nästan först Synd enligt mig!

Nog om det... sitter vid Spotify... lyssnar på snook<333333 vad är eran favorit musik? Hiphop är ju inte riktigt min stil men just snook gör det så j*vla bra så jag älskar det!<3
Vad har ni gjort idag? Ni vet ju vad jag har gjort:) Men jag ska be om ursäkt igen för såååååå dålig uppdatering de sista veckorna! Men bloggen är ju inte mitt liv... det förstår ni så klart:)                                                     Men ni vet ju ändå att jag älskar er! Och det är sant:) Jag skriver SNART! Puss! Love ya!

 


Länk...

Heej! Vi har gjort en video på internet med djur som dansar... gå in på länken och kolla... Vargen ska föreställa mig, hamstern föreställer Klara, tigern Elektra och Katten Ulrika:)

http://elfyourself.jibjab.com/view/o0JqkSwMerQLSwGP Den är rolig! Puss... tror att jag ska ägna mig mer åt Klara som är hemma hos mig nu...:)

Heej alla Smurfar!

Heej! Hehe... tyckte ni att det var taskigt att kalla er för smurfar? Säg då bara till!:) Just nu sitter jag hemma med Klara! Ska göra ett video klipp med henne... Puss!

RSS 2.0